Fun rádio DOHODA 2013

Fun rádio prináša jubilejný piaty ročník najväčších letných žúrov


Obľúbená séria najväčších letných žúrov Fun rádio Dohoda, ktorá už tradične ponúkne to najlepšie z domácej populárnej hudby, vstupuje do jubilejnej piatej sezóny. Štvorlístok najväčších letných žúrov plný „funtastickej" hudby navštívi postupne štyri slovenské mestá – Nitru, Malacky, Poprad a Košice.

Pri piatom výročí Fun rádio Dohody nebudú okrem obľúbených moderátorov a DJ-ov Fun rádia chýbať ani festivalové stálice ako Richard Müller, Polemic, Majk Spirit, AMO & Band či Helenine oči.
Na pódium Fun rádio Dohody sa po dvoch rokoch opäť vráti speváčka a žena mnohých tvárí Katka Knechtová a obľúbená punk rocková skupina Horkýže Slíže so svojimi humornými textami.
Tak ako vo Fun rádiu, refrešnutá bude aj hudobná dramaturgia Fun rádio Dohody a svoju premiéru na nej budú mať noví interpreti. Návštevníci sa tak môžu tešiť na skupinu Peter Bič Project, ktorá žne úspechy nielen doma ale aj za hranicami Slovenska. Novou tvárou série letných žúrov bude aj rapper EGO, ktorý má na svedomí najúspešnejší letný hit minulého roka. Ďalšími nováčikmi bude toto leto veselá ska-kapela Fuera Fondo a rapperská dvojica Bacil a Rakby.
Priaznivci rockovej hudby si prídu na svoje vďaka mladým a dravým skupinám Rock Reunion, Fictive Marry, Metafora, Reverz Park či Ranná nevoľnosť.

Aktuálny zoznam a poradie účinkujúcich v jednotlivých mestách spolu s ďalšími informáciami o podujatí na www.funradio.sk/dohoda alebo na Facebooku.

„Hudobní fanúšikovia sa môžu tešiť na „funtastické" leto s Fun rádiom a jeho jubilejný piaty ročník najväčších letných žúrov. Keďže sa snažíme prísť aj za novými poslucháčmi, zavítame tento rok do dvoch nových lokácií. Úvodná Fun rádio Dohoda sa bude konať v Nitre – v meste študentov, kde to žije. Metropola východného Slovenska, ktorá je v súčasnosti Európskym hlavným mestom kultúry, a kam hudobné podujatie ako Fun rádio Dohoda bezpochyby patrí, bude hostiť záverečný letný event" hovorí marketingová riaditeľka Fun rádia Zuzana Gašparovičová. „Dúfame, že poslucháči postupný presun Fun rádio Dohody priamo do miest ocenia nielen kvôli lepšej dostupnosti," dodala.

Lokality a termíny Fun rádio Dohody 2013:
• Nitra, areál „V" SPU, Akademická ul.
sobota 20. júl 2013
• Malacky, Zámocký park
sobota 3. august 2013
• Poprad, pri AquaCity
sobota 17. august 2013
• Košice, Anička - Gajdovka
sobota 31. august 2013

Fun rádio Dohoda sa začína vždy o 14:00 hod, areál sa otvára už od 12:00.

Vstupenky na všetky štyri najväčšie žúry tohto leta Fun rádio Dohoda je možné kúpiť v sieti Ticketportal v predpredaji od 19. júna 2013 za výhodnú cenu. Viac na www.ticketportal.sk.
Fun rádio Dohoda vychádza v ústrety aj mladým rodinám - deti s výškou do 130 cm majú vstup zdarma.

Najväčšie letné žúry Fun rádio Dohoda, ktoré v minulom roku zaznamenali kumulovanú návštevnosť takmer 30.000 ľudí, prinášajú generálny partner Prvá stavebná sporiteľňa, hlavný partner Corgoň a partneri Kofola, St. Nicolaus a HIT Production.