Nový Čas a Tesco Stores SR pripravili unikátnu akciu

Najpredávanejší denník na Slovensku Nový Čas (Ringier Axel Springer Slovakia) prináša pre svojich čitateľov v spolupráci s obchodným reťazcom TESCO STORES jedinečnú možnosť nakúpiť si so zľavou až 99 %!

Každý štvrtok a sobotu bude súčasťou denníka Nový Čas kupón, ktorý v sebe môže ukrývať zľavu 9 – 99 % z ceny nákupu v Tesco. Prvý kupón tejto skvelej akcie nájdete na titulke denníka Nový Čas už zajtra 6. 6. 2013 a akcia potrvá do 6. 7. 2013. Šanca je vysoká. Každý druhý kupón totiž v sebe ukrýva zľavu! Ak sa v kupóne nebude ukrývať zľava, čitatelia Nového Času, ktorí vlastnia Clubcard, dostanú automaticky s kupónom dvojnásobok bodov za nákup.

Netreba nič zbierať, vystrihovať, lepiť, či posielať. Použiť kupón je jednoduché:
• Kúpite si vo štvrtok alebo v sobotu denník Nový Čas.
• Odlepíte si z titulky nalepovací kupón.
• Nakúpite v ktorejkoľvek predajni Tesco na Slovensku v maximálnej hodnote 1 000 €*.
• Po oskenovaní poslednej položky z nákupného košíka predložíte pokladníkovi pri platení kupón z Nového Času.
• Pokladník oskenuje kupón, pričom môžete:
o získať zľavu na váš celý nákup od -9 % do -99 %
o v prípade, ak nezískate zľavu, dostanete ako držiteľ Clubcard dvojnásobok bodov za váš celý nákup.
* Kupón nemožno uplatniť pri nákupe cez Tesco Potraviny domov, na Tesco Čerpacích staniciach, v Tesco Lekárňach, pri kúpe alkoholu, tabakových výrobkov či náhrad dojčenského mlieka a liekov.

„Rozhodli sme sa spojiť sily s jedným s najväčších reťazcov na Slovensku TESCO STORES, aby sme spolu našim čitateľom priniesli v týchto časoch možnosť ušetriť na nákupoch. Zľavy sú ozaj lákavé, veľký rodinný nákup môžete mať len za pár eur. Kupón z Nového Času sa vzťahuje na široký sortiment od potravín cez oblečenie až po elektroniku. Kupón je platný vždy iba v deň, keď bol uverejnený na titulke denníka Nový Čas a jednotlivé kupóny sa nedajú kombinovať," dopĺňa Tatiana Ondrisková, brand manažérka denníka Nový Čas.

Čitatelia Nového Času tak môžu využiť doposiaľ nevídanú akciu a nakupovať počas celého mesiaca každý štvrtok a sobotu v Tescu lacnejšie!