Matovič: Mafia sa ma snaží zastrašiť falošným prepisom. Zverejnite nahrávku a zarobíte milión

05.04.2019 15:59 | Tlačové správy | TS OĽaNO

Predseda hnutia OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO) Igor Matovič ponúkol milión eur za zverejnenie nahrávky medzi ním a Mariánom Kočnerom, ktorá dokáže pravosť jej včera medializovaného údajného prepisu. Matovič ho zároveň označil za blud, ktorý napíše dieťa za 5 minút.

Igor Matovič sa na úvod vyjadril, že ľudia z „politicko-zločineckých“ kruhov sa boja toho, že potom, ako zverejnil sms námestníka GP Petra Šufliarskeho, príde aj na nich, a preto sa ho snažia výmyslami zdiskreditovať. „Vedia, že niečo na nich mám, ale nevedia, čo to je a na koho kedy zase udriem. Žijú v strachu a panike. Potrebujú urobiť všetko preto, aby ma zastrašili a odradili od toho, aby som zverejňoval ďalšie veci, ktoré ich zdiskreditujú. Ja však vopred hovorím, že neprestanem. Chcem zničiť každého jedného mafiána, ktorý nám tu systematicky ničí Slovensko a zabraňuje tomu, aby ľudia mohli žiť lepší život,“ uviedol Matovič.

Podľa Matoviča jedným z pokusov o jeho diskreditáciu bolo včerajšie zverejnenie údajného prepisu medzi ním a Mariánom Kočnerom. Matovič však tento pokus pokladá za nevydarený a údajný prepis označil za blud. „Keď som si to prečítal, boli to čisté bludy a výmysly. Určite to nie je rozhovor, ktorý som absolvoval s Kočnerom. Mohli si dať aspoň trošku viac záležať,“ povedal Matovič a zároveň vyjadril sklamanie nad spôsobom medializácie údajného prepisu, keďže aj niektoré seriózne médiá prepis komunikovali ako fakt.

Aby sa vyvrátili aj tie najmenšie pochybnosti, Igor Matovič ponúkol milión eur tomu, kto zverejní alebo ponúkne médiám nahrávku rozhovoru medzi ním a M. Kočnerom s obsahom, ktorý sa nachádza v údajnom prepise. „Týmto chcem dokázať, že je to absolútny výmysel...," uzavrel Matovič.

Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

1. Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

O júla tohto roku pôsobí na pozícii Head of Strategy reklamnej agentúry Mayer/McCann Erickson Martin Kozár.

Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

2. Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

Rada Slovenského filmového ústavu má nové zloženie. Ministerka kultúry Ľubica Laššáková vymenovala štyroch nových členov.

Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

3. Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

Predseda Smeru-SD dnes pobúril článok Nového Času, na facebooku opäť kritizuje slovenské médiá.

Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

4. Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes navrhol výmenu novinára Kyryla Vyšynského väzneného v Kyjeve za režiséra Oleho Sencova odsúdeného v Rusku na dvadsať rokov.

Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

6. Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

Na komunikačnom oddelení spoločnosti Tesco Slovensko došlo k viacerým zmenám.

Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

7. Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

V stredu vo veku 58 rokov zomrel spisovateľ, básnik, textár, publicista a dlhoročný rozhlasový spolupracovník Maroš M. Bančej.

Pri požiari v štúdiu animovaných filmov zahynulo najmenej 33 ľudí (VIDEO)

8. Pri požiari v štúdiu animovaných filmov zahynulo najmenej 33 ľudí (VIDEO)

Najmenej 33 ľudí zahynulo pri požiari v známom japonskom štúdiu animovaného filmu Kyoto Animation Studio v japonskom Kjóte.

Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

9. Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

Spoločnosť Orange štartuje novú PR kampaň s názvom Rodinné LOVEstories.

Známy prejav Jakeša má už 30 rokov, pozrite si necenzurovaný záznam (VIDEO)

10. Známy prejav Jakeša má už 30 rokov, pozrite si necenzurovaný záznam (VIDEO)

Paní Zagorová je síce „milá holka“, ale už tri roky po sobe berie 600 tisíc... a čo potom „Jandovia a iní“? Od slávneho prejavu Miloša Jakeša, ktorý bol predzvesťou pádu komunismu, uplynulo presne 30 rokov.