Nový život je každý deň prvou voľbou divákov Foto: JOJ

Nový život je každý deň prvou voľbou divákov

09.01.2020 23:23 | Tlačové správy | TS JOJ

Nový rodinný seriál televízie JOJ si získal slovenské publikum, aj tretia epizóda Nového života bola včera trhovou jednotkou.

JOJ Group bola v stredu 8. januára lídrom trhu v hlavnom vysielacom čase s 13,0 % sledovanosťou a 28,3 % trhovým podielom.

Hlavnú spravodajskú reláciu televízie JOJ si v stredu pozrelo až 593-tisíc divákov, Noviny TV JOJ tak dosiahli 12,7 % sledovanosť a 27,5 % podiel na trhu. Najlepšie počasie si včera vyslúžilo 11,9 % sledovanosť a 25,2 % podiel, KRIMI zaznamenali 10,6 % rating a 24,0 % share.

JOJka včera večer ponúkla divákom už tretiu premiérovú epizódu jej nového rodinného seriálu Nový život, ktorý diváci opäť uprednostnili pred konkurenčným programom. Seriál si v stredu nenechalo ujsť 471-tisíc divákov a dosiahol tak 10,1 % sledovanosť a 21,2 % podiel, čím si znova vyslúžil trhové prvenstvo.

Vysoko nadpriemerné čísla dosahuje Nový život v rámci ženskej časti publika – diváčky v komerčne atraktívnej vekovej skupine 35 až 44 rokov zaznamenali včera excelentnú, až 15,9 % sledovanosť a až 31,2 % podiel, ženy v CS 45-54 takisto vynikajúci 15,2 % rating a 25,4 % share.

Bill Gates nepovedal, že vakcína COVID-19 môže zabiť takmer milión ľudí

Jedným z hlavných terčov koronovírusových hoaxov je americký miliardár Bill Gates, ktorý sa rozhodol investovať milióny do boja s pandémiou.

Na trh prichádza nová služba HBO Max

Na rastúci trh sa streamovacími službami prichádza nový hráč - spoločnosť HBO Max. Od stredy ponúkne mediálny obsah firmy WarnerMedia, rovnako ako vlastné nové programy, ale aj staršie obľúbené seriály, napríklad South Park alebo Priatelia.

Ako stíhali najhľadanejšieho zločinca na svete

Dvaja agenti pridelení ku kolumbijsko-americkému pátraciemu oddielu Bloque de Búsqueda, ktorý mal za úlohu skoncovať s Escobarovou hrôzovládou.Steve Murphy a Javier F. Pena.

Facebook: Do desiatich rokov môže polovica zamestnancov pracovať doma

Americká internetová spoločnosť Facebook plánuje vplyvom pandémie viac využívať prácu z domova.

Za letáky velebiace smrť vojakov uložil súd polročnú podmienku

Jiřímu Kopřivovi, ktorý v centre Prahy vylepil letáky oslavujúce smrť českých vojakov v Afganistane, uložil dnes súd polročný podmienečný trest za schvaľovanie trestného činu a za podnecovanie. Verdikt nie je právoplatný, prokurátor sa obratom odvolal. Pre muža žiadal päťročné väzenie za podporu a propagáciu terorizmu. Kopřiva uviedol, že je zásadným odporcom násilia a že jeho cieľom bolo vyjadriť nesúhlas s vojenským konfliktom v Afganistane, nie podporovať terorizmus.

Festival Atmosféra bude - ale až v roku 2021. Čo so zakúpenou vstupenkou?

Organizátori sa rozhodli presunúť deviaty ročník festivalu na leto 2021.

Deti zabitého novinára odpustili otcovým vrahom

Deti saudskoarabského novinára Džamala Chášukdžího zavraždeného v roku 2018 dnes oznámili, že otcovým vrahom odpustili. Novinár, ktorý kritizoval saudskoarabských predstaviteľov, bol zabitý na saudskoarabskom konzuláte v Istanbule a jeho telo sa nenašlo.

Cenzúra v Poľsku: Populárnu pieseň o známom politikovi stiahli z vysielania (VIDEO)

Pesnička populárneho poľského speváka o privilégiách šéfa vládnej strany Jaroslawa Kaczyńského sa dostala až na vrchol hitparády populárnej stanice verejnoprávneho poľského rozhlasu Trojka, ale potom náhle zmizla. Rozhlas obviňujú z cenzúry, hrozia odchody novinárov aj bojkot časti umelcov. Pesnička sa stala hitom, na internete má seďem miliónov zhliadnutí.

Novým hovorcom SaS je bývalý redaktor Parlamentných listov

Strana Sloboda a solidarita má nového hovorcu.

Výzva osobností parlamentu a vláde: Nedopustíme okliešťovanie ľudských práv a základných demokratických hodnôt

Mnohí verejní činitelia a činiteľky už roky dávajú najavo, že ľudské práva ani svoje zodpovednosti v tejto oblasti neberú vážne. Nedávno väčšina poslancov a poslankýň NR SR s jasne prejaveným dešpektom k ľudským právam odmietla zobrať na vedomie správu verejnej ochrankyne práv, v ktorej informovala o nedostatkoch a potrebe ich nápravy. Hoci „nezobratie na vedomie“ nemá zásadnejšiu právnu relevanciu, odhaľuje podstatnú skutočnosť: porušovanie ústavou garantovaných práv a slobôd pre väčšinu poslancov a poslankýň nič neznamená.