JOJ chystá Sladký život s Jakubcom, Kmotríkovou, Plačkovou a ďalšími. Prinášame podrobnosti

JOJ chystá Sladký život s Jakubcom, Kmotríkovou, Plačkovou a ďalšími. Prinášame podrobnosti Foto: JOJ

Televízia JOJ chystá reality šou zo života svojich celebrít.

"Sú slávni, majú perfektnú kariéru a žijú životy, ktoré im „bežní smrteľníci" neraz závidia. Ako však vyzerajú ich životy, keď sa vypnú svetlá reflektorov, mikrofóny zvedavých novinárov a prídu domov? Ako vyzerajú ich domácnosti? Čo najradšej robia, keď nerobia? Majú maniere alebo sú skromní a utiahnutí?" takto avizuje reláciu Sladký život JOJ.

Reláciu už JOJ vysielala v minulosti. Na obrazovky sa vráti onedlho, v júni. Tešiť sa môžete na ďalšie zážitky Tomiho Kid Kovácsa, Ivana Vereša, Martina Jakubca či Zuzanu Plačkovú. Nahliadneme však aj do súkromia osobností, ktoré sa ešte v Sladkom živote neobjavili. Svoj bežný život nám ukáže moderátorka hlavnej spravodajskej relácie televízie JOJ, Adriana Kmotríková, playmate Zuzana Plačková, fitneska Nikol Weiterová či herečka Danica Jurčová.

„Nakrútené premiérové časti z 1. série Sladkého života diváci uvidia ešte v tejto sezóne v júni. Na jeseň bude celebrity šou pokračovať druhou sériou. Sladký život výborne rozbehol našu televíznu jarnú sezónu a nepochybujeme, že nadviaže na jeho predchádzajúci úspech," povedala PR manažérka televízie JOJ, Katarína Gajdošíková.