O2 predajne ostanú po víkende zatvorené aj v pondelok

16.03.2020 10:00 | Tlačové správy |

Predajne O2 ostanú od pondelka zatvorené. K tomuto kroku pristúpilo O2 už pred víkendom, kedy ohlásilo víkendové zatvorenie predajní. Dôvodom ponechania zatvorených predajní je vývoj udalostí a ochrana verejného zdravia v intenciách opatrení, ku ktorým Slovensko v týchto dňoch pristupuje. O opätovnom otvorení predajní bude O2 zákazníkov informovať.

„Bezpečnosť našich zákazníkov a zamestnancov je prvoradá, preto po vývoji udalostí a  ohlásených preventívnych opatreniach, sme sa rozhodli aj naďalej ponechať naše predajne zatvorené. Výnimkou sú len predajne v nákupných centrách Aupark v Bratislave a Košiciach, ktoré vybavia len najnutnejšie požiadavky zákazníkov. Aj tam však O2 pristupuje k zvýšenej ochrane a preventívnym opatreniam ako napríklad kapacita a rozostupy našich zákazníkov v prípade čakania na vybavenie. Aj týmto apelujeme na zákazníkov, aby z dôvodu ochrany vlastného zdravia a zdravia našich zamestnancov rešpektovali pokyny našich kolegov. Situáciu budeme naďalej pozorne sledovať a o ďalších otváracích hodinách budeme zákazníkov informovať aj prostredníctvom nášho webu. Veríme, že tieto mimoriadne opatrenia naši zákazníci pochopia ako náš príspevok k ochrane a zdraviu všetkých zamestnancov a spoluobčanov. K tomuto kroku môžeme pristúpiť aj preto, že drvivú väčšinu najčastejších požiadaviek môžu zákazníci vybaviť prostredníctvom nášho webu alebo aplikácie Moje O2. Zároveň posilňujeme aj kapacity nášho call centra pre prípadné využitie zákazníckej linky, ktorá je už v týchto dňoch až do odvolania bezplatná,“ hovorí Tereza Molnár, šéfka komunikácie O2 Slovakia.

O2 už v uplynulých dňoch zákazníkom rozoslalo formou SMS aj odporúčanie minimalizovať návštevy O2 Predajní a vybavovať si svoje požiadavky z pohodlia domova prostredníctvom aplikácie alebo webového rozhrania Moje O2. Opatrenie sleduje zvýšenie ochrany zdravia zamestnancov a zákazníkov.

Bývalý redaktor Markízy bude poradcom a hovorcom ministra dopravy

Poradcom ministra dopravy a výstavby Andreja Doležala pre strategickú a krízovú komunikáciu sa stal bývalý novinár Ivan Rudolf.

Už viete, kto je Nanuk? Stredoslovenská energetika, a. s., prináša zaujímavú zmenu v kreatíve (VIDEO)

Spoločnosť Stredoslovenská energetika, a. s., sa po troch rokoch rozhodla zmeniť svoj komunikačný koncept. Ústredná postava a tvár predchádzajúceho konceptu Šoko odovzdáva štafetu peknej a šikovnej eskimáčke Nanuk.

Bývalá hovorkyňa premiéra má novú prácu

Bývalá hovorkyňa premiéra sa presunula z úradu vlády do parlamentu.

Penta čistí redakciu Trendu, zbavila sa ľudí, ktorí sa ozvali proti zásahom zhora

Penta si s nákazou koronavírusu vyčistila redakciu od kritických a "neposlušných" redaktorov.

Zabite nudu počas karantény a natočte spot pre 365.bank!

Aktuálna situácia ohľadne koronavírusu donútila ostať doma nejedného človeka. Čo zrazu s toľkým voľným časom? Môžete ho využiť efektívne, kreatívne a ešte sa aj zabavíte. 365.bank totiž dáva príležitosť stať sa hlavnými aktérmi jej spotov. Hercami, kameramanmi, rekvizitármi či strihačmi. Stačí si len vybrať jeden zo scenárov a poslať svoje podomácky vytvorené videá odborníkom.

Z Trendu odchádzajú ďalší ľudia

Minulý týždeň sa v redakcii Trendu osem ľudí vrátane zástupkyne šéfredaktora dozvedelo, že vedenie nemá záujem o ďalšiu spoluprácu a v redakcii končia.

RTVS pridáva do vysielania bohoslužby, ale nie tak, ako žiadal Matovič

Vláda minulý týždeň požiada riaditeľa RTVS Jaroslava Rezníka, aby RTVS každý deň o 18:00 vysielala na Dvojke bohoslužby. RTVS dnes oznámila, že pridáva do vysielania bohoslužby, ale nie tak, ako žiadal Igor Matovič.

Členovia Klubu reklamných agentúr posielajú vláde, zadávateľom aj kolegom otvorený list

Zástupcovia reklamných agentúr združených v KRAS-e zverejnili otvorený list, ktorý adresujú kolegom, zadávateľom ja vláde. Prinášame celé znenie:

Kontroverzný youtuber Rudolf Vasky je opäť zadržaný

Vyšetrovateľ NAKA dnes opätovne zadržal Rudolfa Vaskyho. „Dôvodom je nerešpektovanie rozhodnutia súdu, ktorým tejto osobe zakázal uverejňovať príspevky na verejnosť, alebo sa na ich tvorbe akýmkoľvek spôsobom podieľať,“ píše polícia na facebooku.

Chystá sa náhrada za zrušenú Eurovíziu (VIDEO)

Európska vysielacia únia (EBU) chystá náhradu za medzinárodnú spevácku súťaž Eurovízia, ktorej tento ročník sa zrušil kvôli pandémii koronavírusu.