Jeseň na JOJ – každý deň Farmár, cez víkend Rozboril

Jeseň na JOJ – každý deň Farmár, cez víkend Rozboril Foto: JOJ

Slama, hnoj, nadávky, vulgarizmy a šteklivé scény budú na Markíze a JOJ opäť.

 

 


Televízia JOJ začína vysielať reláciu Farmár hľadá ženu už 24. augusta, pričom podľa predbežných plánov televízie to bude hlavný vysielací program jesennej štruktúry JOJ spolu so seriálom Divoké kone, ktorý onedlho pokračuje novou druhou sériou. JOJ bude reality šou z prostredia statku, kde si Farmár bude hľadať vhodnú partnerku, vysielať každý pracovný deň, okrem piatku, vždy po seriáli Divoké kone. Jednou z účinkujúcich bude napríkad 26-ročná Jana, ktorá žije pri Novej Bani, kde chová býkov a cez JOJ si hľadá partnera. Moderátorkou je Aneta Parišková, ktorá moderuje už štvrtú sériu.

Reláciu bude vysielať JOJ okolo 22 hodiny a reprízovať ju bude krátko popoludní. Televízia pritom v minulosti dostala práve za túto reláciu viacero sankcií, za nevhodné scény a vulgarizmy, ktoré je možné vysielať až po 22 hodine. Televízia to vyriešila tak, že program označila v programových plánoch ako vhodný od 12 rokov.

Novinkou bude na JOJ šou o varení s názvom Moja mama varí lepšie, ako tvoja, ktorú bude vysielať počas pracovných dní podvečer. V nedeľu pribudne Rozborilova šou V siedmom nebi a onedlho začína aj spevácka šou Česko Slovensko má talent, ktorú bude vysielať JOJ s TV Prima.

Reality šou o živote na Farme bude mať na jeseň aj Markíza. Začína ju vysielač vo štvrtok 27. augusta, moderátorkou bude Kveta Horváthová.

JOJ chystá aj nový seriál Andyho Krausa Dvojičky. Zatiaľ dátum štartu neoznámila.