Markíza prezradila, čo nasadí po Sestričkách (VIDEO)

05.11.2019 22:00 | Tlačové správy | TS Markíza

Sestričky vystrieda jedinečná nová reality šou Utajený šéf. Televízny fenomén, ktorý patrí medzi najúspešnejšie svetové formáty, mieri prvýkrát na slovenské obrazovky!

Na obrazovky televízie Markíza prichádza slovenská verzia unikátneho formátu Undercover Boss, ktorý budú môcť diváci sledovať pod lokalizovaným názvom Utajený šéf. Reality šou predstavuje vysokopostavených manažérov, ktorí týždeň pracujú v utajení vo svojich spoločnostiach. Obleky vymenia za montérky, počítače za lopaty a porady v klimatizovaných kanceláriách za kmitanie na najnižšej možnej pozícii vo vlastnej firme. Na päť dní sa infiltrujú medzi svojich zamestnancov a zistia, čo by sa bez tejto relácie nikdy nedozvedeli! Diváci tak budú mať možnosť sledovať jedinečné vzťahy medzi šéfom a jeho zamestnancami.

„Utajený šéf patrí k formátom úspešným a obľúbeným po celom svete, a to predovšetkým vďaka nevšednému pohľadu kamier na prácu bežných zamestnancov veľkých firiem. Reality šou ukazuje, že každý zamestnanec je dôležitý a každý má šéfa, s ktorým niekedy nesúhlasí alebo ho rozčuľuje. Formát prináša kombináciu humoru, drámy i dojatia, a tak si ho zamilovali diváci po celom svete. Veríme, že zaujme aj slovenského diváka,“ povedal Michal Borec, riaditeľ PR a marketingu TV Markíza.
Prvým šéfom, ktorého diváci uvidia, je Branislav Cvik – spolumajiteľ banskobystrického pivovaru Urpiner. "Pivovar momentálne beží ako dobre namazaný stroj, ale zaujímalo by ma, čo si ľudia myslia aj o samotných procesoch vo firme. Či napríklad niečo v skutočnosti považujú za zbytočné a nepoužiteľné, ale robia to len preto, lebo to majú nariadené zhora. Toto je vlastne to, čo by som chcel zistiť," opisuje svoje očakávania.

Pôvodný formát Undercover Boss vytvorilo Studio Lambert, slovenská verzia vznikla na základe zahraničnej licencie od spoločnosti All3Media International Limited z Veľkej Británie. Ide o najpopulárnejšiu reality šou v americkej televíznej histórii, ktorej úplne prvú epizódu sledovalo neuveriteľných 38,6 milióna divákov a získala niekoľko ocenení Emmy. Od roku 2010 bolo v USA odvysielaných celkovo osem sérií s viac ako sto epizódami a tento formát zaradilo do vysielania cez dvesto krajín po celom svete.

Ktorý zo šéfov sa znemožní a kto naopak zaboduje? Koho z podriadených čaká odmena a kto naopak dostane padáka? Zábava, napätie a emócie do poslednej minúty, to je nová reality šou Utajený šéf!

Utajený šéf štartuje v utorok 12. novembra 2019 o 20:30 na Markíze.

Mobilná aplikácia dokáže rozpoznávať huby a mapovať ich

Študent Fakulty aplikovaných vied Západočeskej univerzity (ZČU) Lukáš Picek sa podieľal na vývoji mobilnej aplikácie Svampeatlas, ktorá vie rozpoznávať huby, mapovať ich a zdieľať súradnice s ostatnými užívateľmi. Aplikácia je výstupom rovnomenného projektu s dánskymi kolegami z kodanskej univerzity, dokáže rozpoznať 1400 druhov húb.

Študenti lekárskych fakúlt posielajú Ficovi otvorený list (VIDEO)

Študenti lekárskych fakúlt zverejnili vyhlásenie, v ktorom reagujú na prejav predsedu Smeru Roberta Fica na dnešnej programovej konferencii strany.

Negatívnych článkov o Meghan je viac než pozitívnych (VIDEO)

O manželke britského princa Harryho Meghan vychádzalo dvakrát viac negatívnych článkov než pozitívnych.

Producentka Bonda vylúčila špekulácie, že agentom 007 bude žena (VIDEO)

Budúcim Jamesom Bondom bude opäť muž, a nie žena. Potvrdila to v rozhovore s magazínom Variety filmová producentka Barbara Broccoliová, ktorá stojí aj za najnovšou bondovkou, v ktorej hlavnú úlohu stvárnil opäť Daniel Craig.

Na twitteri bolo možné zacieliť reklamy na nenávistné skupiny

Sociálna sieť Twitter umožňovala cieliť reklamy na používateľov aj podľa kľúčových slov ako "neonacista", "zástancovia belošskej nadradenosti" či "islamofob". Ukázal to nedávny experiment spravodajskej spoločnosti BBC, ktorej sa podarilo opakovane spustiť platené oznámenia s problematicky definovanou cieľovou skupinou. Platforma sa po upozornení redakcie ospravedlnila a uviedla, že problém odstránila.

Šéf maltskej polície rezignoval kvôli kauze zavraždenej novinárky

Veliteľ maltskej polícii Lawrence Cutajar v piatok podal demisiu v súvislosti s prípadom zavraždenia novinárky Daphne Caruanaovej Galiziovej v roku 2017.

Admin stránky Harabina sa chválil spoluprácou s veľkými firmami, ktoré o ňom ani netušia

Chyba Facebooku odhalila nielen adminov mnohých stránok, ale aj pochybné praktiky jednej agentúry.

Salvador Dalí. Kniha o tajomstvách jeho života

Tajný život Salvadora Dalího vyšla v roku 1942 vo francúzštine, potom ju preložili do angličtiny. Dalí knihu napísal tak ako maľoval – veľmi podrobne, metodicky vrstvil slová jedno na druhé, tretie vedľa štvrtého. Je to kniha plná fantázie, humoru, narcistických i sadistických priznaní.

Chcete si v roku 2020 viac nasporiť? Pozrite si niekoľko užitočných tipov

Stalo sa už akousi „tradíciou“, že si s vykročením do nového roka dávame novoročné predsavzatia. Niektorí len preto, aby reč nestála. Iní s dobrým úmyslom, ale bez následných činov. Sú aj takí, ktorí neostanú len pri prázdnych slovách, no a oproti týmto všetkým sú tí, ktorí si predsavzatia vôbec nedajú. Možno preventívne, aby sa do nich niekto nemohol „obuť“, že ich nesplnili.

Shortlist súťaže PROKOP 2019 je známy

Do jubilejného 10. ročníka súťaže najlepších PR projektov na Slovensku PROKOP 2019 agentúry a zadávatelia registrovali historicky najvyšší počet prác - 128 projektov. Vo štvrtok zasadala porota a vybrala projekty, ktoré postúpili na shortlist v 12 kategóriách.