Farma 15: Kompletná zostava súťažiacich. Pozrite sa, kto je kto (FOTO)

Farma 15: Kompletná zostava súťažiacich. Pozrite sa, kto je kto (FOTO) Foto: Markíza

A je to tu! na tento okamih každý rok čakajú všetci fanúšikovia Farmy. Kto zabojuje na statku o víťazstvo a zaujímavú finančnú výhru? Aktuálna 15. séria drsnej reality šou sa bude niesť v znamení súboja generácií. Na Farmu mieri pätnásť dobrodruhov a proti sebe budú stáť tri tímy po päť ľudí. Generácia X sa narodila ešte pred rokom 1989 a má najviac skúseností. Generácia Y prišla na svet po roku 1990 a mala by mať najviac síl. Generáciu Z tvoria deti, ktoré už nezažili rok začínajúci jednotkou. Predstavenie farmárov z 15. série začíname práve najmladšou skupinou.

Predstavujeme vám Generáciu Z:

Azra Sokira (19)

FOTO:  TV Markíza
Rodáčka z Macedónska v sebe nezaprie horúcu krv. Azra je mladá, sebavedomá a chce toho dosiahnuť veľa. Miluje párty život a netají sa tým, že s manuálnou prácou nemá žiadne skúsenosti. No to za hendikep nepovažuje, má iný plán, ako chce na Farme zaujať a predovšetkým sa vyhnúť duelom!

Odporúčame aj: Prichádza nová špeciálna Farma, bude to súboj generácií X, Y a Z (VIDEO)

Ema Minarovjech (21)

Ema Minarovjech   FOTO: TV Markíza

​S hrdosťou hovorí, že pochádza z Dlhých dielov v Bratislave a je na to pyšná. Od piatich rokov sa venuje počítačovým hrám a jej snom je, aby sa stala profesionálnou hráčkou a streamerkou. Priznáva sa, že je veľmi citlivá, ale vie aj poriadne vybuchnúť. Nenávidí totiž, keď niekto útočí a uráža iných ľudí.

Sofia Babylonská (24)

Sofia Babylonská  FOTO: TV Markíza
Sympatická tmavovláska pochádza z Prešova, študovala psychológiu, no záľubu aj obživu našla v hazardných hrách. Ona však neriskuje, pretože je dílerkou pokra. Vyrastala v rozvedenej rodine a väčšinu času trávila u starej mamy. Práve ona ju naučila mnohé zručnosti, ktoré určite na Farme využije.

Michal Mičina (20)

Michal Mičina FOTO:  TV Markíza
Michal pochádza z Topoľčian a študuje učiteľstvo psychológie, aj keď ešte stále netuší, či chce byť učiteľom. Na Farmu sa chce ísť najmä zabaviť, pretože práve zábava je v jeho živote veľmi dôležitá. A keby drsnú reality šou vyhral, peňažnú výhru by okamžite minul na párty a zábavné aktivity.

Timotej Puchoň (22)

Timotej Puchoň FOTO: TV Markíza
Vôbec sa netají tým, že na Farmu ide predovšetkým preto, aby sa zviditeľnil. Rád by totiž svoju tvorbu priblížil celému Slovensku. Timotej je umelecká duša, venuje sa tvorbe hudby a fotografovaniu. Zároveň je aj veľmi súťaživý a za cieľ si dal celkové víťazstvo v jubilejnej 15. sérii drsnej reality šou. Podarí sa mu to?

Zoznámte sa s druhou skupinou nových farmárov: Toto je Generácia Y!

Marek Mikuš (29)

Marek Mikuš FOTO: TV Markíza
Marek pochádza z Detvy a pracuje v štátnych službách. No v srdci je dobrodruh, miluje adrenalín a výzvy. Na Farmu sa prihlásil najmä pre nové zážitky, chce spoznať nových ľudí a tiež si oddýchnuť od súčasnej uponáhľanej doby. Považuje sa za dobrého lídra a rád by si túto pozíciu vybojoval aj na statku.

