Markíza kúpila novú tureckú telenovelu Dila. Prinášame podrobnosti

 Markíza kúpila novú tureckú telenovelu Dila. Prinášame podrobnosti

Tureckým telenovelám sa posledné roky v sledovanosti darí. Preto skupina Markíza od úspechu Šeherezády má vždy v ponuke televelu z tureckej produkcie – donedávna to bola Feriha, aktuálne je to novinka Dila (Dila Hanım).


„Hoci na mesiac majú turecké seriály na obrazovkách Doma malú prestávku, už v polovici leta sa môžete tešiť na úplne nový romantický hit plný osudovej lásky a vášne s názvom Dila. Dych vyrážajúci príbeh ženy, ktorá sa zamiluje do vraha svojho manžela, hoci o tom sama spočiatku netuší," píše Markíza.

Telenovela je nakrútená podľa rovnomenného filmu z roku 1977.


Dila Hanim je moderná vzdelaná dáma. Avšak pochádza z rodiny, kde boli na prvom mieste konzervatívne hodnoty – vzťah k majetku, pôde a peniazom. Krátko po svadbe ide s manželom navštíviť jeho rodinu do dediny, z ktorej pochádza. Tam ho niekto zastrelí. Dila sa zamiluje do vraha svojho manžela.

Dila bude vysielať TV Doma. Na obrazovku sa dostane najskôr koncom júla, alebo až v auguste.

 

Markíza kúpila novú tureckú telenovelu Dila. Prinášame podrobnosti

Tureckým telenovelám sa posledné roky v sledovanosti darí. Preto skupina Markíza od úspechu Šeherezády má vždy v ponuke televelu z tureckej produkcie – donedávna to bola Feriha, aktuálne je to novinka Dila (Dila Hanım).

„Hoci na mesiac majú turecké seriály na obrazovkách Doma malú prestávku, už v polovici leta sa môžete tešiť na úplne nový romantický hit plný osudovej lásky a vášne s názvom Dila. Dych vyrážajúci príbeh ženy, ktorá sa zamiluje do vraha svojho manžela, hoci o tom sama spočiatku netuší,“ píše Markíza.  Telenovela je nakrútená podľa rovnomenného filmu z roku 1977.

Dila Hanim je moderná vzdelaná dáma. Avšak pochádza z rodiny, kde boli na prvom mieste konzervatívne hodnoty – vzťah k majetku, pôde a peniazom. Krátko po svadbe ide s manželom navštíviť jeho rodinu do dediny, z ktorej pochádza. Tam ho niekto zastrelí. Dila sa zamiluje do vraha svojho manžela.