Telekom dnes uvádza nový kanál Českej televízie pre seniorov ČT3

Telekom dnes zaradil do programovej ponuky svojich TV služieb nový televízny kanál ČT3 z dielne českej verejnoprávnej televízie.

Nový kanál začal svoje vysielanie dnes o 9:00 hod. a na Slovensku ho môžu sledovať diváci na všetkých televíznych platformách Telekomu - Magio TV, Magio Sat, Magio Go a DIGI TV.

Nový kanál sa zameriava na divákov v staršom veku, ktorí sú v súčasnej situácii najohrozenejšou skupinou, ktorá trávi doma naviac času. Programová ponuka sa bude opierať o výber zo zlatého televízneho fondu, tematické magazíny a informačný servis.

Kde je možné sledovať nový kanál pre seniorov ČT3 v HD:

· Magio TV od základnej ponuky
· Satelitná TV Magio Sat od základnej ponuky
· Digi TV od základnej ponuky
· Aplikácia Magio GO v balíku Premium

„Sme nesmierne radi, že aj naši seniori môžu sledovať nový kanál českej verejnoprávnej televízie ČT3. Pri jeho sledovaní a v spoločnosti známych hlásateliek si môžu osviežiť spomienky na generačné programy zo zlatého fondu, ako sú napríklad seriály Eliška a její rod, Byli jednou dva písaři, historickú súťaž O poklad Anežky České, Dynastie Nováku a mnohé ďalšie,“ povedal manažér vývoja televízneho obsahu Telekomu Andrej Miklánek.

 

TV stanice a filmy zadarmo

Všetkým TV zákazníkom Telekom automaticky a bezplatne dočasne sprístupnil aj množstvo detských, filmových či lifestylových TV kanálov. Deti sa môžu tešiť z Ťuki TV, Duck TV či Nick Jr. Milovníci hudby si môžu skrátiť chvíle na MTV Dance, MTV Hits či MTV Rock. Fanúšikovia filmov môžu sledovať FilmBox Extra či FilmBox Premium. O aktiváciu nie je potrebné žiadať, kanály sú sprístupnené automaticky. Pre zobrazenie TV kanálov sa odporúča reštart Magio boxu.