Záujem o zdravý životný štýl zažíva boom aj na internete

06.05.2013 14:42 | Tlačové správy | cvicte.sk

Popri množstve ženských internetových magazínov, ktoré rastú ako huby po daždi, rastie na internete záujem aj o portály, ktoré nie sú zamerané na pohlavie, ale oblasť záujmu.

Jednou z týchto oblastí, ktorá zažíva výrazný rast je zdravý životný štýl. Ľudia na internete čoraz viac vyhľadávajú informácie o rôznych druhoch cvičenia, zdravej strave a celkovo o tom, ako žiť zdravšie a aktívnejšie.

Takýmto prípadom je aj portál www.cvicte.sk, ktorý patrí v oblasti cvičenia a zdravého životného štýlu k tým najrýchlejšie rastúcim. Za posledný štvrťrok zvýšil svoju návštevnosť o viac než 60% a aktuálne ho číta už 45.000 ľudí mesačne.

Okrem denných informácii prináša portál Cvičte.sk svojím návštevníkom novinku v podobe internetového predaja produktov a služieb od vybraných partnerov.
„Nejde o klasický e-shop, ale o provízny predaj. Denne prinášame informácie o cvičení a vedení zdravého životného štýlu, tak sme si povedali, že by bolo zaujímavé priniesť ľuďom aj zaujímavé a užitočné produkty alebo služby, ktoré buď potrebujú alebo nimi spravia radosť sebe alebo niekomu inému. Partnerov si starostlivo vyberáme. Kritérium výberu partnera je odlišnosť sortimentu, výhodné ceny a kvalitný servis." prezrádza majiteľka portálu Cvičte.sk Jana Šimkovičová.

Kontakt:

Ing. Jana Šimkovičová
projektový manažér

+421 948 25 24 23

www.cvicte.sk – portál o cvičení a zdravom životnom štýle

1. Pozrite si rebríček najlepšie platených hercov herečiek. Medzi ženami vedie Scarlett Johansson (VIDEO)

Najlepšie platenou herečkou na svete sa tento rok rovnako ako minulý rok, stala Američanka Scarlett Johansson. Podľa rebríčka časopisu Forbes zverejneného v piatok si zarobila 56 miliónov dolárov.

2. Mobilné hry na horúce leto aj daždivé dni: Harry Potter a legendárna strieľačka Doom

Smartfóny v našich vreckách majú stále lepšie displeje, výkonnejší hardvér a silnejšie batérie. Bez veľkého preháňania sa dá povedať, že začínajú poriadne zatápať herným konzolám.

Čínska CITIC chce možnosť podielu na kontrole Empresa Media a Médey

3. Čínska CITIC chce možnosť podielu na kontrole Empresa Media a Médey

Český Úrad pre ochranu hospodárskej súťaže (ÚOHS) posudzuje koncentrácie čínskej spoločnosti Rainbow Wisdom Investment zo skupiny CITIC a podnikateľa Jaromíra Soukupa pri kontrole spoločností Empresa Media a Médea.

Známe osobnosti bojujú za Amazonský prales, ale so zavádzajúcimi fotkami

4. Známe osobnosti bojujú za Amazonský prales, ale so zavádzajúcimi fotkami

Mnoho celebrít a politikov sa v týchto dňoch vyjadruje na sociálnych sieťach k obrovským lesným požiarom v Amazónii a vyzýva k boju za záchranu tamojšieho dažďového pralesa, označovaného za pľúca planéty.

Trend pomáha šíriť dezinformácie Číny

5. Trend pomáha šíriť dezinformácie Číny

V najnovšom vydaní týždenníka Trend vyšiel neobvyklý PR článok.

Video, ako policajt roztrhol dievčaťu slúchadlá, je kampaň (VIDEO)

6. Video, ako policajt roztrhol dievčaťu slúchadlá, je kampaň (VIDEO)

V stredu a vo štvrtok viaceré médiá a stránky na sociálnych sieťach zdieľali video, na ktorom je zaznamenený konflikt mladého dievčaťa a policajta.

7. S nepohodlným prokurátorom mali byť zavraždené aj jeho deti a manželka, Ďateľ sa ho snažil spochybniť

S vyšetrovaním vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej vychádzajú na povrch nové obludné skutočnosti.

Bauer Media v prípade odškodného pre Havlovú zvažuje opravný prostriedok

8. Bauer Media v prípade odškodného pre Havlovú zvažuje opravný prostriedok

Německé nakladatelství Bauer Media zvažuje, zda podá opravný prostředek proti úternímu rozhodnutí pražského vrchního soudu, který přiznal herečce Dagmar Havlové čtyři miliony korun odškodného za tvrzení, že měla milenecký poměr v době, kdy jí umíral manžel, bývalý prezident Václav Havel.

Pozor na podvody pri kúpe zahraničnej dovolenky cez internet

9. Pozor na podvody pri kúpe zahraničnej dovolenky cez internet

Finančná správa upozorňuje na podvodnú internetovú stránku, ktorá predáva zájazdy do zahraničia.

Reuters: Regulátori EÚ skúmajú plány Facebooku na digitálne menu

10. Reuters: Regulátori EÚ skúmajú plány Facebooku na digitálne menu

Protimonopolní regulátori Európskej únie sa rozhodli preskúmať plány americkej internetovej spoločnosti Facebook na vytvorenie novej digitálnej meny.