Tlačovka sa zmenila na ostrú konfrontáciu Fica s novinármi a Monikou Tódovou, ktorá mala byť sledovaná (VIDEO)

Tlačovka sa zmenila na ostrú konfrontáciu Fica s novinármi a Monikou Tódovou, ktorá mala byť sledovaná (VIDEO) Reprofoto facebook TV Smer

Predseda Smeru Robert Fico dnes ohlásil tlačovú besedu k aktuálnym témam. Na začiatku prišiel v dobrej nálade bez povinného prekrytia tváre, za čo sa ospravedlnil a dodatočne si nasadil ochranný štít. Prvú časť tlačovky venoval kritizovaniu koalície.

V druhej časti už tak uvoľnene nepôsobil. Opäť prišiel s tézou, ako dianie na Slovensku ovplyvňujú mimovládky a George Soros. "Na Slovensku existuje mediálno-justičná partička," povedal Fico a kritizoval stretnutie novinárky Moniky Tódovej so sudkyňou Špeciálneho súdu Pamelou Záleskou. Za krátko sa dostal do konfrontácie s Monikou Tódovou a ďalšími novinármi. Spojenie so sledovaním novinárky odmietol. Novinári sa ho pýtali aj na jeho dovolenku v Karibiku, na to, či na nej užíval výhody od Ivana Lexu, z čoho si platí svoj nákladný život. Pýtali sa aj na auto jeho priateľky, ktoré si zo svojho platu nemôže dovoliť. Monika Tódová zverejnila meno muža, ktorý ju mal údajne sledovať a pýtala sa Fica na jeho prepojenia na ľudí okolo Ficovej vlády ale aj priamo na to, či sledovanie poslal na ňu on sám.

Odporúčame aj: Miroslava Kernová: Je neprijateľné, aby na Slovensku pokračovalo sledovanie a zastrašovanie novinárov