Telekom zjednoti 50-centove denne limity na Easy Pecka kartach

Telekom plánuje viaceré zmeny pre zákazníkov Easy kariet. Platiť budú pre všetkých majiteľov od 21. novembra 2018 a potešia najmä tých, čo volajú dlho a do všetkých sietí.

 

VOLANIA ZA DEŇ NAJVIAC ZA 50 CENTOV

Najväčšou novinkou na Easy Pecke bude, že zákazníci už nemusia rozlišovať sieť, do ktorej volajú. Doteraz zákazníci priebežne využívali služby do každej zo štyroch sietí a po dosiahnutí 50 centov sa účtovanie zastavilo a zákazník už volal bezplatne – zvlášť pre sieť Telekom, sieť Orangeu, sieť O2 či sieť 4ky.

Po novom, od 21. novembra 2018 sa bude uplatňovať už iba jedna spoločná hodnota 50 centov pre všetky siete (jednotlivé siete sa nebudú rozlišovať). Zákazník začne volať, do dosiahnutia 50 centov zaplatí to, čo prevolá. Po dosiahnutí spoločnej hodnoty 50 centov sa mu účtovanie pre volania zastaví. Nezáleží na tom, či volá po 2 minútach do každej siete alebo napríklad 8 minút do siete Telekomu, volania sa budú spoločne zrátavať do dosiahnutia 50 centov, po ktorých už zákazník bude v daný deň volať bezplatne.

Zákazníkovi po týchto zmenách prinášame atraktívnejšiu možnosť volaní za maximálne 50 centov za 1 deň. Aby sme tieto zmeny mohli zákazníkom poskytnúť, nastáva od 21.11.2018 zmena ceny za volania do ľubovoľnej siete o 1 cent. Minúta hovoru bude po novom 10 centov za minútu. Tým pádom zákazník dosiahne 50 centov už po prevolaní 5 minút a ďalej sa mu prevádzka volaní do slovenských sietí neúčtuje.

Zároveň sa už nebudú do dosiahnutia 50 centov započítavať poslané SMS správy, ale už iba volania. Cena SMS ostáva rovnaká – 6 centov.

Ostatné parametre Easy Pecky ostávajú nezmenené.