SaS: Glváč je súčasťou organizovaného zločinu a mal by sedieť úplne inde ako v parlamente!

29.10.2019 11:00 | Tlačové správy | TS SaS

Tlačová správa strany Sloboda a Solidarita (SaS) k mimoriadnej schôdzi na odvolávanie podpredsedu NR SR Martina Glváča.

Strana Sloboda a Solidarita (SaS), ktorá spolu s hnutím OĽANO iniciovala dnešné zvolanie mimoriadnej schôdze parlamentu, je presvedčená, že na rozdiel od Martina Glváča, ktorý nenašiel v sebe ani zbytky morálky a dobrovoľne neodstúpil z funkcie podpredsedu parlamentu, budú opoziční poslanci hlasovať tak, aby takýto človek už nerobil hanbu zákonodarnému zboru Slovenskej republiky.

„Zverejnené informácie z prepisov komunikácie medzi Martinom Glváčom a z vraždy obžalovaným Marianom Kočnerom potvrdzujú, že podpredseda parlamentu vynášal informácie zo spisov či vybavoval pre Kočnera stretnutia s ľuďmi vo vedení štátnych úradov. Navyše obaja spoločne manipulovali výberové konania a Glváč tiež vedome klamal o ich poslednom stretnutí,“ priblížil predseda SaS Richard Sulík.

Martin Glváč nielenže už dávno nemal byť podľa strany SaS na poste podpredsedu parlamentu, ale už dávno mal stáť pred orgánmi činnými v trestnom konaní.

Šíri sa deepfake video, v ktorom sa Čaputová mení na Harabina (VIDEO)

Tento týždeň bola prezidentka Zuzana Čaputová hosťom zábavnej relácie televízie JOJ Inkognito.

V súvislosti so štátnym smútkom mení RTVS vysielanie

RTVS počas štátneho smútku za obete stredajšej tragickej havárie autobusu, v piatok 15. novembra medzi 8:00 a 20:00, upraví televízne vysielanie.

Marek Hamšík a jeho kniha Neapolská odysea

Toto je jeho cesta. Odmalička miloval loptu a napokon sa dostal do špičkového talianskeho mužstva, vďaka ktorému vystúpil na vrchol. Marek Hamšík a jeho kniha Neapolská odysea. Vyznal sa v nej z nadštandardnej vernosti klubu. A hoci od februára 2019 je už hráčom čínskeho klubu Ta-lien I-fang, Neapol navždy zostane jeho láskou...

Európsky parlament ponúka stáže venované pamiatke Jána Kuciaka

Európsky parlament začal tento týždeň ponúkať stáže, ktoré sú venované pamiatke slovenského investigatívneho novinára Jána Kuciaka. Prví Kuciakovi stážisti nastúpia do EP v marci 2020.

Súťaž Marketér roka 2019 pozná nominovaných

Združenie Ľudia z marketingu, ktoré zastupuje zadávateľov reklamy na Slovensku, vybralo zo všetkých nominácií 3 marketérov, z ktorých jeden získa ocenenie Marketér roka a bude reprezentovať Slovensko v súťaži GLOBAL MARKETER OF THE YEAR.

Denník Financial Times prvýkrát povedie šéfredaktorka

Britský denník Financial Times (FT) od januára prvýkrát za jeho viac ako 130 ročnú históriu pôsobenia povedie žena.

Výstredný komentátor ostal bez práce po tom, ako kritizoval prisťahovalcov (VIDEO)

Kanadský hokejový komentátor Don Cherry prišiel o prácu v televíznej a rozhlasovej spoločnosti SportsNet. Prepustila ho po tom, čo osemdesiatpäťročný excentrik v sobotňajšom dieli tradičnej relácie Coach 's Corner (Trénerov kútik) kritizoval prisťahovalcov, že v Deň spomienok, ktorý je v Kanade obdobou Dňa vojnových veteránov, nenosia kvet vlčieho maku, ktorý je celosvetovým symbolom pocty vojnovým hrdinom.

Analytici zmapovali internetové operácie ruskej vojenskej rozviedky

Ruská vojenská rozviedka známa pod skratkou GRU aktualizovala metódy zavedené v dobe studenej vojny a snaží sa ovplyvňovať verejnú mienku vo svete pomocou virtuálnych novinárov a fiktívnych mediálnych organizácií či výskumných ústavov. Jej internetové operácie sa zároveň líšia od postupov propagandistickej Agentúry pre výskum internetu (AII).

Nové O2 SMART Paušály majú už aj viaceré osobnosti. Vyskladali si ich po svojom (VIDEO)

O2 predstavilo 4. novembra nové revolučné O2 Paušály. Do nich pridalo okrem veľkých objemov dát aj vybrané služby prémiového obsahu ako je HBO GO, O2 TV, hudobnú streamovaciu službu Tidal s najväčšou databázou hudobných singlov, či predplatné denníkov SME a Denníka N, a to v cene paušálu podľa výberu zákazníka. Okrem tradičnej marketingovej kampane O2 pracuje aj so samostatnou online kampaňou.

Kočnerova Threema: Kočnerovým človekom mal byť aj Ivan Čeredejev

Sieť novinárov, ktorú mal využívať Marian Kočner a jeho komando, sa rozrastá.