SaS: Robert Fico považuje prokuratúru a políciu za svoje slúžky

13.12.2019 17:41 | Tlačové správy |

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) považuje vyjadrenia Roberta Fica, ktorý úkoluje prokuratúru a políciu, za nehoráznosť.

„Robert Fico sa v relácii Ide o pravdu vyjadril ako všemocný pán orgánov v trestnom konaní. Vymýšľal si bludy o tom, ako prokuratúra pracuje a ako by mala pracovať – teda pre neho a jeho organizovanú skupinu. Nehorázne však klame, keď hovorí, že ak niektorý jednotlivý prokurátor nekoná na ochranu jeho organizovanej skupiny a jeho osobne, treba ho považovať za zaujatého voči nemu,“ uviedol poslanec NR SR za SaS a tímlíder strany pre spravodlivosť Alojz Baránik.

Predseda Smeru sa podľa liberálov snaží prostredníctvom politického tlaku ovplyvniť výsledok jeho trestného stíhania za schvaľovanie extrémizmu, a to aj tým, že spochybňuje možnosť, že prokuratúra dokáže konať ako nezávislý orgán. „Kde však bol Robert Fico, keď sa zistilo, že mafián Marian Kočner má priamo alebo prostredníctvom svojej volavky omotaných dvoch zo štyroch najdôležitejších ľudí na Generálnej prokuratúre SR? Hovoril vtedy o tom, že existuje neprimerané ovplyvňovanie fungovania prokuratúry? To mu nevadilo?“ pýta sa Alojz Baránik.

Strana SaS je pripravená urobiť jednoznačný koniec s ovládnutím politiky, prokuratúry, polície a súdov organizovaným zločinom.

Markíza bude mať špeciálne Na telo so Zuzanou Čaputovou (VIDEO)

Televízia Markíza v nedeľu o 13:00 odvysiela v relácii Na telo rozhovor s prezidentkou Zuzanu Čaputovou.

Registrácia na Digital PIE 2020 je spustená, známe je už aj zloženie poroty

Asociácia digitálnych marketingových agentúr (ADMA) a organizátor RULEZZ konferencií – TheMarketers.biz tento týždeň spustili 4. ročník súťaže v digitálnom marketingu na Slovensku - Digital PIE 2020. Aj v tomto roku je partnerom združenie pre internetovú reklamu IAB Slovakia, ktoré odovzdá špeciálne ocenenie DIGITAL MEDIA SOLUTION.

Časopis Vatikánu: Za poklesom počtu mníšok je aj zneužívanie

Vatikánsky dámsky časopis pripísal dramatický pokles počtu rádových sestier na svete veľmi náročným pracovným podmienkam, sexuálnemu zneužívaniu a zneužívaniu moci zo strany ich nadriadených a duchovných.

Súťaž PROKOP pozná víťazov (FOTO)

Vo štvrtok večer počas slávnostného večera v Bratislave boli vyhlásení víťazi súťaže o najlepší PR projekt za minulý rok PROKOP 2019.

RTVS má novú diskusnú reláciu (VIDEO)

RTVS prinesie novú diskusnú reláciu s názvom Do kríža, ktorú bude vysielať na Dvojke každú stredu o 22:25.

Zomrela hviezda zoskupenia Monty Python, herec Terry Jones (VIDEO)

Vo veku 77 rokoch zomrel britský herec Terry Jones, známy najmä z komediálnej skupiny Monty Python.

Daňa a Vaskyho prepustili z väzenia, youtuberskú kariéru majú zakázanú

Kontroverzná dvojica Martin Daňo a Rudolf Vasky po 41 dňoch sa môžu nadýchnuť na slobode. Krajský súd v Bratislave dnes dvojicu prepustil z väzby.

Redakcia vysvetľuje faux pas titulky, na ktorej k herečke po chemoterapii bez vlasov pribalili šampón na husté vlasy (FOTO)

Dosah, aký mala marketingová akcia lifestylového časopisu Story a kozmetickej spoločnosti Schwarzkopf, určite nechce zažiť žiadna spoločnosť.

Súd v kauze vraždy Kuciaka povedal, že Threema je zákonná

Dnes v stredu pokračuje súdne pojednávanie v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Na programe sú výpovede obžalovaných a členov komanda, ktoré sledovalo pre Kočnera novinárov - Peter Tóth, Štefan Mlynarčík a Miroslav Kriak..

Skylink zvyšuje ceny niektorých služieb

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group od 1. 3. 2020 mení cenník.