Vyvolení sú späť – bojovať budú o dom snov!

06.05.2013 14:23 | Tlačové správy | JOJ

Vyvoleni sú späť. Šou, ktorá kedysi zmenila slovenský mediálny priestor a z televízie JOJ urobila na jeseň 2005 televízneho lídra, sa vracia na televízne obrazovky v novej podobe.

Vyvolení - Dom snov je licencovaná šou, ktorá vychádza z pôvodného úspešného formátu, súťažiacich však z vily presúva do reálneho domu, ktorý je zároveň hlavnou výhrou pre víťaza. 14 finalistov to však nebude mať jednoduché, svoj "dom snov" si budú musieť svojpomocne zrekonštruovať. Na rozdiel od pôvodných sérií Vyvolených, kde sme sledovali len vzťahy a charaktery súťažiacich, ktorých úlohou bolo prežiť a vydržať, v novej sérii ide o viac. Prácou musia dokázať, že zvládnu aj ťažkú manuálnu aj organizačnú prácu, technické zručnosti, dokážu riadiť, rozhodovať, komunikovať a dokážu do spoločného projektu presadiť svoje videnie a robiť veci tak, aby výsledný stav domu čo najviac uspokojil ich predstavy.
Licencovaný formát v novej podobe uvedie TV JOJ vôbec ako prvá televízia. "Na slovenské obrazovky sme sa rozhodli vrátiť šou, ktorá má svoje meno a ktorá patrila k tomu absolútne najúspešnejšiemu v rámci formátov reality šou. Našim divákom Vyvolených prinesieme v novej podobe, ktorá bude mať premiéru práve na našich obrazovkách", povedal generálny riaditeľ TV JOJ František Borovský.
V týchto dňoch spustila TV JOJ nábor do novej reality šou. Prihlásiť sa môže každý vo veku nad 18 rokov prostredníctvom internetovej stránky vyvoleni.joj.sk alebo e-mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo na adrese TV JOJ – Vyvoleni, Brečtanová 1, 831 01 Bratislava. Šou Vyvolení – Dom snov začne divákov na Slovensku zabávať už čoskoro.

1. S nepohodlným prokurátorom mali byť zavraždené aj jeho deti a manželka, Ďateľ sa ho snažil spochybniť

S vyšetrovaním vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej vychádzajú na povrch nové obludné skutočnosti.

Bauer Media v prípade odškodného pre Havlovú zvažuje opravný prostriedok

2. Bauer Media v prípade odškodného pre Havlovú zvažuje opravný prostriedok

Německé nakladatelství Bauer Media zvažuje, zda podá opravný prostředek proti úternímu rozhodnutí pražského vrchního soudu, který přiznal herečce Dagmar Havlové čtyři miliony korun odškodného za tvrzení, že měla milenecký poměr v době, kdy jí umíral manžel, bývalý prezident Václav Havel.

Pozor na podvody pri kúpe zahraničnej dovolenky cez internet

3. Pozor na podvody pri kúpe zahraničnej dovolenky cez internet

Finančná správa upozorňuje na podvodnú internetovú stránku, ktorá predáva zájazdy do zahraničia.

Reuters: Regulátori EÚ skúmajú plány Facebooku na digitálne menu

4. Reuters: Regulátori EÚ skúmajú plány Facebooku na digitálne menu

Protimonopolní regulátori Európskej únie sa rozhodli preskúmať plány americkej internetovej spoločnosti Facebook na vytvorenie novej digitálnej meny.

Supertajnú americkú základňu ohrozuje invázia záhadológov z facebooku

5. Supertajnú americkú základňu ohrozuje invázia záhadológov z facebooku

Kalifornský záhadológ vyzval na facebooku spriaznených Američanov, aby sa dostavili k supertajnej nevadskej vojenskej základni Area 51, ktorú podozrieva z ukrývania dôkazov o mimozemských civilizáciách. Informovala o tom agentúra Reuters.

Do Bratislavy zavíta herečka z Harryho Pottera a Game of Thrones (FOTO)

6. Do Bratislavy zavíta herečka z Harryho Pottera a Game of Thrones (FOTO)

Už v septembri príde na Comics salón do Bratislavy Natalia Tena, jedna z herečiek filmovej série o Harrym Potterovi, kde stvárnila postavu Nymphadory Tonks allias Tonksovej.

Redaktorku JOJ prekvapilo, že sa spomína v Kočnerovej Threeme

7. Redaktorku JOJ prekvapilo, že sa spomína v Kočnerovej Threeme

V ďalšej časti komunikácie Mariana Kočnera s Alenou Zsuzsovou, ktorá bola údajne zachytené z aplikácie Threema v jeho telefóne, sa spomína aj televízna redaktorka.

Najkvalitnejší stolný tenis nájdete na Arena Sport

8. Najkvalitnejší stolný tenis nájdete na Arena Sport

Už túto sobotu a nedeľu 24. a 25. augusta 2019 vám televízia Arena Sport prinesie priame prenosy zo svetového turnaja v stolnom tenise 2019 ITTF World Tour, Czech Open.

9. Babiš sa odvolal proti novému rozhodnutiu v kauze stretu záujmov ohľadom ovládania médií

Premiér Andrej Babiš (ANO) se odvolal proti novému rozhodnutí černošického úřadu v kauze jeho možného střetu zájmů.

10. Arena Sport prinesie juniorské majstrovstvá sveta klubov v hokeji/Sirius Junior Club World Cup 2019

Televízia Arena Sport Vám už onedlho prinesie na obrazovky skutočnú lahôdku v podobe priamych prenosov z hokejového turnaja Sirius Junior Club World Cup 2019.