Najlepšie kriminálky roka 2023 (ZOZNAM)

Najlepšie kriminálky roka 2023 (ZOZNAM)

Napätie, detektívne prípady a surové opisy, z ktorých budete mať husiu kožu. Výber toho naj zostavil Martinus:

Jozef Karika Hlbina - Majstrovský mix kriminálneho trileru a hororu zasadený do dusnej atmosféry Československa šesťdesiatych rokov.
Robert Bryndza Diablova cesta - Vyšetrovanie zmiznutia malého chlapca zavedie detektívnu agentúru Kate Marshallovej a Tristana Harpera na nečakanú cestu. 
Helen Fields Dokonalé stopy - Rafinovaná zápletka, ktorá vás chytí od prvej stránky, naozaj odporný zločinec a sympatická dvojica vyšetrovateľov. 
Sebastian Fitzek Zberateľ očí - Zberateľ očí hrá najstaršiu hru na svete: na schovávačku. S vašimi deťmi. Dá vám 45 hodín, aby ste ich našli. Ale hľadanie trvá večnosť. A páchateľ medzitým koná… 
Jorn Lier Horst Zradca - Po týždňoch silných dažďov sa na jednu z obytných štvrtí Larviku zosunie pôda a pochová niekoľko domov. Wisting sa pripája k záchrannej akcii. 
M.L. Rio Darebáci a blázni - Bolo ich sedem. Študenti herectva, ponorení do diel W. Shakespeara. Lenže potom vzplanuli vášne, rozmazali hranicu medzi hrou a skutočnosťou a výsledkom bola smrť. 
Freida McFadden Pomocníčka - Bestsellerový psychologický triler. Príbeh plný zvratov, ktorý nepustíte z ruky! 
Peter Šloser Profesori zločinu Peter Šloser opäť otvorí trinástu komnatu a prevedie nás nepoznaným svetom policajného zákulisia a zločinu, s ktorým tridsať rokov aktívne bojoval. 
J.K. Rowling, Robert Galbraith Atramentovočierne srdce - Obľúbená detektívna dvojica Strike a Robin je späť s novým prípadom.
Juraj Červenák Lovec čertov - Historická detektívka so známou dvojicou. 

Kolekciu zostavila Katarína Kubalová