Sára Vrablecová (30)
Sára Vrablecová  FOTO: V Markíza
Pre kaderníčku zo Záhoria je Farma presne tým, po čom túži. Miluje totiž všetko nové a neznáša stagnáciu. Finančná výhra je tiež motiváciou, rada by si raz otvorila vlastný salón. Na statku sa jej určite zídu jej skúsenosti s jogou a meditáciou, pretože si v boji o farmársky titul chce zachovať chladnú hlavu.

Denis Čatlóš (29)

Denis Čatlóš  FOTO: TV Markíza
​Pracuje vo veľkom korporáte a stále premýšľa, čo tam vlastne robí. Denis cíti, že v ňom drieme potenciál, chcel by robil niečo iné a rád by sa presadil ako fotograf. Zatiaľ však nenašiel správny impulz, aby vybočil zo zabehnutých koľají. Možno ním bude práve 15. séria Farmy - chystá sa ju totiž vyhrať.

Nikola Škrvaňová (29)
Nikola Škrvaňová  FOTO: TV Markíza

​Kamaráti ju volajú Zloriana, tak sme zvedaví, či bude robiť zlobu aj na Farme, keďže si so sebou zobrala aj čelenku s rožkami. Pochádza zo Slovenskej Ľupče a tiež má veľkú ambíciu dostať sa na farmársky trón. Peniaze sú pre ňu veľkou motiváciou, výhru by použila na zabezpečenie a pomoc pre rodinu.

Daniel Kňažík (25)

Daniel Kňažík  FOTO: TV Markíza
Daniel sa verejne hlási ku gej komunite a zároveň je aj aktivistom, ktorý bojuje za práva znevýhodňovaných ľudí. Na Farmu sa už veľmi teší a nielen preto, že zažije niečo, čo sa deje len raz za život. Pätnásta séria drsnej reality šou by mu totiž mohla pomôcť preraziť - chcel by sa stať televíznou hviezdou!

Generácia X: Na statok mieri posledná skupina farmárov!

Roman Záležák (39)
Roman Záležák  FOTO: TV Markíza
Podnikateľ zo Štúrova sa považuje za večne mladého človeka s veľkým zmyslom pre humor a zábavu. Roman je šťastne ženatý, má dve dcéry, ktoré sú pre neho všetkým. Na Farme by rád zažil nejaké dobrodružstvo a v prípade, že by sa mu podarilo vyhrať finančnú odmenu, dokončil by cestu okolo sveta. 

Lucia Gašparíková (40)

Lucia Gašparíková FOTO: TV Markíza
Kedysi patrila medzi bláznivé párty dievčatá, ale neskôr zmenila priority a energiu venovala športovej kariére. Na konte má množstvo úspechov ako fitneska a presadila sa aj na svetových súťažiach. Ako vrcholová športovkyňa miluje výzvy a Farma bude jednou z nich. Navyše je veľkou fanúšičkou drsnej reality šou. 

Adam Rohárik (41)

Adam Rohárik FOTO: TV Markíza
Dlhé roky žil a pracoval v Írsku, ale vrátil sa na Slovensko. Tvrdí, že na Farme si chce vyskúšať, čo vie a čo nevie, ale môžeme povedať, že toho vie naozaj veľa. Mal by patriť k najzdatnejším farmárom, je skúseným chovateľom zvierat (aj exotických), navyše je zručným kováčom a vyrába si vlastné nože.

Miroslava Kozárová (40)
Miroslava Kozárová  FOTO: TV Markíza

​Mirka pracuje ako kontrolórka kvality vo firme, ktorá vyrába mince. Nedávno sa jej svet obrátil naruby, prišla o manžela a zostala sama na výchovu dvoch detí. Na Farme by chcela doslova začať novú etapu života a zažiť niečo nové a milé. Navyše finančná výhra by sa jej v súčasnej situácii veľmi hodila.

Miroslav Mimochodek (38)

Miroslav Mimochodek  FOTO: TV Markíza​Aj v pätnástej sérii Farmy sa objaví zahraničný bojovník. Mirek prichádza z Česka a na statku sa určite nestratí. Je totiž projektantom fotovoltaických elektrární, takže plány hospodára Martina by mal bez problémov rozlúštiť. Do drsnej reality šou sa prihlásil, aby vystúpil zo svojej komfortnej zóny.