VOYO.sk sa rozširuje o filmy a seriály z dielne SONY Pictures

28.03.2013 22:18 | Tlačové správy | Markíza

Video on-demand platforma VOYO.sk ponúka svojim predplatiteľom ako prvá na Slovensku filmy a seriály z produkcie hollywoodskeho štúdia SONY Pictures.

Tituly budú pribúdať v priebehu nasledujúcich troch rokov, ešte tento rok užívateľov VOYO.sk čaká takmer 200 filmov a stovky epizód známych seriálov. Prvé tituly sú dostupné už od začiatku tohto týždňa.

Filmové hity budú na VOYO.sk zverejňované tempom až sedem titulov za týždeň. Predplatitelia sa môžu hneď v úvode tešiť napríklad na snímky Terminátor 3: Vzbura strojov, Muži v čiernom, Spider-Man 3, Bad Boys a desiatky ďalších.

Na svoje si prídu aj fanúšikovia seriálov. Do ponuky služby VOYO.sk pribudne klasický sitcom Ženatý so záväzkami (Married with Children), historický seriál Tudorovci: Sex, moc a intrigy (The Tudors), ale tiež novinky ako Perníkový tatko (Breaking Bad) či Môj nový tučný život (Drop Dead Diva).

Samozrejmosťou budú aj seriály, ktoré VOYO.sk prinesie exkluzívne krátko po ich premiére v USA. Predplatitelia si ich navyše budú môcť vychutnávať v originálnom znení so slovenskými titulkami. Seriály budú predplatiteľom sprístupňované po celých sériách, nie iba po jednotlivých dieloch, takže bude iba na ich rozhodnutí čo, kedy a kde chcú pozerať.

„Spolupráca so SONY Pictures je pre nás príležitosť, ako priniesť predplatiteľom služby VOYO.sk to najlepšie zo sveta filmovej a seriálovej tvorby. Pribudnú nielen filmové klasiky ale aj známe a aktuálne filmové hity. Samostatnou kapitolou je bezkonkurenčná seriálová ponuka, ktorá má za cieľ osloviť široké spektrum užívateľov. Najviac sa však tešíme z ponuky špičkových seriálov, ktoré uvedieme na VOYO.sk tesne po ich premiére v USA," povedal Peter Šturdík, riaditeľ Útvaru platenej internetovej služby VOYO.
VOYO.sk umožňuje v rámci jednoduchého mesačného paušálu vo výške 5,99 eur s DPH sledovanie kompletného obsahu bez akéhokoľvek obmedzenia. Ďalšími atraktívnymi zložkami VOYO.sk sú dokumenty, rozprávky a priame prenosy z tých najlepších športových podujatí. K dispozícii sú tiež prémiové filmové tituly za jednorazový poplatok.

Predplatitelia VOYO.sk majú aj exkluzívny prístup k TV archívom staníc Markíza, Doma, Dajto a FOOOR, ako aj k ich vybraným live streamom v SD a HQ kvalite. Súčasťou predplatného je tiež neobmedzené vysielanie športového kanálu Nova Sport a trojica on-line lineárnych kanálov VOYO Cinema, VOYO Family a VOYO News.

VOYO.sk je okrem primárnej internetovej distribúcie dostupné aj užívateľom čoraz širšieho počtu smart televízorov Panasonic a LG, ako aj mobilných zariadení najnovšej generácie bežiacich na platforme iOS.

Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

1. Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

Spoločnosť Orange štartuje novú PR kampaň s názvom Rodinné LOVEstories.

Známy prejav Jakeša má už 30 rokov, pozrite si necenzurovaný záznam (VIDEO)

2. Známy prejav Jakeša má už 30 rokov, pozrite si necenzurovaný záznam (VIDEO)

Paní Zagorová je síce „milá holka“, ale už tri roky po sobe berie 600 tisíc... a čo potom „Jandovia a iní“? Od slávneho prejavu Miloša Jakeša, ktorý bol predzvesťou pádu komunismu, uplynulo presne 30 rokov.

3. Aj vás nadchla aplikácia, ktorá vám ukáže, ako budete vyzerať o 30 rokov? Pozor, prináša viaceré riziká

Na sociálnych sieťach pribúdajú v posledných dňoch fotky ľudí, ako môžu vyzerať o 30 rokov, či naopak fotky, ako vyzerajú o niekoľko rokov mladší. Ľudia si ich vytvorili pomocou aplikácie FaceApp, ktorá dokáže pomocou umelej inteligencie zmeniť tvár ľudí podľa rôznych kritérií a aj podľa veku. Odborníci však varujú, aplikácia sa môže dostať k citlivým údajom, s ktorými môže ďalej bez vedomia ich majiteľa nakladať.

Turecký súd zbavil viny novinára a experta Reportérov bez hraníc

4. Turecký súd zbavil viny novinára a experta Reportérov bez hraníc

Istanbulský súd dnes oslobodil novinára a experta medzinárodnej novinárskej organizácie Reportéri bez hraníc (RSF) Erola Önderoglua obžaloby z teroristickej propagandy.

AFP: Pigasse a Křetínský chcú posilniť svoje pozície v Le Monde

5. AFP: Pigasse a Křetínský chcú posilniť svoje pozície v Le Monde

Francouzský bankéř Matthieu Pigasse a český miliardář Daniel Křetínský exkluzivně jednají o odkoupení podílů španělské mediální skupiny Prisa ve společnosti Le Monde Libre. Ta kontroluje skupinu Le Monde, jenž vydává stejnojmenný deník.

6. O2 Dobrá vec pozná svojich víťazov O2 Športovej akadémie Mateja Tótha. Poteší až 40 škôl po celom Slovensku

Aktuálny ročník O2 Dobrej veci v boji o O2 Športovú akadémiu Mateja Tótha už pozná svojich víťazov. Akadémie, ktorých cieľom je budovať kladný vzťah detí k športu a motivovať ich k nemu cez všeobecnú pohybovú prípravu, získalo pre nadchádzajúci školský rok až 40 základných škôl po celom Slovensku.

Nominácie na ceny Emmy sú známe, ovládla ich dráma Hra o tróny (VIDEO)

7. Nominácie na ceny Emmy sú známe, ovládla ich dráma Hra o tróny (VIDEO)

Záverečná ôsma séria dramatického fantasy seriálu Hra o tróny získala 32 nominácií na televízne ceny Emmy, čo prekonalo doterajší rekord 27 nominácií, ktoré v roku 1994 mal kriminálny seriál Polícia New York.

Z vraždy maltskej novinárky obvinili troch mužov

8. Z vraždy maltskej novinárky obvinili troch mužov

Na Malte sa pre vraždu novinárky Daphne Caruanovej Galiziovej postavia pred súd traja muži.

9. V Moskve prepustili štyroch policajtov kvôli zadržaniu investigatívneho novinára

Štyria policajti z Moskvy boli prepustení v súvislosti s júnovým zadržaním investigatívneho novinára Ivana Golunova.

Prečo Agentom 007 bude v novej bondovke žena? (VIDEO)

10. Prečo Agentom 007 bude v novej bondovke žena? (VIDEO)

Novým tajným agentom s označením 007 bude po Danielovi Craigovi prvýkrát v dejinách bondoviek žena a černoška, ​​britská herečka Lashana Lynchová. Tvrdí to britský bulvárny denník Daily Mail, ktorý sa odvoláva na zdroj z filmového priemyslu.