S optickou sieťou od Orangeu vyrástol aj kvetinový záhon

S optickou sieťou od Orangeu vyrástol aj kvetinový záhon Foto: Orange

Dubnica nad Váhom je ďalším mestom, v ktorom môžu zákazníci využívať super rýchly internet a digitálnu televíziu na optike od Orangeu. Optická sieť Orangeu je tak aktuálne dostupná v 36 obciach Slovenska.

Okrem štandardných výhod optického pripojenia môžu zákazníci v Dubnici nad Váhom získať aj ďalšie výhody. Ak si teraz aktivujú pevný optický internet, na prvé tri mesiace ho získajú bez mesačných poplatkov. K tomu si môžu vybrať aj jednu z dvoch ďalších výhod – zvýšenie rýchlosti internetu alebo dva tematické balíky k televízii na rok bez poplatkov. Navyše, všetci noví zákazníci budú automaticky zaradení do žrebovania o internet a televíziu na celé dva roky zadarmo.

Foto: Orange

S optikou aj kvetiny

Zamestnanci Orangeu sa rozhodli spojiť spustenie optiky v Dubnici nad Váhom aj s milou a užitočnou aktivitou. Vo firme prebiehal Zamestnanecký grantový program, ktorý podporuje skrášľovanie okolia. Preto sa rozhodli zužitkovať kvetiny, ktoré dostali do starostlivosti v rámci komunikácie tohto programu a skrášliť nimi na Hasičskej ulici priestor po výkope optiky. Pri kostole tak okrem optického pripojenia mohol vyrásť aj kvetinový mini záhon.