Víkendový prime time ovláda TV JOJ, celotýždenne uspeli PLUS i WAU

Uplynulý víkend bol úspešný pre TV JOJ, ktorá ponúkla v sobotu i v nedeľu najsledovanejší hlavný prime time program.

V sobotu bola TV JOJ jednotkou na trhu s filmom Percy Jackson: Zlodej blesku s podielom 23,2%, najviac divákov film prilákal v cieľovej skupine mestských divákov (12-54), kde podiel dosiahol 28,8% a najvyšší podiel získal v Banskobystrickom kraji – 38,2%.
V nedeľu bola TV JOJ celodennou i prime time jednotkou na trhu, priniesla najsledovanejšie spravodajstvo i najsledovanejšiu hlavnú večernú ponuku. Jednotkou na trhu boli Noviny TV JOJ s podielom 34%, tradičnou jednotkou Najlepšie počasie – podiel 32,8% i Šport – podiel 33,9% - tieto tri relácie boli najsledovanejšími reláciami dňa na trhu vôbec. Večer uspel animovaný film Blesk, ktorý bol s odstupom od konkurencie jednotkou na trhu s podielom 21,6%, najviac divákov mal medzi mladými divákmi 12-24, kde dosiahol podiel až 38,3%. Trhovým lídrom zostala TV JOJ aj počas nasledujúceho filmu Bankový kuriér.
Uplynulý týždeň sa darilo aj televíziám PLUS a WAU. Stanica PLUS dosiahla celodenný priemerný podiel takmer 5% a opäť tak v sledovanosti predstihla konkurenčné tzv. „malé" komerčné stanice Doma a Dajto. Stanica WAU, ktorá vysiela iba od 15. apríla 2013, predstihla v celodennej sledovanosti konkurenčnú stanicu Fooor a dosiahla tak zatiaľ svoj najlepší výkon, ktorý každým týždňom rastie. Najviac divákov má v cieľovej skupine mladých žien 12-34.

PR JOJ Group