Nový život je každý deň prvou voľbou divákov Foto: JOJ

Nový život je každý deň prvou voľbou divákov

09.01.2020 23:23 | Tlačové správy | TS JOJ

Nový rodinný seriál televízie JOJ si získal slovenské publikum, aj tretia epizóda Nového života bola včera trhovou jednotkou.

JOJ Group bola v stredu 8. januára lídrom trhu v hlavnom vysielacom čase s 13,0 % sledovanosťou a 28,3 % trhovým podielom.

Hlavnú spravodajskú reláciu televízie JOJ si v stredu pozrelo až 593-tisíc divákov, Noviny TV JOJ tak dosiahli 12,7 % sledovanosť a 27,5 % podiel na trhu. Najlepšie počasie si včera vyslúžilo 11,9 % sledovanosť a 25,2 % podiel, KRIMI zaznamenali 10,6 % rating a 24,0 % share.

JOJka včera večer ponúkla divákom už tretiu premiérovú epizódu jej nového rodinného seriálu Nový život, ktorý diváci opäť uprednostnili pred konkurenčným programom. Seriál si v stredu nenechalo ujsť 471-tisíc divákov a dosiahol tak 10,1 % sledovanosť a 21,2 % podiel, čím si znova vyslúžil trhové prvenstvo.

Vysoko nadpriemerné čísla dosahuje Nový život v rámci ženskej časti publika – diváčky v komerčne atraktívnej vekovej skupine 35 až 44 rokov zaznamenali včera excelentnú, až 15,9 % sledovanosť a až 31,2 % podiel, ženy v CS 45-54 takisto vynikajúci 15,2 % rating a 25,4 % share.

Keď mafia čulo spolupracuje so štátnymi orgánmi...

„Nejaký prokurátor sa s nejakým fízlom a s nejakým sudcom dohodnú, že jej byt proste počká. Teba noviny už raz osrali, a veľmi rýchlo. S tebou nebude žiadna extra námaha, stačí z teba urobiť kokota. A to si na dobrej ceste.“

Angelina Jolie pripravuje v BBC reláciu aj o manipuláciách (VIDEO)

Britská vysielacia spoločnosť BBC pripravuje v spolupráci s americkou herečkou Angelinou Jolie reláciu, ktorý má pomôcť dospievajúcim deťom s orientáciou vo svetovom dianí a s rozlišovaním dôveryhodných informácií od manipulácií.

Ceny Trilobit sú rozdané, ocenenia získali aj tvorcovia zo Slovenska

Český filmový a televizní svaz FITES udělil Hlavní cenu Trilobit 2020 hercům Jiřímu Schmitzerovi a Ladislavu Mrkvičkovi za jejich role ve filmu Staříci.

Markíza bude mať špeciálne Na telo so Zuzanou Čaputovou (VIDEO)

Televízia Markíza v nedeľu o 13:00 odvysiela v relácii Na telo rozhovor s prezidentkou Zuzanu Čaputovou.

Registrácia na Digital PIE 2020 je spustená, známe je už aj zloženie poroty

Asociácia digitálnych marketingových agentúr (ADMA) a organizátor RULEZZ konferencií – TheMarketers.biz tento týždeň spustili 4. ročník súťaže v digitálnom marketingu na Slovensku - Digital PIE 2020. Aj v tomto roku je partnerom združenie pre internetovú reklamu IAB Slovakia, ktoré odovzdá špeciálne ocenenie DIGITAL MEDIA SOLUTION.

Časopis Vatikánu: Za poklesom počtu mníšok je aj zneužívanie

Vatikánsky dámsky časopis pripísal dramatický pokles počtu rádových sestier na svete veľmi náročným pracovným podmienkam, sexuálnemu zneužívaniu a zneužívaniu moci zo strany ich nadriadených a duchovných.

Súťaž PROKOP pozná víťazov (FOTO)

Vo štvrtok večer počas slávnostného večera v Bratislave boli vyhlásení víťazi súťaže o najlepší PR projekt za minulý rok PROKOP 2019.

RTVS má novú diskusnú reláciu (VIDEO)

RTVS prinesie novú diskusnú reláciu s názvom Do kríža, ktorú bude vysielať na Dvojke každú stredu o 22:25.

Zomrela hviezda zoskupenia Monty Python, herec Terry Jones (VIDEO)

Vo veku 77 rokoch zomrel britský herec Terry Jones, známy najmä z komediálnej skupiny Monty Python.

Daňa a Vaskyho prepustili z väzenia, youtuberskú kariéru majú zakázanú

Kontroverzná dvojica Martin Daňo a Rudolf Vasky po 41 dňoch sa môžu nadýchnuť na slobode. Krajský súd v Bratislave dnes dvojicu prepustil z väzby.