Záujem o zdravý životný štýl zažíva boom aj na internete

06.05.2013 14:42 | Tlačové správy | cvicte.sk

Popri množstve ženských internetových magazínov, ktoré rastú ako huby po daždi, rastie na internete záujem aj o portály, ktoré nie sú zamerané na pohlavie, ale oblasť záujmu.

Jednou z týchto oblastí, ktorá zažíva výrazný rast je zdravý životný štýl. Ľudia na internete čoraz viac vyhľadávajú informácie o rôznych druhoch cvičenia, zdravej strave a celkovo o tom, ako žiť zdravšie a aktívnejšie.

Takýmto prípadom je aj portál www.cvicte.sk, ktorý patrí v oblasti cvičenia a zdravého životného štýlu k tým najrýchlejšie rastúcim. Za posledný štvrťrok zvýšil svoju návštevnosť o viac než 60% a aktuálne ho číta už 45.000 ľudí mesačne.

Okrem denných informácii prináša portál Cvičte.sk svojím návštevníkom novinku v podobe internetového predaja produktov a služieb od vybraných partnerov.
„Nejde o klasický e-shop, ale o provízny predaj. Denne prinášame informácie o cvičení a vedení zdravého životného štýlu, tak sme si povedali, že by bolo zaujímavé priniesť ľuďom aj zaujímavé a užitočné produkty alebo služby, ktoré buď potrebujú alebo nimi spravia radosť sebe alebo niekomu inému. Partnerov si starostlivo vyberáme. Kritérium výberu partnera je odlišnosť sortimentu, výhodné ceny a kvalitný servis." prezrádza majiteľka portálu Cvičte.sk Jana Šimkovičová.

Kontakt:

Ing. Jana Šimkovičová
projektový manažér

+421 948 25 24 23

www.cvicte.sk – portál o cvičení a zdravom životnom štýle

Spevák zažaloval Trumpovu kampaň za používanie jeho piesní (VIDEO)

Kanadský hudobník Neil Young podal na americkom súde sťažnosť na volebnú kampaň prezidenta Donalda Trumpa za to, že prezident na svojich mítingoch opakovane používa Youngovu hudbu. Podľa kanadského rockera Trumpova kampaň porušuje autorské práva, pretože Young s takým využitím svojich piesní nesúhlasil. Informovala o tom dnes BBC, podľa ktorej sa k tomu tím Trumpovej kampane zatiaľ nevyjadril.

V Španielsku nabádajú k noseniu rúšok reklamným spotom s kremačnou pecou (VIDEO)

Rozruch vyvolal v Španielsku televízny spot, v ktorom vedenie madridského regiónu nabáda najmä mladých ľudí k noseniu rúšok. Práve madridský región patril medzi najviac postihnuté pandémiou koronavírusu.

Čína hrozí odvetou USA kvôli problémom s vízami čínskych novinárov

Čína dnes pohrozila odvetou, ak americká vláda bude pokračovať podľa Pekingu v nepriateľskom rokovaní proti čínskym novinárom v USA.

Čína reaguje na snahy USA obmedziť TikTok

Čína nemieni akceptovať, aby Spojené štáty ukradli akúkoľvek čínsku technologickú firmu a je pripravená zakročiť aj vo veci čínskej firmy ByteDance a jej aplikácie TikTok. Napísal to dnes čínsky denník China Daily, ktorý patrí čínskej komunistickej strane.

Vyhlásenie rozsudku v kauze vraždy Jána Kuciaka nečakane presunuli

Viac ako pol roka od začatia najsledovanejšieho procesu v novodobých dejinách Slovenska má súd v stredu vyniesť rozsudky nad trojicou obžalovaných z vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho partnerky Martiny Kušnírovej.

Na ministerstvo k Remišovej nastúpil niekdajší moderátor O 5 minút 12

Novým riaditeľom odboru komunikácie na Ministerstve investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie je od začiatku augusta Michal Dyttert.

Social Awards Slovakia: TOP 9 influencerov, vlogerov a stránok slovenského internetu sú známe (FOTO)

Anketa Social Awards Slovakia, v ktorom sa hľadajú TOP influenceri, vlogeri či stránky slovenského internetu, pokračuje druhým kolom.

RTVS má nového člena vedenia, ktorý nahradil Mareka Ťapáka

Na post televízneho programového riaditeľa RTVS 1. augusta nastúpil divadelný a filmový režisér Anton Šulík.

V Mexiku bol zavraždený štvrtý novinár od začiatku roka

V Mexiku bol v nedeľu zavraždený už štvrtý novinár od začiatku roka. Pablo Morrugares riadil spravodajský web PM Noticias. Zavraždený bol spolu s policajným telesným strážcom v meste Iguala v juhozápadnom mexickom štáte Guerrero, informovala dnes agentúra Reuters.

Bývalá novinárka je novou finančnou riaditeľkou Fundraise Capital

Investičná spoločnosť Fundraise Capital má od augusta novú finančnú riaditeľku. Je ňou bývalá banková analytička Slovenskej sporiteľne a niekdajšia redaktorka denníka Pravda Lenka Buchláková.