Začína turecký seriál od tvorcov Tisíc a jedna noc - Vymenené životy. Prinášame podrobnosti

Začína turecký seriál od tvorcov Tisíc a jedna noc - Vymenené životy. Prinášame podrobnosti Foto: Global Agency

 

 

Osudová výmena detí navždy poznačí životy dvoch rodín. Keď vyjde najavo šokujúca pravda, nastane čas napraviť chyby minulosti. Ale hľadanie odpovedí prináša bolestivé rozhodnutia a nové konflikty, lebo spojiť dva celkom rozdielne svety dokáže jedine... To je základná línia novej tureckej telenovely Vymenené životy (Paramparça), ktorý štartuje na TV Doma 1. augusta 2016. Doma ho bude vysielať od pondelka do štvrtka od 20.30.

Vymenené životy pochádzajú z pera tvorcov Tisíc a jednej noci a seriálu Láska a trest. V domácej krajine prinášali rekordné výsledky a s prvou sériou sa stali najsledovanejším seriálom roka.

A o čom seriál bude?

Gülseren (Nurgül Yeşilçay) pochádza z chudobných pomerov, zatiaľ čo Cihanova (Erkan Petekkaya) manželka Dilara (Ebru Özkan) je rozprávkovo bohatá. Pred 15 rokmi obe porodili v ten istý deň v rovnakej nemocnici, ale jediná chyba navždy zmenila ich osudy. Roztržitá zdravotná sestra zamenila bábätká s podobnými priezviskami a nikto si to nevšimol. Keď je pravda o deťoch odhalená, vznikajú zásadné problémy medzi dvomi rodinami z dôvodu ich úplne odlišných životných štýlov a ekonomických statusov. Tieto udalosti však zblížia Cihana a Gülseren. Navzájom ich spájajú nevysvetliteľné pocity, pred ktorými nemôžu utiecť a ani ich ignorovať.

O čom bude prvý diel?

Uplynulo pätnásť rokov od osudného dňa, keď zdravotná sestra zamenila v nemocnici novorodencov. Dievčatá sú takmer dospelé a ich životy sú tak veľmi odlišné. Hazal žije s matkou Gulseren a tetou Keriman v stiesnenom byte v starom bytovom dome. Jej matka pracuje viac než vládze, ale stále jej chýbajú peniaze. Dievča sníva o lepšom živote. Na druhej strane Istanbulu zas žije Cansu so svojím bratom Ozanom a rodičmi Dilarou a Cihanom v krásnej vile pri Bospore. Otec a brat ju milujú viac než život, avšak pre Cansu je ťažké splniť veľmi vysoké nároky jej matky Dilary. Práve z tohto dôvodu, nastane v jeden deň medzi nimi konflikt, v dôsledku ktorého má Cansu nehodu a je odvezená do nemocnice.