Ukrivdené bľabotanie Andreja Danka

01.03.2019 15:50 | Tlačové správy | TS OĽaNO

„Dnešné ukrivdené bľabotanie Andreja Danka svedčí o tom, že sa rozhodol opätovne vydierať svojich koaličných partnerov. Predkladať návrhy zákonov proti vôli svojich koaličných partnerov, je totiž hrubé porušenie koaličnej zmluvy, ktorú strany SMER – SD, MOST – HÍD a SNS uzavreli. Ak to Andrej Danko napriek tomu robí, zrejme sa rozhodol definitívne koalíciu rozbiť a vyvolať predčasné voľby.

Andrej Danko si definitívne osvojil politický marketing Jána Slotu. Ten totiž presne pred siedmimi rokmi, s vedomým dramatického poklesu preferencií SNS, sľuboval rovnaké opatrenia, aké dnes sľubuje Andrej Danko. Nepomohlo to Slotovi a veríme, že to rovnako nepomôže ani jeho vernému učňovi Dankovi.“

Igor Matovič, predseda hnutia OĽANO

„Andrej Danko a strana SNS nerozumie verejným financiám, ked chce takto populisticky rozhadzovať peniazmi daňových poplatníkov. Štátny rozpočet nie je peňaženka, z ktorej si môže Andrej Danko rozhadzovať ako ho napadne.

Daňovo-odvodové zaťaženie na Slovensku trestá hlavne pracujúcich ludi. Ak chce Andrej Danko urobiť niečo dobré pre Slovensko, musí znížiť dane a odvody pracujúcim a zdaniť hlavne oligarchov, ktorí žijú na úkor štátneho rozpočtu. Takéto riešenie však neprináša a svojim populistickými nápadmi ide ohroziť verejné financie.“

Eduard Heger, tieňový minister financií a hospodárstva

1. Apple predstavil veľké novinky: novú TV aj spravodajskú službu a kreditnú kartu (VIDEO)

Americká spoločnosť Apple dnes predstavila detaily svojej novej spravodajskej predplatiteľskej služby Apple News Plus, hernej predplatiteľskej služby Apple Arcade a nové kreditné karty. Spoločnosť tiež plánuje spustiť novú videoslužbu, ktorá by mala konkurovať Netflix, Amazonu a káblovej televízii.

Obvinený z vraždy hovoril vo výpovedi o otrávení televíznej redaktorky

2. Obvinený z vraždy hovoril vo výpovedi o otrávení televíznej redaktorky

Ján Kuciak možno nie je jediný novinár, ktorý sa stal obeťou vraždiaceho komanda Mariana Kočnera.

Majiteľ Markízy zvažuje majetkové zmeny vrátane predaja celej spoločnosti

3. Majiteľ Markízy zvažuje majetkové zmeny vrátane predaja celej spoločnosti

Spoločnosť Central European Media Enterprises (CME), ktorá prevádzkuje aj TV Markíza a českú TV Nova, začala revíziu strategických možností, vrátane prípadného predaja spoločnosti.

Šéf Penty tvrdí, že SMS o odj... čuráka nesúvisí s Kuciakom

4. Šéf Penty tvrdí, že SMS o odj... čuráka nesúvisí s Kuciakom

Haščák pre Aktuality.sk: Penta v roku 2017 takmer kúpila Markízu

Europoslanci sa budú zaoberať právnym štátom na Slovensku po vražde novinára

5. Europoslanci sa budú zaoberať právnym štátom na Slovensku po vražde novinára

Európsky parlament sa dnes večer bude zaoberať správou skupiny europoslancov, ktorá vlani navštívila Slovensko kvôli vražde novinára Jána Kuciaka a jeho partnerky.

Vnučka výtvarníka Milera nemá licenciu ku Krtkovi, potvrdil to súd

6. Vnučka výtvarníka Milera nemá licenciu ku Krtkovi, potvrdil to súd

Smlouva, na jejímž základě poskytuje Karolína Milerová povolení k výrobě produktů s populární pohádkovou postavičkou Krtečkem, je neplatná.

Najväčšie hoaxy v zdravotníctve: Aká je pravda o očkovaní a autizme? (VIDEO)

7. Najväčšie hoaxy v zdravotníctve: Aká je pravda o očkovaní a autizme? (VIDEO)

Polícia SR pripravila rozhovor o očkovaní a hoaxoch pri téme očkovania s doktorom Mariánom Jánošom.

Kočner sa pochválil, že do sledovania novinárov investoval za rok 200 tisíc

8. Kočner sa pochválil, že do sledovania novinárov investoval za rok 200 tisíc

Marian Kočner, ktorý je obvinený z objednávky vraždy novinára Jána Kuciaka, mesiace predtým platil sledovanie novinárov, medzi ktorými bol aj zavraždený novinár.

Peter Tóth, ktorý pre Kočnera sledoval novinárov, vypovedá na NAKA (VIDEO)

9. Peter Tóth, ktorý pre Kočnera sledoval novinárov, vypovedá na NAKA (VIDEO)

Bývalý siskár a komentátor denníka SME a ďalších médií Peter Tóth prišiel dnes vypovedať na Národnú kriminálnu agentúru v Nitre.

Internet oslavuje 30 rokov. Pamätáte si ešte tieto webové stránky?

10. Internet oslavuje 30 rokov. Pamätáte si ešte tieto webové stránky?

Pred 30-timi rokmi sme spoznali internet tak, ako funguje doteraz. Za úplne prvou webovou stránkou stál britský inžinier Tim Berners-Lee a na adrese info.cern.ch ju nájdete aj dnes.