Fico zverejnil video, v ktorom vyhlásil vojnu Denníku N (VIDEO)

Fico zverejnil video, v ktorom vyhlásil vojnu Denníku N (VIDEO) Reprofoto FB TV Smer

Robert Fico sa po dlhšej prestávke vrátil k svojmu obľúbenému žánru - na aktuálne témy reaguje videom, zverejneným na facebooku. Odpovedať na otázky novinárov pritom pravidelne odmieta.

 

Dnes bývalého premiéra pobúril článok Denníka N o tom, že NAKA šla v prípade Kuciakovej vraždy zadržať Bödöra, ktorý sa údajne mal tiež podieľať na sledovaní novinárov. V článku redaktorka upozornila na prepojenie klanu Bödörovcov so Smerom. „Jeho SBS Bonul získala za vlády Roberta Fica a Smeru lukratívne zákazky v štátnej správe. Informoval o tom aj novinár Ján Kuciak. Fico bol v minulosti aj na večierku tejto firmy a rečnil tam,“ píše Denník N.

„Denník N si našiel ďalšiu cestu, ako útočiť na SMER-SD a vytvárať dojem, že má niečo spoločné s vraždou. Našiel ďalšiu osobu, ktorú, ako to bolo aj v predchádzajúcich prípadoch, automaticky, bez dôkazov spájajú s tragickými februárovými udalosťami. A túto osobu spájajú so SMER-om a samozrejme klamú o nej,“ povedal Fico.

Predseda Smeru obvinil redaktorov Denníka N že maria vyšetrovanie vraždy novinára. „Napríklad tým, že priamo uverejnia meno utajeného svedka. To ho mohli rovno už zastreliť.“ Nepriamo sa zastal bývalého SISkára Petra Tótha, ktorý podľa informácií Denníka N pre Kočnera sledoval novinárov vrátane Jána Kuciaka a teraz spolupracuje s políciou.

Odporúčame aj: Fico opäť zaútočil na novinárov: Nech vás, komediantov medzi novinármi, dobre trafí!

„Novinári z Denníka N a aj jeho majitelia sú obyčajní mediálni teroristi, ktorým by som doživotne zakázal činnosť v novinárskej obci. A ako sme konštatovali na našom sneme v sobotu, už sa nenecháme opľúvať a čaká nás zaujímavý právny, aby som bol presný, občiansko-právny a trestno-právny súboj s týmito teroristami,“ povedal Fico, ktorý útočil aj na denník SME. Podľa neho životným poslaním Nka* a SME* je zničiť stranu Smer-SD.

*autorka článku v minulosti pracovala pre SME, je manželkou redaktora Denníka N