Poznáš ma, som z telky - hovorí Hríb s mašľou na krku

Poznáš ma, som z telky - hovorí Hríb s mašľou na krku

.týždeň má novú kampaň, so Štefanom Hríbom v hlavnej úlohe, s klobúkom, červenými rohami, puškou, ale aj podprsenkou, či kávou.

 


„Som Štefan Hríb, poznáš ma z telky a nepoznáš môj časopis?" pýta sa v spote Štefan Hríb, v preňho neobvyklom oblečení – v čiernom saku s červenou mašľou na krku a bielym klobúkom. Na úvod, v štýle známeho gesta amerického strýka Sama, ukazuje na čitateľa.

 

Spot  je prierezom toho, s čím sa .týždeň posledné roky zviditeľnil, načo upozorňuje titulkami: „Skoncovali sme s Bin Ladinom, Pomaďarčili sme Štúra, Siahli sme Rytmusovi na lóve, Poslali sme Trnku do blázinca, Škrtli sme Fica pred voľbami."

Propagačný spot je na podstránke týždňa. „Je to naša vlastná kampaň, ktorá pôjde v tlači a na internete," povedal pre Omédiách.com Hríb.

Kampaň sa zameriava práve cez osobu šéfredaktora časopisu a zároveň moderátora relácie Večer pod lampou Štefana Hríba na ľudí, ktorí ho poznajú len z obrazovky a ponúka im na prelistovanie odomkutú verziu časopisu, ktorá nasleduje po spote.

 

 

 

V úvodníku Hríb píše: "Možno ma poznáte z televízie, a o tomto časopise nič neviete. Možno si preto myslíte, že môj život je najmä o hosťoch pred kamerami. Ale nie je to tak. Môj život je najmä .týždeň," píše a následne bilancuje deväť rokov fugovania časopisu, kde okrem iného píše aj o vlastníckych pomeroch týždňa: ".týždeň a jeho vydavateľstvo má iba troch vlastníkov: Romana Kvasnicu, Štefana Meszlényiho a mňa." Píše aj o tom, že to, že časopis vychádza už deväť rokov je "výsledok efektívneho usporiadania vydavateľstva a skromnosti všetkých, ktorí v ňom pracujú."