Big Brother otvára brány! Takto vyzerajú priestory domu, bazén či spovednica (FOTO, VIDEO)

Big Brother otvára brány! Takto vyzerajú priestory domu, bazén či spovednica (FOTO, VIDEO) Foto: Markíza

Šestnásť odvážlivcov zo Slovenska a Česka odštartuje už v pondelok 13.11. jednu z najväčších skúšok svojho života a diváci Voyo, televízie Markíza a TV Doma budú pri tom.

Spolubývajúci v dome Big Brother budú počas svojho pobytu plniť misie a kto zlyhá, bude musieť čeliť trestu. Každú sobotu v priamom prenose bude jeden z obyvateľov domu vysťahovaný. O tom, kto to bude, rozhodnú diváci.Big Brother už pripravil pre obyvateľov svojho domu všetko potrebné a očakáva ich príchod.

Bazén Foto: MarkízaSúťažiacich čaká moderne zariadený a plne vybavený dom, ktorý sa rozprestiera na 350 m2. Jeho súčasťou je priestranná obývačka, plne vybavená moderná kuchyňa i jedáleň, v ktorej má pri veľkom spoločnom stole každý zo spolubývajúcich svoju stoličku. Neoddeliteľnou súčasťou domu je rozľahlá spálňa. Jedna posteľ je oddelená v samostatnom priestore presklenou stenou. V tomto priestore bude bývať vždy aktuálny pán domu, ktorý bude mať okrem tejto výhody aj samostatnú kúpeľňu. Všetkým ostatným spolubývajúcim bude musieť stačiť jedna spoločná kúpeľňa.

Jedáleň Foto: Markíza

Súčasťou domu je aj wellness s veľkým bazénom a posilňovňou. Nechýba ani spovednica, teda priestor, v ktorom bude dotyčný spolubývajúci môcť hovoriť s Big Brotherom osamote. Jediným miestom, ktoré patrí k domu a je v exteriéri, je dvor, na ktorom sa nachádza niekoľko ležadiel, altánok a samostatné vonkajšie sedenie. V dome je aj záhadná miestnosť a skrytá izba. Čo sa v nich bude odohrávať, odhalí až samotná šou.

Obývačka Foto: Markíza

„Moderne zariadený dom Big Brother je už pripravený na príchod spolubývajúcich. Verím, že sa im v ňom bude dobre bývať a že najväčší sociálny experiment na obrazovkách, ktorý štartuje už v pondelok na Voyo, si obľúbia aj diváci,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza a skupiny Nova.

Spovednica Foto: Markíza

Spolubývajúci v dome Big Brother majú zakázaný akýkoľvek kontakt s vonkajším svetom. Súťažiaci počas svojho pobytu nikoho neuvidia ani nebudú počuť. Dokonca od momentu, keď vstúpia do domu, neprídu vôbec do kontaktu ani s členmi štábu. Jediným spojením medzi svetom a spolubývajúcimi je Big Brother a jeho slovo je zákonom domu. Akékoľvek porušenie povedie k okamžitému trestu.

Oddychová zóna Foto: Markíza

„Spolubývajúcich v dome bude sledovať 58 kamier 24 hodín 7 dní v týždni a diváci sa majú na čo tešiť. Dom Big Brother ponúka veľkorysý priestor a mnohé možnosti trávenia času, no najdôležitejšia bude komunikácia medzi jednotlivými spolubývajúcimi. Big Brother bude skúšať a testovať ich limity v poriadne náročných misiách, v ktorých budú musieť obstáť. Dôležitá bude aj ich stratégia. Určite bude veľmi zaujímavé sledovať ako sa pestrý mix spolubývajúcich s výzvami veľkého brata popasuje“, hovorí producentka šou Eva Krutáková.


Prvú časť novej generácie kultovej reality šou Big Brother Česko & Slovensko prinesie Voyo každý deň v týždni pred 22:00 hod. od pondelka 13. novembra. Vždy o deň neskôr epizódy v pracovné dni odvysiela TV Markíza a v soboty v priamom prenose príde Big Brother Naživo na Voyo aj do vysielania TV Doma. Okrem toho je špeciálne pre Voyo pripravený od utorka aj špeciálny Big Brother Livestream 16-18. Dvojhodinovú porciu živého vysielania toho, čo sa aktuálne v dome Big Brother deje, si budú môcť diváci užiť každý deň medzi 16:00 hod. a 18:00 hod.