Vyvolení sú späť – bojovať budú o dom snov!

06.05.2013 14:23 | Tlačové správy | JOJ

Vyvoleni sú späť. Šou, ktorá kedysi zmenila slovenský mediálny priestor a z televízie JOJ urobila na jeseň 2005 televízneho lídra, sa vracia na televízne obrazovky v novej podobe.

Vyvolení - Dom snov je licencovaná šou, ktorá vychádza z pôvodného úspešného formátu, súťažiacich však z vily presúva do reálneho domu, ktorý je zároveň hlavnou výhrou pre víťaza. 14 finalistov to však nebude mať jednoduché, svoj "dom snov" si budú musieť svojpomocne zrekonštruovať. Na rozdiel od pôvodných sérií Vyvolených, kde sme sledovali len vzťahy a charaktery súťažiacich, ktorých úlohou bolo prežiť a vydržať, v novej sérii ide o viac. Prácou musia dokázať, že zvládnu aj ťažkú manuálnu aj organizačnú prácu, technické zručnosti, dokážu riadiť, rozhodovať, komunikovať a dokážu do spoločného projektu presadiť svoje videnie a robiť veci tak, aby výsledný stav domu čo najviac uspokojil ich predstavy.
Licencovaný formát v novej podobe uvedie TV JOJ vôbec ako prvá televízia. "Na slovenské obrazovky sme sa rozhodli vrátiť šou, ktorá má svoje meno a ktorá patrila k tomu absolútne najúspešnejšiemu v rámci formátov reality šou. Našim divákom Vyvolených prinesieme v novej podobe, ktorá bude mať premiéru práve na našich obrazovkách", povedal generálny riaditeľ TV JOJ František Borovský.
V týchto dňoch spustila TV JOJ nábor do novej reality šou. Prihlásiť sa môže každý vo veku nad 18 rokov prostredníctvom internetovej stránky vyvoleni.joj.sk alebo e-mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo na adrese TV JOJ – Vyvoleni, Brečtanová 1, 831 01 Bratislava. Šou Vyvolení – Dom snov začne divákov na Slovensku zabávať už čoskoro.

Za hackerstvo a za klamstvá o teroristoch hrozia mužovi štyri roky väzenia

Muž čelí obžalobe zo šírenia poplašnej správy spočívajúcej v tom, že v Česku zaútočia teroristi.

Chcete si požičať kolobežku, bicykel alebo zavolať si taxík cez mobilnú aplikáciu? Tieto tipy pomôžu mať peniaze v bezpečí

Objednať si odvoz, prípadne požičať si bicykel alebo kolobežku je bežné v zahraničí, ako aj na Slovensku. Tieto nové formy prepravy využívame počas dňa, ale napríklad aj na dovolenke v cudzine.

Rektor navrhol, aby vysoké školy kúpili denník Lidové noviny

Rektor Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze Vojtěch Petráček navrhl, aby se vysoké školy složily a koupily Lidové noviny ze skupiny Mafra, která patří Agrofertu.

Kaczyński obvinil zahraničné médiá, že sa miešajú do volieb

Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) Jaroslaw Kaczyński obvinil zahraničné médiá z toho, že sa pred nadchádzajúcim druhým kolom hlasovania o budúcom poľskom prezidentovi miešajú do volieb.

Škoda Auto Slovensko má nového šéfa marketingu

Od júla 2020 nastáva zmena v top manažmente spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Domček deduška Večerníčka zrekonštruujú a premiestnia (VIDEO)

Očakávaná obnova a rekonštrukcia národnej kultúrnej pamiatky známeho domčeka deduška Večerníčka sa začala 6. júla 2020.

O2 poľudštilo svoju zákaznícku linku. Od prvého momentu sa s vami bude rozprávať zamestnanec linky a nie automat (VIDEO)

O2 sa rozhodlo radikálne zmeniť zážitok, s akým sa zákazník najčastejšie stretáva pri volaní na zákaznícke linky. Preto v týchto dňoch pristúpilo k vypnutiu prednahratých hlášok, ktoré slúžili na navigovanie zákazníka a prináša priame spojenie so zamestnancom zákazníckej linky  už od začiatku hovoru. Zákazník tak po novom nebude musieť počúvať vopred nahraté dlhé zoznamy možností ani zadávať žiadne čísla v menu, ale hneď po vytočení čísla 949 je privítaný a spojený s najbližším voľným asistentom.

Začal proces, v ktorom herec Depp žaluje bulvárny denník

S čiernou šatkou zakrývajúcou ústa a nos dnes prišiel na súd v Londýne hrdina Pirátov z Karibiku a hollywoodsky herec Johnny Depp.

VÚB banka má novú kampaň s Petrou Polnišovou aj Evou Večerovou (VIDEO)

VÚB banka začiatkom júla spustila novú kampaň s názvom „Čo je v rodine to sa počíta“, ktorá sa odohráva v prostredí rodiny a susedov.

EÚ musí bojovať s nenávisťou na internete spoločne, povedala podpredsedníčka EK

Európska únia potrebuje záväzné spoločné pravidlá, ktoré by prinútili internetové sociálne siete aktívne bojovať proti nenávistným prejavom a zároveň rešpektovať slobodu prejavu.