Telekom ponúkne vo vianočnej kampani viac telefónov v Magenta 1 + plošne zníženie cien telefónov od ANO L

29.10.2018 13:02 | Tlačové správy | Slovak Telekom

Telekom ponúkne vo vianočnej kampani aj nový benefit pre zákazníkov služieb Magenta 1 – budú si môcť vyberať z viacerých telefónov s ešte väčšou dotáciou. Zároveň sa v rámci vianočného cenníka plošne znižujú ceny telefónov od paušálu ÁNO L.

AKO SA ROZŠÍRI VÝHODA PRE MAGENTA 1

Tradične býva v ponuke pre Magenta 1 vždy jeden zvýhodnený telefón, ktorý má ešte väčšiu zľavu ako štandardne dotované telefóny. Tento model sa mení spravidla každý mesiac. Vo vianočnej kampani si budú môcť zákazníci vybrať z dvoch modelov, budú sa môcť rozhodnúť, či chcú rádovo vyšší alebo nižší model, resp. aj podľa ceny. V prvej fáze do 5.11.2018 budú dokonca na výber až tri telefóny.

ÚVODNÁ PONUKA TELEFÓNOV

V najbližšom období si môže zákazník vybrať z troch telefónov: Samsung GALAXY A6, Samsung GALAXY A8 2018 a Huawei Mate 20 lite. Zvýhodnenia sú určené pre jednotlivé modely nasledovne.

Pre Samsung GALAXY A6 zľava 24 až 80 €:

- 1 € mesačne extra zľava pre ÁNO XL (spolu 24 €)

- 3 € mesačne extra + 8 € pre prvotný poplatok zľavy pre ÁNO L (spolu 80 €)

- 3 € mesačne extra zľava pre ÁNO S, ÁNO M a ÁNO M Data (spolu 72 €)

Pre Samsung GALAXY A8 2018 zľava 62 až 72 €:

- 2 € mesačne extra + 18 € pre prvotný poplatok zľavy pre ÁNO XL (spolu 66 €)

- 1 € mesačne extra + 38 € pre prvotný poplatok zľavy pre ÁNO L (spolu 62 €)

- 3 € mesačne extra zľava pre ÁNO S, ÁNO M a ÁNO M Data (spolu 72 €)

Pre Huawei Mate 20 lite zľava 72 až 90 €:

- 3 € mesačne extra + 18 € pre prvotný poplatok zľavy pre ÁNO XL (spolu 90 €)

- 2 € mesačne extra + 38 € pre prvotný poplatok zľavy pre ÁNO L (spolu 86 €)

PLOŠNÉ ZLACNENIE TELEFÓNOV

V rámci vianočného cenníka došlo aj k plošnému zníženiu cien telefónov v dvoch hlavných kategóriách:

- V štýlovej kategórii (napríklad HTC Desire 12+, Motorola Moto One, Cat S31, Sony Xperia XA2, Honor 10) sa znížili ceny od paušálu ÁNO L o 28 až 40 €

- V exkluzívnej kategórii (napríklad Samsung GALAXY S9, S9+ i Note9, Land Rover Explore, Sony Xperia XZ2 a XZ3, LG G7, Huawei 20 Pro) sa znížili ceny od paušálu ÁNO XL o 50 €.

MZV sa ohradilo proti klamstvám poslanca SNS

1. MZV sa ohradilo proti klamstvám poslanca SNS

Ministerstvo zahraničných vecí zverejnilo vyhlásenie, v ktorom sa „striktne ohradzuje voči vyjadreniam poslanca SNS Jaroslava Pašku."

Osvienčimské múzeum: Nepózujte na koľajniciach do tábora smrti!

2. Osvienčimské múzeum: Nepózujte na koľajniciach do tábora smrti!

Múzeum v bývalom nacistickom koncentračnom tábore v Osvienčime požiadalo návštevníkov, aby prestali pózovať na koľajniciach vedúcich do niekdajšieho vyhladzovacieho tábora Osvienčim-Brezinka.

3. Orange vyzbieral už viac ako 304 000 nepotrebných telefónov. Motivuje zákazníkov rozmýšľať zodpovedne

Staré mobilné telefóny nepatria do smetného koša. Vďaka pretrvávajúcemu technologickému boomu sa mobily stali našou nevyhnutnou súčasťou a fungovanie bez nich si už nevieme predstaviť.

Fico novinárom: Nemám pred vami žiaden rešpekt, budem s vami bojovať! (VIDEO)

4. Fico novinárom: Nemám pred vami žiaden rešpekt, budem s vami bojovať! (VIDEO)

Robert Fico dnes zvolal tlačovú besedu, na to, aby vynadal novinárom a oznámil im, že sa k ním bude chovať ešte horšie, ako sa chová.

Slováci vytvorili chatbota, ktorý pomáha odhaliť falošné správy

5. Slováci vytvorili chatbota, ktorý pomáha odhaliť falošné správy

Neoverené informácie, konšpirácie, falošné fotky, strašenie či chýbajúci autor. To sú časté manipulácie dezinformačných webov. Pomôcť odhaliť ich má prvý facebookový chatbot menom Checkbot.

Markíza dostala vysokú pokutu za reportáže o pôrode rodičky, ktorá zomrela

6. Markíza dostala vysokú pokutu za reportáže o pôrode rodičky, ktorá zomrela

Prípad rodičky, ktorá po pôrode upadla do kómy a následne zomrela, minulý rok otriasol Slovenskom a venovali sa mu viaceré médiá. Markíza na prípad upozornila vo viacerých reportážach – v Televíznych novinách aj v relácii Reflex.

Podľa stávkových kancelárií je jasnou favoritkou volieb Čaputová

7. Podľa stávkových kancelárií je jasnou favoritkou volieb Čaputová

Pred rozhodujúcim druhým kolom volieb prezidenta je podľa stávkových kancelárií jasnou favoritkou na výhru Zuzana Čaputová, ktorá minulý víkend presvedčivo vyhrala prvé kolo hlasovania.

EK udelila Googlu pokutu 1,49 miliardy eur kvôli internetovej reklame

8. EK udelila Googlu pokutu 1,49 miliardy eur kvôli internetovej reklame

Americký internetový gigant Google dostal už tretiu pokutu od Európskej komisie za zneužívanie svojho postavenia na trhu.

Slovenská a česká Wikipédia vo štvrtok na protest nebudú dostupné

9. Slovenská a česká Wikipédia vo štvrtok na protest nebudú dostupné

Vo štvrtok 21. marca 2019 nebude slovenská Wikipédia 24 hodín dostupná na protest voči návrhu smernice Európskeho parlamentu a rady o autorskom práve na jednotnom digitálnom trhu.

10. Skupina Poštovej banky, popri investíciám do modernizácie, zvýšila zisk aj výnosy

Skupina Poštovej banky zvýšila v roku 2018 celkový konsolidovaný čistý zisk o 6,4 milióna eur na 54,3 milióna eur. Vyplýva to z dnes zverejnenej konsolidovanej účtovnej závierky skupiny.