Záujem o zdravý životný štýl zažíva boom aj na internete

06.05.2013 14:42 | Tlačové správy | cvicte.sk

Popri množstve ženských internetových magazínov, ktoré rastú ako huby po daždi, rastie na internete záujem aj o portály, ktoré nie sú zamerané na pohlavie, ale oblasť záujmu.

Jednou z týchto oblastí, ktorá zažíva výrazný rast je zdravý životný štýl. Ľudia na internete čoraz viac vyhľadávajú informácie o rôznych druhoch cvičenia, zdravej strave a celkovo o tom, ako žiť zdravšie a aktívnejšie.

Takýmto prípadom je aj portál www.cvicte.sk, ktorý patrí v oblasti cvičenia a zdravého životného štýlu k tým najrýchlejšie rastúcim. Za posledný štvrťrok zvýšil svoju návštevnosť o viac než 60% a aktuálne ho číta už 45.000 ľudí mesačne.

Okrem denných informácii prináša portál Cvičte.sk svojím návštevníkom novinku v podobe internetového predaja produktov a služieb od vybraných partnerov.
„Nejde o klasický e-shop, ale o provízny predaj. Denne prinášame informácie o cvičení a vedení zdravého životného štýlu, tak sme si povedali, že by bolo zaujímavé priniesť ľuďom aj zaujímavé a užitočné produkty alebo služby, ktoré buď potrebujú alebo nimi spravia radosť sebe alebo niekomu inému. Partnerov si starostlivo vyberáme. Kritérium výberu partnera je odlišnosť sortimentu, výhodné ceny a kvalitný servis." prezrádza majiteľka portálu Cvičte.sk Jana Šimkovičová.

Kontakt:

Ing. Jana Šimkovičová
projektový manažér

+421 948 25 24 23

www.cvicte.sk – portál o cvičení a zdravom životnom štýle

Trump pod pamätníkom exprezidentov kritizoval médiá i ničenie sôch

Veľa oslavných výrokov o minulosti a kultúre Spojených štátov, ale aj bojovne ladené pasáže o "ľavicovej kultúrnej revolúcii" či údajných snahách "vymazať históriu" obsahoval prejav amerického prezidenta Donalda Trumpa v predvečer Dňa nezávislosti.

Čína informovala o koronavíruse až po dvoch žiadostiach od WHO

Čína informovala o výskyte pľúcnej choroby vo Wu-chan až po dvoch žiadostiach vznesených Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO).

BBC prepustí 450 ľudí z britských televíznych kanálov a rádií

Britská vysielacia spoločnosť BBC prepustí 450 ľudí z regionálnych televíznych kanálov, rozhlasových staníc i z radov tých, ktorí vytvárajú spravodajský obsah na internete.

Kampaň Nebuď pirát so Sajfom od O2 získala ocenenie v celosvetovej PR súťaži (VIDEO)

Na celosvetovej súťaži PR projektov SABRE Awards získala spoločnosť O2 Slovakia ocenenie v kategórii Telekomunikácie za kampaň Nebuď pirát, v rámci ktorej operátor poukazuje na nebezpečenstvo používania mobilných telefónov za volantom a mladých vodičov zároveň motivuje k ich zodpovednému využívaniu.

Súd začal riešiť požiadavku Agrofertu na ospravedlnenie od Českej televízie

Soud se dnes začal zabývat žalobou, kterou se koncern Agrofert domáhá omluvy od České televize (ČT). Koncern tvrdí, že ČT poškodila jeho pověst, když ho ve dvou reportážích spojila s odvoláním ředitele příbramského finančního úřadu. Televize to odmítá. Trvá na tom, že reportáže byly pravdivé a vyvážené a že nebyly objektivně způsobilé k tomu, aby pověst Agrofertu poškodily.

Vo vedení VÚB banky majú posilu

Vrchný riaditeľ Antonio Bergalio, ktorý bol zodpovedný za úsek Financie, plánovanie a kontroling, sa po 6 rokoch vo VÚB banke, stane novým CFO v chorvátskej banke PRIVREDNA BANKA ZAGREB.

Do ČR sa vracajú zahraniční filmári, tých amerických pozýva aj minister

Do Česka se ve velké míře vracejí zahraniční filmové štáby.

Súd vyniesol rozsudok smrti nad novinárom kvôli protestom

V Iráne odsúdili na trest smrti novinára obvineného z podielu na rozpútanie protestov v roku 2017.

Záchrana pre všetky ženy vylúčené zo spoločnosti

Príbeh o žene, ktorá vyhorela. Sebavedomá, svedomitá perfekcionistka, ktorá vie, čo chce dosiahnuť v živote a za svoje úsilie aj niečo očakáva. Jedného dňa však vyhorí a upadne do hlbokej depresie.

Rada Slovenského filmového ústavu má nové zloženie aj predsedu

Rada Slovenského filmového ústavu (SFÚ) od 8. júna 2020 pracuje v novom zložení, jej dvoch nových členov vymenovala ministerka kultúry SR Natália Milanová.