Najnovšie top zahraničné seriály exkluzívne na VOYO.sk

05.06.2013 09:37 | Tlačové správy | Markíza

Video on-demand (VOD) služba VOYO.sk opäť potvrdzuje svoju líderskú pozíciu, keď ako prvé médium na Slovensku prináša pre svojich predplatiteľov dva špičkové zahraničné seriály ešte pred ich uvedením na televíznej obrazovke:

House of Cards – dramatický politický seriál v hlavnej úlohe s Kevinom Spaceym uvádza VOYO len pár týždňov po jeho premiére v USA, navyše s plnohodnotným profesionálnym slovenským dabingom. Seriál pochádza z produkcie amerického streamovacieho webu Netflix, ide o doteraz najnákladnejší seriálový projekt, ktorý vznikol primárne pre potreby internetového diváka.
Last Resort (Honba na ponorku) – akčný seriál z vojenského prostredia, ktorý je taktiež prístupný na VOYO ešte pred TV premiérou v celej svojej dĺžke a s kvalitným slovenským dabingom.
Seriály sú predplatiteľom sprístupňované po celých sériách, nie iba po jednotlivých dieloch, takže je iba na ich rozhodnutí čo, kedy a kde chcú pozerať. Samozrejmosťou je ich dostupnosť aj pre užívateľov čoraz širšieho počtu smart televízorov Panasonic a LG, ako aj mobilných zariadení najnovšej generácie bežiacich na platforme iOS.
V príprave je sprístupnenie služby pre operačný systém Android, zatiaľ si jeho užívatelia môžu prehrávať obsah VOYO.sk cez vstavaný webový prehliadač (platí pre novšie zariadenia bežiace na Androide).
„Dúfam, že tento pioniersky počin naši predplatitelia ocenia. Samozrejme, neostaneme len pri dvoch „Hot from US" tituloch, ale máme v rukáve ešte ďalšie esá, ktoré nebudeme nateraz prezrádzať. Okrem nich na VOYO.sk pravidelne dopĺňame aj tituly ako Lost Girl (Stratená duša) alebo Drop Dead Diva (Môj nový tučný život) či Hawthorne (Tlkot srdca)," povedal šéf VOYO.sk Peter Šturdík.
VOYO.sk umožňuje v rámci jednoduchého mesačného paušálu vo výške 5,99 eur s DPH sledovanie kompletného obsahu bez akéhokoľvek obmedzenia. Ďalšími atraktívnymi zložkami VOYO.sk sú dokumenty, neustále sa rozširujúca ponuka pre deti a priame prenosy z tých najlepších športových podujatí. K dispozícii sú tiež prémiové filmové tituly za jednorazový poplatok.
Predplatitelia VOYO.sk majú aj exkluzívny prístup k TV archívom staníc Markíza, Doma, Dajto a FOOOR, ako aj k ich vybraným live streamom v SD a HQ kvalite. Súčasťou predplatného je tiež neobmedzené vysielanie športového kanálu Nova Sport.
PR oddelenie TV Markíza

V EP odhalili pamätník na počesť Jána Kuciaka, Martiny Kušnírovej a Daphne C. Galizie (FOTO)

Na pôde Európskeho parlamentu dnes odhalili pamätník, na počesť zavraždeným novinárom zo Slovenska a Malty. Tri roky po vražde maltskej novinárky Daphne Caruana Galizie a dva roky po vražde slovenského investigatívneho novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej si ich takto uctila skupina poslancov Európskeho parlamentu, predstaviteľov Európskej komisie, a to za prítomnosti ich rodičov a blízkych.

Do BILLA športovej rodiny pribudla biatlonistka Paulína Fialková

Spoločnosť BILLA sa dlhodobo snaží apelovať na verejnosť aj v oblasti zdravého stravovania v kombinácií s pravidelným pohybom. Je partnerom mnohých športových aktivít a podujatí, podporuje však aj šikovných slovenských športovcov. Vo februári k súčasným mužským ambasádorom pribudla úspešná biatlonistka Paulína Fialková, aktuálne bojujúca o medaily na Majstrovstvách sveta v biatlone v Taliansku.

Vyzývame politikov a političky, aby nepoužívali dezinformácie v politickom súboji

Pár dní pred voľbami 50 osobností občianskeho a podnikateľského života posiela politikom výzvu s názvom Klamať sa nemá.

Vydavateľstvo Mladá fronta je v úpadku, rozhodol súd

Vydavatelství Mladá fronta a. s. je v úpadku. Věřitelé by měli pohledávky přihlásit do dvou měsíců, soud je přezkoumá v květnu.

V nedeľnej televíznej diskusii sa stretnú Peter Pellegrini a Andrej Kiska (VIDEO)

Sú dva týždne pred voľbami a politický súboj sa vyostruje.

Slovenská sporiteľňa oficiálne spustila web #mamnato.sk

Po troch mesiacoch pilotnej prevádzky Slovenská sporiteľňa oficiálne spustila web #mamnato.sk.

Polícia obvinila manažéra RTVS zo sexuálneho zneužívania 13-ročného dievčaťa (FOTO)

Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave dnes vzniesol po niekoľko mesačnom vyšetrovaní obvinenie z trestného činu sexuálneho zneužívania 56-ročnému Romanovi P. z Bratislavy, informuje polícia.

Kočner priamo cez Haščáka vybavoval, čo sa bude a nebude písať v médiách Penty

To, že s Marianom Kočnerom komunikoval len v právnej rovine, ako sa snažil šéf Penty Jaroslav Haščák vo výpovedi na súde v prípade kauzy vraždy Jána Kuciaka naznačiť, nie je úplne pravda.

Súd rozhodne o pokute 400.000 Kč za reláciu Kauzy Jaromíra Soukupa

Pražský městský soud dnes rozhodne o žalobě televize Barrandov na Radu pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Rada televizi loni vyměřila pokutu 400.000 korun za neobjektivitu v pořadu Kauzy Jaromíra Soukupa.

Kiska ku kompromitujúcemu videu: Fico mi sľuboval pomstu... a už je to akože anonymne tu

Vo štvrtok popoludní dostali redakcie niektorých médií anonymný mail s videom a textom: „Uniklo tajné video, na ktorom predstavitelia popradského podsvetia M. Reichel a M. Šuliga svedčia o tom, ako robili podvody s Andrejom Kiskom.“