Nový Čas a Tesco Stores SR pripravili unikátnu akciu

05.06.2013 21:33 | Tlačové správy | Ringier Axel Springer Slovakia

Najpredávanejší denník na Slovensku Nový Čas (Ringier Axel Springer Slovakia) prináša pre svojich čitateľov v spolupráci s obchodným reťazcom TESCO STORES jedinečnú možnosť nakúpiť si so zľavou až 99 %!

Každý štvrtok a sobotu bude súčasťou denníka Nový Čas kupón, ktorý v sebe môže ukrývať zľavu 9 – 99 % z ceny nákupu v Tesco. Prvý kupón tejto skvelej akcie nájdete na titulke denníka Nový Čas už zajtra 6. 6. 2013 a akcia potrvá do 6. 7. 2013. Šanca je vysoká. Každý druhý kupón totiž v sebe ukrýva zľavu! Ak sa v kupóne nebude ukrývať zľava, čitatelia Nového Času, ktorí vlastnia Clubcard, dostanú automaticky s kupónom dvojnásobok bodov za nákup.

Netreba nič zbierať, vystrihovať, lepiť, či posielať. Použiť kupón je jednoduché:
• Kúpite si vo štvrtok alebo v sobotu denník Nový Čas.
• Odlepíte si z titulky nalepovací kupón.
• Nakúpite v ktorejkoľvek predajni Tesco na Slovensku v maximálnej hodnote 1 000 €*.
• Po oskenovaní poslednej položky z nákupného košíka predložíte pokladníkovi pri platení kupón z Nového Času.
• Pokladník oskenuje kupón, pričom môžete:
o získať zľavu na váš celý nákup od -9 % do -99 %
o v prípade, ak nezískate zľavu, dostanete ako držiteľ Clubcard dvojnásobok bodov za váš celý nákup.
* Kupón nemožno uplatniť pri nákupe cez Tesco Potraviny domov, na Tesco Čerpacích staniciach, v Tesco Lekárňach, pri kúpe alkoholu, tabakových výrobkov či náhrad dojčenského mlieka a liekov.

„Rozhodli sme sa spojiť sily s jedným s najväčších reťazcov na Slovensku TESCO STORES, aby sme spolu našim čitateľom priniesli v týchto časoch možnosť ušetriť na nákupoch. Zľavy sú ozaj lákavé, veľký rodinný nákup môžete mať len za pár eur. Kupón z Nového Času sa vzťahuje na široký sortiment od potravín cez oblečenie až po elektroniku. Kupón je platný vždy iba v deň, keď bol uverejnený na titulke denníka Nový Čas a jednotlivé kupóny sa nedajú kombinovať," dopĺňa Tatiana Ondrisková, brand manažérka denníka Nový Čas.

Čitatelia Nového Času tak môžu využiť doposiaľ nevídanú akciu a nakupovať počas celého mesiaca každý štvrtok a sobotu v Tescu lacnejšie!

Reportéri bez hraníc žiadajú Zuzanu Čaputovú, aby vetovala tlačový zákon

1. Reportéri bez hraníc žiadajú Zuzanu Čaputovú, aby vetovala tlačový zákon

Reportéri bez hraníc (RSF) zverejnili vyhlásenie, v ktorom naliehajú na slovenskú prezidentku, aby nepodpísala pozmeňujúce a doplňujúce návrhy tlačového zákona, ktoré v utorok prijal parlament, pretože by slovenským politikom poskytli automatické právo na odpoveď v médiách, ak by uvedené správy boli „nepravdivé alebo zavádzajúce“.

Poštová banka má vlastnú kolekciu oblečenia: Dobro sa nosí (FOTO)

2. Poštová banka má vlastnú kolekciu oblečenia: Dobro sa nosí (FOTO)

Poštová banka spustila predaj vlastnej kolekcie oblečenia pod názvom Dobro sa nosí. Celý výťažok z  predaja poputuje na dobrú vec. Záujemcovia ju nájdu v predajni Nosene a kúpou kúskov z tejto kolekcie sa aj oni stanú nositeľmi dobra.

Poľsko sa vo svete promuje fotografiami Prahy (FOTO)

3. Poľsko sa vo svete promuje fotografiami Prahy (FOTO)

Poľsko si najalo americkú reklamnú agentúru, ktorá jeho krásy propagovala prostredníctvom fotografií z Prahy. Poľská národná nadácia zaplatila americkej agentúre White House Writers Group (WHWG) podľa poľského portálu onet.pl 5,5 milióna dolárov.

Novinár bol zatknutý po tweete, ktorým urazil políciu

4. Novinár bol zatknutý po tweete, ktorým urazil políciu

Chorvátsky novinár spravodajského portálu Index.hr bol zatknutý a prepustený s pokutou za údajnú urážku chorvátskej polície na twitteri. Kvôli ďalšiemu vyjadreniu na tejto sociálnej sieti čelí obvineniu, že sa dotkol cítenia Chorvátov, informovali miestne médiá.

5. Parlament zrušil koncesionárske poplatky pre časť obyvateľov. Pozrite sa pre koho a od kedy

Parlament dnes schválil novelu zákona, ktorou zrušil koncesionárske poplatky pre dôchodcov, ľudí v hmotnej núdzi a pre zdravotne postihnutých.

Internet by sme deťom nemali zakazovať.  Mali by sme ich učiť používať ho správne

6. Internet by sme deťom nemali zakazovať. Mali by sme ich učiť používať ho správne

Internet sa veľmi rýchlo stal neoddeliteľnou súčasťou života dospelých, ale aj tínedžerov a detí. Tie si bez online pripojenia nevedia predstaviť svoj deň. Internet sa už od útleho detstva stáva ich primárnym zdrojom informácií, ale aj hlavným sprostredkovateľom sociálneho kontaktu s rovesníkmi. Nadácia Orange vo svojom grantovom programe e-Školy pre budúcnosť upozorňuje na potrebu zabezpečiť žiakom potrebné zručnosti a skúsenosti nevyhnutné pre spoločenské a pracovné prostredie 21.storočia.

7. Orange spúšťa globálnu komunikačnú kampaň na podporu rozumného a bezpečného používania digitálnych technológií (VIDEO)

Orange v týchto dňoch spúšťa aj na Slovensku globálnu kampaň, ktorá sa zaoberá rozumným a bezpečným používaním digitálnych technológií.

Parlament schválil kontroverznú novelu tlačového zákona

8. Parlament schválil kontroverznú novelu tlačového zákona

Politici, vysokí štátni úradníci a ďalší predstavitelia verejných inštitúcií opäť získajú právo na zverejnenie reakcie na články tlače a tlačových agentúr, pokiaľ tieto články obsahujú nepravdivé alebo neúplné údaje o ich práci.

Mafra spustila nadstavbu iDNES, od decembra bude platená

9. Mafra spustila nadstavbu iDNES, od decembra bude platená

Vydavatelství Mafra dnes spustilo prémiovou nadstavbu svého zpravodajského portálu iDNES.cz.

10. Začala vysielať nová internetová televízia - s Danglom, Zomri, Vinczeovou a ďalšími (VIDEO)

Necelý rok po začiatku vysielania v susednej Českej republike začala vysielať na Slovensku lokalizovaná Mall.tv aj s vlastnou produkciou. Vysielateľ avizuje dvanásť pôvodných relácií, v ktorých budú účinkovať známe tváre z Markízy, JOJ či RTVS.