Nora Slišková odišla z Pravdy, riadením redakcie je poverený Jakub Prokeš

15.07.2019 09:01 | Tlačové správy | TS

Doterajšia šéfredaktorka denníka Pravda Nora Slišková odišla z denníka na vlastnú žiadosť k 30. 6. 2019.

Doterajšia šéfredaktorka denníka Pravda Nora Slišková odišla na vlastnú žiadosť z denníka Pravda a vydavateľstva P E R E X, a. s. k 30. júnu 2019. Súčasne sa skončilo jej pôsobenie v predstavenstve spoločnosti.
Jakub Prokeš, zástupca šéfredaktorky denníka... Jakub Prokeš, zástupca šéfredaktorky denníka Pravda, je od 1. júla poverený riadením redakcie. Autor: Pravda

Redakciu od 1. júla 2019 riadi prvý zástupca šéfredaktorky Jakub Prokeš. V Pravde pracuje od roku 1996, z toho takmer pätnásť rokov ako zástupca šéfredaktora.

Nora Slišková pôsobila vo funkcii šéfredaktorky denníka Pravda a tiež členky predstavenstva spoločnosti P E R E X, a. s. od roku 2010. Dovtedy bola šéfredaktorkou politicko-spoločenského týždenníka Žurnál, predtým pracovala v denníku Pravda ako vnútropolitická redaktorka a vykonávala funkciu zástupkyne šéfredaktora.

Novým členom predstavenstva spoločnosti P E R E X, a. s. sa stal Ján Svoboda.

Inkognito so Zuzanou Čaputovou malo historický rekord (VIDEO)

Špeciálny diel zábavnej relácie televízie JOJ Inkognito, ktorý odvysielala televízia v pondelok večer, dosiahol podľa JOJ hneď dva rekordy.

Operátor upozorňuje na podvodné telefonáty, útočia na city

Mobilný operátor 4ka zachytil včera vôbec najmasívnejší pokus o podvodné volania zo zahraničia.

Slovenské školstvo má množstvo problémov, učiteľom to ale nie je jedno

Prvý ročník projektu Na každej škole záleží ukázal, že školy majú záujem rozvíjať tak schopnosti učiteľov, ako aj svojich žiakov. A to aj napriek podfinancovaniu, či ďalším problémom, ktorým naše školstvo čelí. Komenského inštitút spolu s Poštovou bankou sa preto rozhodli nadviazať na úspech pilotného ročníka a rozbehnúť jeho pokračovanie v Nitrianskom kraji. Následne bude prebiehať aj v ďalších župách.

Zuzana Čaputová bude hosťom špeciálnej relácie Václava Moravca (VIDEO)

Prezidentka Zuzana Čaputová bude hosťom relácie ČT24 Fokus Václava Moravca.

Divadelné Dosky vyhrala inscenácia, ktorá ukazuje, čo môžu spôsobiť konšpiračné teórie (VIDEO)

"Ak chcem nejakým spôsobom podať odhalenie komplotu, nemusím záujemcovi dodať nič originálne, naopak, treba mu ponúknuť len a najmä to, o čom sa už dávno dozvedel, alebo by sa mohol oveľa ľahšie dozvedieť inými cestami. Ľudia veria iba tomu, čo už vedia, a práve v tom spočíva krása Univerzálneho Formy Sprisahania.“

Kofola má zmeny vo vedení marketingu

Skupina Kofola v lete rozšírila svoje portfólio akvizíciou spoločnosti Espresso, ktorú spojila so spoločnosťou LEROS a vytvorila tak nový pilier skupiny. V tejto súvislosti posilňuje tímy.

Víťazi cien DOSKY 2019 sú už známi

Počas slávnostného ceremoniálu sa v nedeľu 10. novembra večer odovzdávali v budove Mestského divadla P.O. Hviezdoslava ceny DOSKY 2019. Ide už o 24. ročník Divadelných ocenení sezóny – DOSKY, ankety divadelných kritikov a teoretikov. V tomto roku opätovne rozhodovali aj diváci svojim hlasovaním o Cene Slovenskej sporiteľne pre Divadlo sezóny 2019.

Ani 30 rokov po revolúcii mnoho Slovákov nerozumie pojmu investovanie

Niektorí ľudia majú nereálne predstavy o tom, koľko môžu zarobiť pri investovaní svojich voľných peňazí. Očakávajú, že za rok sa im zhodnotia v priemere až o 19 percent.

Z vraždy ukrajinského novinára je podozrivý manželský pár

Ukrajinská polícia zadržala manželský pár, ktorý možno figuroval vo vražde novinára Pavla Seremeta pred tromi rokmi.

Boris Farkaš: Do tejto dámy som sa okamžite zamiloval (VIDEO)

Známy herec Boris Farkaš ju miluje. Zamiloval sa do nej okamžite, ako si s ňou ľahol po prvý raz do postele...