Doma má novú tureckú telenovelu - Láska na druhý pokus. Prinášame podrobnosti

Doma má novú tureckú telenovelu - Láska na druhý pokus. Prinášame podrobnosti Foto: Doma

Od 11. januára bude TV Doma vysielať ďalšiu tureckú telenovelu. "Bude to úplne nový seriál s názvom Láska na druhý pokus (v originále Aşk Yeniden), ktorý sa ešte stále vysiela v domovskom Turecku a je tam absolútnym seriálovým hitom," píš televízia.

V hlavných úlohách sa predstaví 29-ročná herečka Özge Özpirinçci a u 33-ročný herec Buğra Gülsoy, hral Vurala vo Fatmagül. V slovenskom znení im prepožičajú svoje hlasy Barbora Chlebcová a Peter Krajčovič.

O čom seriál bude? Dvaja mladí, životom sklamaní a zúfalí ľudia z odlišných prostredí, sa stretnú pri lete do Istanbulu.Zeynep (Özge Özpirinçci) a Fatih (Buğra Gülsoy) sa vyberú do Ameriky plní očakávania a veľkých snov, vracajú sa však sklamaní - Zeynep potrebuje získať čas, aby pripravila svoju rodinu na fakt, že má dieťa a Fatih tiež potrebuje menší zázrak, aby sa vymanil spod rodičovského vplyvu a žil svoj život podľa vlastných predstáv. Fatih Zeynep navrhne, aby predstierali, že sú manželia - pretože ho jeho rodina chce oženiť s İrem (Didem Soydan) a on chce predstieraním, že je ženatý, získať svoju slobodu späť. Zeynep by tak zase získala čas na vysvetlenie celej záležitosti svojej rodine, preto sa rozhodne jeho návrh prijať.

Televízia bude seriál vysielať pondelok až štvrtok o 21.40.