Tekelyová prechádza zo Sme Ženy do mediálneho holdingu Penty

Tekelyová prechádza zo Sme Ženy do mediálneho holdingu Penty Foto: Sme.sk

Dlhoročná vedúca magazínu Sme Ženy odchádza z Petit Pressu, bude šéfovať dvom časopisom.

 

 

Dcéra moderátorky Emy Tekelyovej Ema Pospíšilová Tekelyová bola vedúca prílohy denníka Sme - magazínu Sme Ženy od jeho vzniku v roku 2006.

Od 1. októbra prechádza z Petit Pressu do mediálneho holdingu Penty News and Media Holding, kde bude šéfredaktorkou časopisov Báječná Žena a Dobré jedlo, informuje v tlačovej správe Peter Rolný riaditeľ ľudských zdrojov holdingu, ktorý tiež v minulosti pracoval v Petit Presse.

Od tohto termínu budú pod jej vedením redakcie obidvoch časopisov pracovať spoločne. Jana Klapáčová (šéfredaktorka Dobré jedlo) a Zuzana Petrovičová (zastupujúca šéfredaktorka Báječná Žena) budú pracovať pod jej vedením.

Skupina Penta je tiež finančným partnerom spoločnosti Namav, ktorá je 45 percentným akcionárom spoločnosti Petit Press. Z Petit Pressu je aj Miroslav Polniš, podľa webovej stránky NMH je ako nový šéf IT holdingu člen manažmentu holdingu. 

Doplnenie 11. 9. 2015: "Stále som a budem zamestnancom Petit Pressu, ktorý bude poskytovať IT služby pre NMH za úplatu," upozornil nás Polniš a následne jeho meno na stránke NMH zo sekcie manažmentu odstránili.

Ema Pospíšilová Tekelyová vyštudovaná kunsthistorička Viedenskej univerzity pôsobila na mieste vedúcej magazínu Sme Ženy od jeho vzniku v roku 2006. Pred tým pracovala vo vydavateľstve 7 Plus ako zástupkyňa šéfredaktorky mesačníka Emma a ako redaktorka časopisu Šarm.