Telekom startuje predaj Samsung Galaxy Flip Z, predobjednavky na Galaxy S20 pokracuju

21.02.2020 12:53 | Tlačové správy | PR

Do ponuky Telekomu prichádza novinka so skladacím dizajnom – „véčko“ s obrovským displejom Samsung Galaxy Flip Z. Novinka ponúka zatiaľ nevídaný dizajn – vnútorný displej s uhlopriečkou 6,7“ a pomerom strán 21,9:9, vonkajší 1,1“ displej pre notifikácie, silné fotoaparáty a OS Android 10.

Novinku Telekom ponúka v oboch farbách (Mirror Black i Mirror Purple) a k dispozícii je za 23 resp. 24 € mesačne + akontáciu podľa paušálu.

Zároveň platí, že od dnešného dňa sa bude dať Samsung Galaxy Flip Z dať kúpiť exkluzívne v jednom z ôsmich obchodov alebo v e-shope. Medzi vybrané predajne patria:

- OC Aupark, Bratislava

- City Arena, Trnava

- OC Galéria Mlyny, Nitra

- NC Laugarício, Trenčín

- OC Aupark, Žilina

- OC Europa, Banská Bystrica

- OC Forum, Poprad

- OC Aupark, Košice

Zároveň spoločnosť dáva do pozornosti aj pokračujúci predpredaj na sériu Samsung Galaxy S20. Predpredaj pokračuje až do 12. marca 2020, pričom bonus v podobe Galaxy Buds+ sa dá získať do 8. marca 2020 pri vyšších modeloch Galaxy S20+ a Galaxy S20 Ultra. Pri predobjednávke cez web sa dá získať aj zľava 20 €: https://www.telekom.sk/predpredaj/samsung-galaxy-s20

Hlavné Správy RTVS sa v čase krízy menia na teleshoping

V čase, keď sa neustále zvyšujú počty nakazených na COVID-19, na Slovensku dochádza k odhaľovaniu korupcie za milióny, v putách končia sudcovia a ľudia veria stále viac konšpiráciám, v RTVS to vyzerá ako keby ich spravodajský tím sedel na inej planéte, niekde uprostred uhorkovej sezóny, všetci sú šťastní, zdraví, zamestnaní, v politike sa nič nedeje – jednoducho nie je čím zaplátať priestor vo večerných hlavných správach a tak sa vyrábajú trvalky - reportáže, ktorými sa pláta priestor.

Navaľného prepustili z nemocnice, zverejnil status o tom, čím prešiel a čo bude robiť (FOTO)

Ruského opozičného politika Alexeja Navaľného prepustili v utorok z berlínskej nemocnice.

Aké to je byť nevidiacim a nakupovať, si vyskúšal youtuber Malý Mišo (VIDEO)

„Nákupný asistent“ je ucelený koncept spoločnosti BILLA, ktorý pomáha nevidiacim a slabozrakým ľuďom nakúpiť si pohodlne a bez stresu. Projekt funguje vo vybraných predajniach po celom Slovensku a v rámci verejnej zbierky „Biela pastelka 2020“ si ho vyskúšal aj youtuber Malý Mišo.

V Turecku vyšetrujú podozrivé úmrtie novinára českého pôvodu

Turecká polícia vyšetruje úmrtie amerického novinára a filmára Andreho Vltcheka (57), ktorý zomrel v utorok ráno v Turecku počas cesty autom do Istanbulu.

Členka vedenia časopisu Charlie Hebdo musela kvôli hrozbám opustiť domov

Členka vedenia francúzskeho satirického časopisu Charlie Hebdo musela minulý týždeň opustiť svoj domov kvôli vyhrážkam, ktoré polícia považovala za závažné.

Michal Havran už nie je obvinený za článok: Pošlite Kuffu do cirkusu

Publicista Michal Havran už nie je obvinený za článok s názvom Pošlite Kuffu do cirkusu, ktorý vyšiel v júni 2018 v denníku SME. Trestné oznámenie podala advokátska kancelária Jána Čarnogurského mladšieho.

Vydavateľ Respektu sľúbil novému nezávislému maďarskému webu 200.000 eur

České vydavateľstvo Economia sľúbilo vznikajúcemu nezávislému maďarskému spravodajskému webu Telex.hu dar vo výške 200.000 eur. Informovala o tom dnes agentúra Reuters.

Boris Kollár: Haščák mi dal veľmi peknú prednášku (VIDEO)

Predseda Sme rodina Boris Kollár dnes zvolal tlačovú besedu, kde sa vyjadroval k piatkovému stretnutiu so spolumajiteľom Penty Jaroslavom Haščákom.

Televízne ceny Emmy sú rozdané. Medzi víťazmi je Watchmen či Succession (VIDEO)

Tohtoročný 72. ročník amerických televíznych cien Emmy, ktorý sa kvôli pandémiu COVID-19 uskutočnil bez osobnej účasti divákov aj bez červeného koberca, ovládol americký seriál Watchmen (Strážcovia) s 11 výhrami, vrátane ceny za najlepšiu minisériu.

Zomrel autor knižnej predlohy Forresta Gumpa, bol aj novinárom (FOTO)

Vo veku 77 rokov zomrel americký spisovateľ Winston Groom, autor knižnej predlohy oceňovaného filmu Forrest Gump.