Redaktorka Trendu zverejnila odpoveď Kočnera, prečo mu došlo z Technopolu 500 tisíc eur

Redaktorka Trendu zverejnila odpoveď Kočnera, prečo mu došlo z Technopolu 500 tisíc eur Reprofoto TA3

Redaktorka týždenníka Trend Zuzana Petková zverejnila na faceboku svoju dnešnú komunikáciu s kontroverzným podnikateľom Mariánom Kočnerom.


„Píšem o kauze Technopol. V minulosti ste sa pre Pravdu vyjadrili, že spájanie Vašej osoby s touto kauzou sú „len schizoidné výmysly.“ Mohli by ste vysvetliť, prečo z účtu Technopolu odišla 7. 12. 2016 platba 500 tisíc eur na Váš osobný účet?“ napísala Kočnerovi v mailovej správe redaktorka Trendu.

„Otázku Vám najlepšie zodpovie Daniel Lipšic momentálne vo výkone trestu,“ odpísal Kočner.

Odporúčame aj: Marián Kočner zastrašuje aj redaktora SME

Kontroverzný podnikateľ v minulosti viackrát slovne zaútočil na novinárov, ktorí písali o ňom a kauzách spojených s jeho menom. Vyhrážal sa aj zavraždenému novinárovi Jánovi Kuciakovi, ktorý sa obrátil na políciu, no tá nekonala.

Odporúčame aj: Kočner zastrašoval novinára, upozorňoval šéfredaktor Aktuality.sk

Dnes práve bývalý minister Daniel Lipšic zastupuje rodičov zavraždeného novinára Jána Kuciaka a jeho partnerky Martiny Kušnírovej.

Minulý rok elitní policajti NAKA zasahovali v spoločnosti Technopol, kvôli zaisťovaniu listinných dôkazov a nosičov informácií. V kauze údajného plánovaného prevodu nehnuteľností mal byť podľa informácii advokátskej kancelárie Taylor Wessing zaangažovaný Kočner. Kočner to pre Pravdu označil za schizoidné výmysly.

Aktualizácia 23:30: tu je článok, ktorý Petková po komunikácii s Kočnerom napísala: Technopol po nepriateľskom prevzatí vyplatil Kočnerovi pol milióna