V novej sérii Pán profesor pribudnú ďalší známi herci (FOTO)

V novej sérii Pán profesor pribudnú ďalší známi herci (FOTO) Foto: Markíza

Televízia Markíza odštartovala v septembri už piatu sériu populárneho seriálu zo školských lavíc Pán profesor. K známym postavám pribudnú nové tváre – známi televízni herci.

Seriál opäť ponúkne emotívne, ale aj vtipné príbehy žiakov najobľúbenejšieho profesora na Slovensku, Sama Vozára. Do deja pribudne Richard Autner a ďalšia výrazná postava, ktorú si zahrá herečka Diana Mórová.

Podrobnosti: Kto je kto v seriáli Pán profesor (FOTO)

 Foto: Markíza

Diana Mórová stvárni Silviu Tatárovú, ktorá je postrachom ešte aj medzi obávanými školskými inšpektormi. Je prísna, nekompromisná a je ochotná akceptovať len to najlepšie. Netoleruje ani najmenšie chybičky. Získať jej pochvalu je takmer nemožné. Ku cti jej slúži, že presne také vysoké nároky, aké má na ostatných, má aj na seba. Tatárová je proste žena, ktorá vie, čo chce. Tatárovej padne na gymnáziu Staromestská do oka jeden muž a je ochotná ho získať za každú cenu.

Foto: Markíza

Novou postavou bude Richard Autner a zahrá si mladého profesora Patrika. „Je to príjemný nekonfliktný mladý profesor, ktorý sa vzdal kariéry a išiel učiť. Je to splachovacia postava, z toho, čo sa okolo neho udeje, si nič nerobí,“ opísal Autner, ktorý je známy aj z Let´s Dance.