Fico opäť zaútočil na novinárov: Nech vás, komediantov medzi novinármi, dobre trafí!

Fico opäť zaútočil na novinárov: Nech vás, komediantov medzi novinármi, dobre trafí! Reprofoto FB R. Fico

Predseda Smeru Robert Fico po dlhšom čase nahral videoodkaz.

 

Nereaguje v ňom na správu o tom, že polícia vypočúva organizátorov protestov, ani na korupčné škandály v krajine, či na to, že sa Ladislav Bašternák, v ktorého byte stále býva, priznal, že okrádal štát o milióny.
Fico opäť útočí a spochybňuje novinárov. Nazýva ich komediantmi a džihádom. Nepáči sa mu, ako médiá informovali o výsledku komunálnych volieb.

 "Veľká časť novinárov sa pri hodnotení volieb správa, ako lacno najatí komedianti", začal predseda Smeru vo videu, ktoré zverejnil na svojej stránke na facebooku. "Keby to bolo smiešne, zasmiali by sme sa na tom. Ak ale akceptujú tvrdenie opozície, že bola so svojimi výsledkami na úrovni nuly úspešná, a nevzdorujú tomuto šialenstvu, začínajú čím ďalej tým viac ohrozovať demokraciu na Slovensku," dodal Fico. 

Odporúčame aj: Vyhlásenie viac ako 300 novinárov: Odmietame útoky Fica, už jedna vražda je príliš

Tvrdí, že Slovensko je demokratická krajina, no médiá „ šmírujú, neoprávnene zasahujú do súkromia ľudí, denne porušujú tlačový zákon, neinformujú alebo dezinformujú, najmä klamú a vymýšľajú si. S jediným cieľom: Kartágo musí padnúť! Smer musí padnúť! Takže priatelia, komedianti z médií. Smer komunálne voľby vyhral a opozícia v mestách a obciach neexistuje… Výrazne devastujete prirodzené demokratické prostredie a nečudujte sa, že vás nikto pomaly už nečíta a nesleduje, že ľudia dávajú prirodzene priestor alternatívnym médiám. Napriek tomu, čo za džihád proti Smeru vediete, vedzte, že ideme znovu vyhrať parlamentné voľby. "A nech vás, komediantov medzi novinármi, dobre trafí!“