Skylink: Výmena dekódovacích kariet CryptoWorks

Všichni uživatelé starých dekódovacích karet typu CryptoWorks mají časově omezenou možnost jejich výhodné výměny za nové karty typu Irdeto ICE. Tyto dekódovací karty jsou v prodeji pod názvem Výměna M7 za 349 Kč (vč. DPH).

Na kartách typu CryptoWorks totiž dochází k postupnému utlumování programové nabídky, což je důsledkem ukončení podpory tohoto kódovacího systému ze strany jeho dodavatele. Již dnes není možné na kartách CryptoWorks sledovat žádné kódované programy ve vysokém rozlišení (HD) ani aktivovat žádné placené programy. V příštích měsících navíc dojde k odpojování dalších neplacených programů.

Typ dekódovací karty lze poznat podle jejího sériového čísla. Karty CryptoWorks mají sériové číslo čtrnáctimístné, zatímco nové karty Irdeto / ICE mají sériové číslo jedenáctimístné. Sériové číslo je umístěno na dekódovací kartě pod čárovým kódem.

Akční nabídka:

Pokud novou kartu Výměna M7 zaregistrujete v období od 15. 4. do 30. 6. 2013, získáte navíc jako bonus balíček Mini na 2 měsíce ZDARMA. Standardní cena balíčku Mini je 179 Kč měsíčně.

Tato akce platí i pro karty, které jsou v doprodeji pod názvem Výměna za 600 Kč (vč. DPH).

Kartu Skylink Výměna M7 je možno zakoupit v prodejnách satelitní techniky nebo objednat na dobírku v Zákaznické zóně.

PR M7 Group S.A.