Na Doma pôjde nová telenovela Velvet. Prinášame podrobnosti

Na Doma pôjde nová telenovela Velvet. Prinášame podrobnosti Foto: Eurokim

Začiatkom júla sa na obrazovkách televízie Doma začne nový romantický španielsky seriál Velvet.


Rozpočet na výrobu jedného dielu tohto seriálu sa pohybuje na úrovni pol milióna eur, čo je skutočne na európsku produkciu nevídané, píše Markíza. Velvet pochádza z pera tvorcov ďalšieho známeho španielskeho seriálu Grand Hotel. Premiérové časti na stanici španielskej Antena 3 v roku 2014 pravidelne sledovalo 4,8 milióna divákov. Od vtedy sa seriál vysielal vo viacerých štátoch, dokonca mal aj vyrobený remake.

O čom bude seriál?

V roku 1958 v Španielsku existovalo len jedno miesto, kam každý túžil ísť nakupovať – nákupná galéria Velvet. V jej úchvatných priestoroch ponúkali najkrajšie a najdrahšie šaty. V tomto prostredí sa odvíja príbeh lásky medzi Anou (Paula Echevarría) a Albertom (Miguel Ángel Silvestre).

Ona je skromná krajčírka, on dedič obrovského módneho impéria, ktorému zatiaľ pevnou rukou vládne jeho otec. Vo svete plnom luxusných látok a značkového oblečenia sú obaja ochotní bojovať za svoju lásku aj proti konvenciám doby, v ktorej žijú...

Koľko má Velvet častí?

Seriál má 43 častí, natočili sa tri série, pričom aktuáln sa pripravuje štvrtá.

Seriál začína vysielať Doma v pondelok 4. júla o 21:30 hneď dvomi časťami za sebou. Doma bude vysielať seriál každý pracovný deň okrem piatku. Repríza pôjde krátko predpoludním.