Najnovšie top zahraničné seriály exkluzívne na VOYO.sk

05.06.2013 09:37 | Tlačové správy | Markíza

Video on-demand (VOD) služba VOYO.sk opäť potvrdzuje svoju líderskú pozíciu, keď ako prvé médium na Slovensku prináša pre svojich predplatiteľov dva špičkové zahraničné seriály ešte pred ich uvedením na televíznej obrazovke:

House of Cards – dramatický politický seriál v hlavnej úlohe s Kevinom Spaceym uvádza VOYO len pár týždňov po jeho premiére v USA, navyše s plnohodnotným profesionálnym slovenským dabingom. Seriál pochádza z produkcie amerického streamovacieho webu Netflix, ide o doteraz najnákladnejší seriálový projekt, ktorý vznikol primárne pre potreby internetového diváka.
Last Resort (Honba na ponorku) – akčný seriál z vojenského prostredia, ktorý je taktiež prístupný na VOYO ešte pred TV premiérou v celej svojej dĺžke a s kvalitným slovenským dabingom.
Seriály sú predplatiteľom sprístupňované po celých sériách, nie iba po jednotlivých dieloch, takže je iba na ich rozhodnutí čo, kedy a kde chcú pozerať. Samozrejmosťou je ich dostupnosť aj pre užívateľov čoraz širšieho počtu smart televízorov Panasonic a LG, ako aj mobilných zariadení najnovšej generácie bežiacich na platforme iOS.
V príprave je sprístupnenie služby pre operačný systém Android, zatiaľ si jeho užívatelia môžu prehrávať obsah VOYO.sk cez vstavaný webový prehliadač (platí pre novšie zariadenia bežiace na Androide).
„Dúfam, že tento pioniersky počin naši predplatitelia ocenia. Samozrejme, neostaneme len pri dvoch „Hot from US" tituloch, ale máme v rukáve ešte ďalšie esá, ktoré nebudeme nateraz prezrádzať. Okrem nich na VOYO.sk pravidelne dopĺňame aj tituly ako Lost Girl (Stratená duša) alebo Drop Dead Diva (Môj nový tučný život) či Hawthorne (Tlkot srdca)," povedal šéf VOYO.sk Peter Šturdík.
VOYO.sk umožňuje v rámci jednoduchého mesačného paušálu vo výške 5,99 eur s DPH sledovanie kompletného obsahu bez akéhokoľvek obmedzenia. Ďalšími atraktívnymi zložkami VOYO.sk sú dokumenty, neustále sa rozširujúca ponuka pre deti a priame prenosy z tých najlepších športových podujatí. K dispozícii sú tiež prémiové filmové tituly za jednorazový poplatok.
Predplatitelia VOYO.sk majú aj exkluzívny prístup k TV archívom staníc Markíza, Doma, Dajto a FOOOR, ako aj k ich vybraným live streamom v SD a HQ kvalite. Súčasťou predplatného je tiež neobmedzené vysielanie športového kanálu Nova Sport.
PR oddelenie TV Markíza

Reportéri bez hraníc žiadajú Zuzanu Čaputovú, aby vetovala tlačový zákon

1. Reportéri bez hraníc žiadajú Zuzanu Čaputovú, aby vetovala tlačový zákon

Reportéri bez hraníc (RSF) zverejnili vyhlásenie, v ktorom naliehajú na slovenskú prezidentku, aby nepodpísala pozmeňujúce a doplňujúce návrhy tlačového zákona, ktoré v utorok prijal parlament, pretože by slovenským politikom poskytli automatické právo na odpoveď v médiách, ak by uvedené správy boli „nepravdivé alebo zavádzajúce“.

Poštová banka má vlastnú kolekciu oblečenia: Dobro sa nosí (FOTO)

2. Poštová banka má vlastnú kolekciu oblečenia: Dobro sa nosí (FOTO)

Poštová banka spustila predaj vlastnej kolekcie oblečenia pod názvom Dobro sa nosí. Celý výťažok z  predaja poputuje na dobrú vec. Záujemcovia ju nájdu v predajni Nosene a kúpou kúskov z tejto kolekcie sa aj oni stanú nositeľmi dobra.

Poľsko sa vo svete promuje fotografiami Prahy (FOTO)

3. Poľsko sa vo svete promuje fotografiami Prahy (FOTO)

Poľsko si najalo americkú reklamnú agentúru, ktorá jeho krásy propagovala prostredníctvom fotografií z Prahy. Poľská národná nadácia zaplatila americkej agentúre White House Writers Group (WHWG) podľa poľského portálu onet.pl 5,5 milióna dolárov.

Novinár bol zatknutý po tweete, ktorým urazil políciu

4. Novinár bol zatknutý po tweete, ktorým urazil políciu

Chorvátsky novinár spravodajského portálu Index.hr bol zatknutý a prepustený s pokutou za údajnú urážku chorvátskej polície na twitteri. Kvôli ďalšiemu vyjadreniu na tejto sociálnej sieti čelí obvineniu, že sa dotkol cítenia Chorvátov, informovali miestne médiá.

5. Parlament zrušil koncesionárske poplatky pre časť obyvateľov. Pozrite sa pre koho a od kedy

Parlament dnes schválil novelu zákona, ktorou zrušil koncesionárske poplatky pre dôchodcov, ľudí v hmotnej núdzi a pre zdravotne postihnutých.

Internet by sme deťom nemali zakazovať.  Mali by sme ich učiť používať ho správne

6. Internet by sme deťom nemali zakazovať. Mali by sme ich učiť používať ho správne

Internet sa veľmi rýchlo stal neoddeliteľnou súčasťou života dospelých, ale aj tínedžerov a detí. Tie si bez online pripojenia nevedia predstaviť svoj deň. Internet sa už od útleho detstva stáva ich primárnym zdrojom informácií, ale aj hlavným sprostredkovateľom sociálneho kontaktu s rovesníkmi. Nadácia Orange vo svojom grantovom programe e-Školy pre budúcnosť upozorňuje na potrebu zabezpečiť žiakom potrebné zručnosti a skúsenosti nevyhnutné pre spoločenské a pracovné prostredie 21.storočia.

7. Orange spúšťa globálnu komunikačnú kampaň na podporu rozumného a bezpečného používania digitálnych technológií (VIDEO)

Orange v týchto dňoch spúšťa aj na Slovensku globálnu kampaň, ktorá sa zaoberá rozumným a bezpečným používaním digitálnych technológií.

Parlament schválil kontroverznú novelu tlačového zákona

8. Parlament schválil kontroverznú novelu tlačového zákona

Politici, vysokí štátni úradníci a ďalší predstavitelia verejných inštitúcií opäť získajú právo na zverejnenie reakcie na články tlače a tlačových agentúr, pokiaľ tieto články obsahujú nepravdivé alebo neúplné údaje o ich práci.

Mafra spustila nadstavbu iDNES, od decembra bude platená

9. Mafra spustila nadstavbu iDNES, od decembra bude platená

Vydavatelství Mafra dnes spustilo prémiovou nadstavbu svého zpravodajského portálu iDNES.cz.

10. Začala vysielať nová internetová televízia - s Danglom, Zomri, Vinczeovou a ďalšími (VIDEO)

Necelý rok po začiatku vysielania v susednej Českej republike začala vysielať na Slovensku lokalizovaná Mall.tv aj s vlastnou produkciou. Vysielateľ avizuje dvanásť pôvodných relácií, v ktorých budú účinkovať známe tváre z Markízy, JOJ či RTVS.