Nový Čas a Tesco Stores SR pripravili unikátnu akciu

05.06.2013 21:33 | Tlačové správy | Ringier Axel Springer Slovakia

Najpredávanejší denník na Slovensku Nový Čas (Ringier Axel Springer Slovakia) prináša pre svojich čitateľov v spolupráci s obchodným reťazcom TESCO STORES jedinečnú možnosť nakúpiť si so zľavou až 99 %!

Každý štvrtok a sobotu bude súčasťou denníka Nový Čas kupón, ktorý v sebe môže ukrývať zľavu 9 – 99 % z ceny nákupu v Tesco. Prvý kupón tejto skvelej akcie nájdete na titulke denníka Nový Čas už zajtra 6. 6. 2013 a akcia potrvá do 6. 7. 2013. Šanca je vysoká. Každý druhý kupón totiž v sebe ukrýva zľavu! Ak sa v kupóne nebude ukrývať zľava, čitatelia Nového Času, ktorí vlastnia Clubcard, dostanú automaticky s kupónom dvojnásobok bodov za nákup.

Netreba nič zbierať, vystrihovať, lepiť, či posielať. Použiť kupón je jednoduché:
• Kúpite si vo štvrtok alebo v sobotu denník Nový Čas.
• Odlepíte si z titulky nalepovací kupón.
• Nakúpite v ktorejkoľvek predajni Tesco na Slovensku v maximálnej hodnote 1 000 €*.
• Po oskenovaní poslednej položky z nákupného košíka predložíte pokladníkovi pri platení kupón z Nového Času.
• Pokladník oskenuje kupón, pričom môžete:
o získať zľavu na váš celý nákup od -9 % do -99 %
o v prípade, ak nezískate zľavu, dostanete ako držiteľ Clubcard dvojnásobok bodov za váš celý nákup.
* Kupón nemožno uplatniť pri nákupe cez Tesco Potraviny domov, na Tesco Čerpacích staniciach, v Tesco Lekárňach, pri kúpe alkoholu, tabakových výrobkov či náhrad dojčenského mlieka a liekov.

„Rozhodli sme sa spojiť sily s jedným s najväčších reťazcov na Slovensku TESCO STORES, aby sme spolu našim čitateľom priniesli v týchto časoch možnosť ušetriť na nákupoch. Zľavy sú ozaj lákavé, veľký rodinný nákup môžete mať len za pár eur. Kupón z Nového Času sa vzťahuje na široký sortiment od potravín cez oblečenie až po elektroniku. Kupón je platný vždy iba v deň, keď bol uverejnený na titulke denníka Nový Čas a jednotlivé kupóny sa nedajú kombinovať," dopĺňa Tatiana Ondrisková, brand manažérka denníka Nový Čas.

Čitatelia Nového Času tak môžu využiť doposiaľ nevídanú akciu a nakupovať počas celého mesiaca každý štvrtok a sobotu v Tescu lacnejšie!

V EP odhalili pamätník na počesť Jána Kuciaka, Martiny Kušnírovej a Daphne C. Galizie (FOTO)

Na pôde Európskeho parlamentu dnes odhalili pamätník, na počesť zavraždeným novinárom zo Slovenska a Malty. Tri roky po vražde maltskej novinárky Daphne Caruana Galizie a dva roky po vražde slovenského investigatívneho novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej si ich takto uctila skupina poslancov Európskeho parlamentu, predstaviteľov Európskej komisie, a to za prítomnosti ich rodičov a blízkych.

Do BILLA športovej rodiny pribudla biatlonistka Paulína Fialková

Spoločnosť BILLA sa dlhodobo snaží apelovať na verejnosť aj v oblasti zdravého stravovania v kombinácií s pravidelným pohybom. Je partnerom mnohých športových aktivít a podujatí, podporuje však aj šikovných slovenských športovcov. Vo februári k súčasným mužským ambasádorom pribudla úspešná biatlonistka Paulína Fialková, aktuálne bojujúca o medaily na Majstrovstvách sveta v biatlone v Taliansku.

Vyzývame politikov a političky, aby nepoužívali dezinformácie v politickom súboji

Pár dní pred voľbami 50 osobností občianskeho a podnikateľského života posiela politikom výzvu s názvom Klamať sa nemá.

Vydavateľstvo Mladá fronta je v úpadku, rozhodol súd

Vydavatelství Mladá fronta a. s. je v úpadku. Věřitelé by měli pohledávky přihlásit do dvou měsíců, soud je přezkoumá v květnu.

V nedeľnej televíznej diskusii sa stretnú Peter Pellegrini a Andrej Kiska (VIDEO)

Sú dva týždne pred voľbami a politický súboj sa vyostruje.

Slovenská sporiteľňa oficiálne spustila web #mamnato.sk

Po troch mesiacoch pilotnej prevádzky Slovenská sporiteľňa oficiálne spustila web #mamnato.sk.

Polícia obvinila manažéra RTVS zo sexuálneho zneužívania 13-ročného dievčaťa (FOTO)

Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave dnes vzniesol po niekoľko mesačnom vyšetrovaní obvinenie z trestného činu sexuálneho zneužívania 56-ročnému Romanovi P. z Bratislavy, informuje polícia.

Kočner priamo cez Haščáka vybavoval, čo sa bude a nebude písať v médiách Penty

To, že s Marianom Kočnerom komunikoval len v právnej rovine, ako sa snažil šéf Penty Jaroslav Haščák vo výpovedi na súde v prípade kauzy vraždy Jána Kuciaka naznačiť, nie je úplne pravda.

Súd rozhodne o pokute 400.000 Kč za reláciu Kauzy Jaromíra Soukupa

Pražský městský soud dnes rozhodne o žalobě televize Barrandov na Radu pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Rada televizi loni vyměřila pokutu 400.000 korun za neobjektivitu v pořadu Kauzy Jaromíra Soukupa.

Kiska ku kompromitujúcemu videu: Fico mi sľuboval pomstu... a už je to akože anonymne tu

Vo štvrtok popoludní dostali redakcie niektorých médií anonymný mail s videom a textom: „Uniklo tajné video, na ktorom predstavitelia popradského podsvetia M. Reichel a M. Šuliga svedčia o tom, ako robili podvody s Andrejom Kiskom.“