Markíza prezradila, čo nasadí po Sestričkách (VIDEO)

05.11.2019 22:00 | Tlačové správy | TS Markíza

Sestričky vystrieda jedinečná nová reality šou Utajený šéf. Televízny fenomén, ktorý patrí medzi najúspešnejšie svetové formáty, mieri prvýkrát na slovenské obrazovky!

Na obrazovky televízie Markíza prichádza slovenská verzia unikátneho formátu Undercover Boss, ktorý budú môcť diváci sledovať pod lokalizovaným názvom Utajený šéf. Reality šou predstavuje vysokopostavených manažérov, ktorí týždeň pracujú v utajení vo svojich spoločnostiach. Obleky vymenia za montérky, počítače za lopaty a porady v klimatizovaných kanceláriách za kmitanie na najnižšej možnej pozícii vo vlastnej firme. Na päť dní sa infiltrujú medzi svojich zamestnancov a zistia, čo by sa bez tejto relácie nikdy nedozvedeli! Diváci tak budú mať možnosť sledovať jedinečné vzťahy medzi šéfom a jeho zamestnancami.

„Utajený šéf patrí k formátom úspešným a obľúbeným po celom svete, a to predovšetkým vďaka nevšednému pohľadu kamier na prácu bežných zamestnancov veľkých firiem. Reality šou ukazuje, že každý zamestnanec je dôležitý a každý má šéfa, s ktorým niekedy nesúhlasí alebo ho rozčuľuje. Formát prináša kombináciu humoru, drámy i dojatia, a tak si ho zamilovali diváci po celom svete. Veríme, že zaujme aj slovenského diváka,“ povedal Michal Borec, riaditeľ PR a marketingu TV Markíza.
Prvým šéfom, ktorého diváci uvidia, je Branislav Cvik – spolumajiteľ banskobystrického pivovaru Urpiner. "Pivovar momentálne beží ako dobre namazaný stroj, ale zaujímalo by ma, čo si ľudia myslia aj o samotných procesoch vo firme. Či napríklad niečo v skutočnosti považujú za zbytočné a nepoužiteľné, ale robia to len preto, lebo to majú nariadené zhora. Toto je vlastne to, čo by som chcel zistiť," opisuje svoje očakávania.

Pôvodný formát Undercover Boss vytvorilo Studio Lambert, slovenská verzia vznikla na základe zahraničnej licencie od spoločnosti All3Media International Limited z Veľkej Británie. Ide o najpopulárnejšiu reality šou v americkej televíznej histórii, ktorej úplne prvú epizódu sledovalo neuveriteľných 38,6 milióna divákov a získala niekoľko ocenení Emmy. Od roku 2010 bolo v USA odvysielaných celkovo osem sérií s viac ako sto epizódami a tento formát zaradilo do vysielania cez dvesto krajín po celom svete.

Ktorý zo šéfov sa znemožní a kto naopak zaboduje? Koho z podriadených čaká odmena a kto naopak dostane padáka? Zábava, napätie a emócie do poslednej minúty, to je nová reality šou Utajený šéf!

Utajený šéf štartuje v utorok 12. novembra 2019 o 20:30 na Markíze.

V súvislosti so štátnym smútkom mení RTVS vysielanie

RTVS počas štátneho smútku za obete stredajšej tragickej havárie autobusu, v piatok 15. novembra medzi 8:00 a 20:00, upraví televízne vysielanie.

Marek Hamšík a jeho kniha Neapolská odysea

Toto je jeho cesta. Odmalička miloval loptu a napokon sa dostal do špičkového talianskeho mužstva, vďaka ktorému vystúpil na vrchol. Marek Hamšík a jeho kniha Neapolská odysea. Vyznal sa v nej z nadštandardnej vernosti klubu. A hoci od februára 2019 je už hráčom čínskeho klubu Ta-lien I-fang, Neapol navždy zostane jeho láskou...

Európsky parlament ponúka stáže venované pamiatke Jána Kuciaka

Európsky parlament začal tento týždeň ponúkať stáže, ktoré sú venované pamiatke slovenského investigatívneho novinára Jána Kuciaka. Prví Kuciakovi stážisti nastúpia do EP v marci 2020.

Súťaž Marketér roka 2019 pozná nominovaných

Združenie Ľudia z marketingu, ktoré zastupuje zadávateľov reklamy na Slovensku, vybralo zo všetkých nominácií 3 marketérov, z ktorých jeden získa ocenenie Marketér roka a bude reprezentovať Slovensko v súťaži GLOBAL MARKETER OF THE YEAR.

Denník Financial Times prvýkrát povedie šéfredaktorka

Britský denník Financial Times (FT) od januára prvýkrát za jeho viac ako 130 ročnú históriu pôsobenia povedie žena.

Výstredný komentátor ostal bez práce po tom, ako kritizoval prisťahovalcov (VIDEO)

Kanadský hokejový komentátor Don Cherry prišiel o prácu v televíznej a rozhlasovej spoločnosti SportsNet. Prepustila ho po tom, čo osemdesiatpäťročný excentrik v sobotňajšom dieli tradičnej relácie Coach 's Corner (Trénerov kútik) kritizoval prisťahovalcov, že v Deň spomienok, ktorý je v Kanade obdobou Dňa vojnových veteránov, nenosia kvet vlčieho maku, ktorý je celosvetovým symbolom pocty vojnovým hrdinom.

Analytici zmapovali internetové operácie ruskej vojenskej rozviedky

Ruská vojenská rozviedka známa pod skratkou GRU aktualizovala metódy zavedené v dobe studenej vojny a snaží sa ovplyvňovať verejnú mienku vo svete pomocou virtuálnych novinárov a fiktívnych mediálnych organizácií či výskumných ústavov. Jej internetové operácie sa zároveň líšia od postupov propagandistickej Agentúry pre výskum internetu (AII).

Nové O2 SMART Paušály majú už aj viaceré osobnosti. Vyskladali si ich po svojom (VIDEO)

O2 predstavilo 4. novembra nové revolučné O2 Paušály. Do nich pridalo okrem veľkých objemov dát aj vybrané služby prémiového obsahu ako je HBO GO, O2 TV, hudobnú streamovaciu službu Tidal s najväčšou databázou hudobných singlov, či predplatné denníkov SME a Denníka N, a to v cene paušálu podľa výberu zákazníka. Okrem tradičnej marketingovej kampane O2 pracuje aj so samostatnou online kampaňou.

Kočnerova Threema: Kočnerovým človekom mal byť aj Ivan Čeredejev

Sieť novinárov, ktorú mal využívať Marian Kočner a jeho komando, sa rozrastá.

Polícia: Podozrenia z otravy novinárky, ktorá náhle zomrela, sa nepotvrdili

Obvinený z vraždy novinára Jána Kuciaka Zoltán Andruskó vyslovil na začiatku roka podozrenie, že redaktorka RTVS mohla byť otrávená vraždiacim komandom, ktoré stojí za vraždou Kuciaka.