Black Friday predaj startuje v Telekome uz dnes!

Telekom v pondelok 19. novembra 2018 štartuje svoj Black Friday predaj hardvéru. Je to limitovaná akcia určená iba na e-shope a potrvá do budúceho pondelka 26. novembra 2018 (Cyber Monday), resp. aktuálneho stavu zásob.

 

 

Telekom nebude vypredávať staré modely za zlomkové ceny, ale prináša zľavy na mimoriadne populárne modely a stabilné bestsellery.

 

PRAVIDLÁ

- Na nižšie uvedený hardvér budeme poskytovať zľavu 50 eur pri predĺžení paušálu resp. 100 eur pri aktivácii nového paušálu.

- Táto zľava sa uplatňuje primárne na prvotný poplatok za telefón, ak presahuje 50 resp. 100 eur.

- Pokiaľ je prvotný mesačný poplatok nižší ako výška zľavy, uplatní sa na mesačné poplatky.

(Napríklad Samsung GALAXY A8 2018. Pri novom paušále ÁNO L sa mi uplatní zľava 100 eur priamo na prvotný poplatok a zníži sa zo 279 na 179 eur. Pri ÁNO XXL sa však uplatní priamo na mesačné poplatky, lebo prvotný poplatok je len 29 €. Prvých 5 mesiacov namiesto 17 € neplatím nič, šiesty mesiac 2 € a štandardnú sumu až od siedmeho mesiaca).

Všetky informácie o Black Friday sú aj pod týmto odkazom

 

BLACK FRIDAY PONUKA

Na štart Black Friday ponuky je prichystaných tucet zaujímavých modelov v tomto zložení. Nechýbajú vlajkové lode od Samsung, Apple či Sony a zaradili sme tam aj dve čerstvé novinky spred troch týždňov: Apple iPhone Xr a Huawei Mate 20 Pro.

 - Apple iPhone Xr 128 GB Black

- Apple iPhone Xs Max 256 GB Space Grey

- Huawei Mate 20 lite

- Huawei Mate 20 Pro

- Huawei P20 Pro 128 GB Twilight

- Motorola Moto G6 Play (Fine Gold, Deep Indigo)

- Samsung GALAXY A6

- Samsung GALAXY A8 2018

- Samsung GALAXY J5 2017

- Samsung GALAXY S9 (Black, Purple)

- Samsung GALAXY S9+

- Sony Xperia XZ3

 

Pre hráčov navyše prihodíme nadupaný Xbox One X s dvomi hrami s plnou podporou 4K. A pre fanúšikov mobility dáme na výber dve kolobežky: XIAOMI Mi Scooter 2 a Ninebot od Segway KickScooter ES2.

 

A EŠTE JEDEN OČAKÁVANÝ SAMSUNG...

Black Friday ponuku Telekom obohatí v stredu ešte o jednu veľmi očakávanú novinku týchto Vianoc. Do portfólia ju zaraďuje trochu neskôr, ale odštartuje rovno s Black Friday zľavou 50 či 100 eur. Bude ňou Samsung GALAXY A7 v modrej farbe. Zatiaľ môžu zákazníci prejaviť záujem, od stredy bude telefón predávaný naplno.