Jediným vlastníkom Šport.sk sa stal Ringier Slovakia Media

Jediným vlastníkom Šport.sk sa stal Ringier Slovakia Media Foto: Šport.sk

Ringier Slovakia Media sa stal jediným vlastníkom športového portálu Šport.sk, potom ako odkúpil tretinový minoritný podiel v Šport.sk od spoločnosti Šport Press.

V rámci zmien spustil Šport.sk v priebehu roka novú generáciu webu. "Súčasťou novej stratégie je aj výrazné zvýšenie kvality pokrytia športových udalostí, so zameraním na komplexné predzápasové spravodajstvo, doplnené o detailné informácie počas zápasov, vrátane výsledkov a analýz. Šport.sk už využíva inovatívny redakčný systém Sportal 365, ktorý využívajú veľké športové redakcie po celom svete, vrátane tímov skúsených športových novinárov a mediálnych profesionálov," informuje vydavateľstvo v tlačovej správe.

„Vďaka celoeurópskej spolupráci v RSMG vieme našim čitateľom ponúknuť kvalitnejší obsah, ako kedykoľvek predtým, s novým zameraním na špeciálne videoformáty. Chceme im tak otvoriť dvere k tajomstvám jednotlivých športov a nechať ich nahliadnuť do šatní ich obľúbených tímov a športovcov,“ povedal Tomáš Doubrava, Managing Director Šport.sk.