Na Dajto začína Revolúcia. Prinášame podrobnosti

Televízia Markíza na Dajto počas leta vysiela prvú sériu dobrodružného amerického seriálu Revolúcia.

Prvá séria sa natáčala v rokoch 2012 a 13 a hrajú v nej B. Burke, T. Spiridakosová, E. Mitchellová, G. Esposito, D. Lyons.

O čom je seriál?
Pätnásť rokov po výpadku elektriny sa snažia ľudia na Zemi prežívať rôznymi spôsobmi. Rodiny žijú pokojným životom v malých spoločenstvách, život je celkovo pomalší a krajší. Nie však bez problémov. Život jednej mladej ženy sa radikálne zmení, keď jej pred vlastnými očami zavraždia otca, ktorý mal údajne prístup k veľkému tajomstvu - prečo došlo k výpadku elektriny na celom svete.

Mladučká Charlie (Tracy Spiridakos) je nútená po vražde otca (Tim Guinee) nájsť uneseného brata (Graham Rogers) a dostať ho z rúk kapitána Nevilla (Giancarlo Esposito) a jeho vojakov. Snaží sa o pomoc požiadať svojho strýka (Billy Burke), ktorý však nie je nadšený z toho, že by sa mal zapliesť s vojakmi generála Monroa (David Lyons). Brutálna vražda otca tak spojí dvoch celkom odlišných ľudí a pošle ich na ťažkú cestu, na konci ktorej možno nájdu odpoveď, ako vyviesť svet z tmy...

Seriál začína na Dajto 11. júla po 22 hodine. Televízia odvysiela hneď tri časti. Revolúciu bude vysielať každý pracovný deň okrem piatku po dvoch častiach.

O čom bude prvý diel?

Svet sa radikálne zmenil, záhadne totiž zmizli všetky formy energie. Mestá sú vyľudnené a o moc bojujú jednotlivé militaristické skupiny. Vo chvíli, keď sa postupne celá planéta ocitne bez elektrickej energie, začínajú ľudia žiť bez nej. Spojené štáty po páde diktátora a jadrovej katastrofy upadli do ešte väčšieho zmätku...