Viac futbalových zážitkov na obrazovkách Telekom a DIGI vďaka Lige majstrov UEFA a Premier League. Do ponuky pribudol aj nový kanál o cestovaní Travel XP.

Viac futbalových zážitkov na obrazovkách Telekom a DIGI vďaka Lige majstrov UEFA a Premier League. Do ponuky pribudol aj nový kanál o cestovaní Travel XP.

Od augusta 2022 rozširujú Telekom a DIGI ponuku zápasov Ligy majstrov UEFA. Zákazníci oboch televíznych poskytovateľov budú môcť sledovať všetky zápasy Ligy majstrov počas sezóny. V jesennej skupinovej fáze budú odvysielané oba úvodné zápasy hracieho dňa a následne aj štyri duely s večerným časom výkopu naživo. Všetky ostatné zápasy uvidia diváci s komentárom zo záznamu. V jarnej play-off časti už budú všetky stretnutia v priamych prenosoch.

„Som rád, že môžem ako prvý oznámiť slovenským a českým futbalovým fanúšikom historický moment, kedy Telekom a DIGI spoločne odvysielajú všetky zápasy Ligy majstrov UEFA počas nasledujúcich dvoch sezón. Verím, že táto informácia poteší každého milovníka futbalu a spríjemní mu zážitok zo sledovania našich televízií,“ prezradil Marcel Šatanek, senior manažér TV segmentu a terminálov spoločnosti Slovak Telekom.

Okrem TV kanálov PREMIER SPORT 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4 sa totiž zápasy Ligy majstrov dostanú aj na PREMIER SPORT 1. Takto bude viac zápasov Ligy majstrov k dispozícii pre zákazníkov Telekomu a DIGI na všetkých technológiách. Tento obsah je dostupný v Telekome od balíka L bez príplatku a za rovnakú cenu.

V DIGI zákazníci nájdu PREMIER SPORT 1 v balíku Štandard a programy PREMIER SPORT 2, Nova Sport3 a Nova Sport 4 v balíku Premium.

VIAC ZÁPASOV AJ Z EURÓPSKYCH LÍG

TV kanál PREMIER SPORT 1 rozšíri aj ponuku zápasov ďalších líg – na tomto TV kanáli budú môcť zákazníci sledovať po novom zápasy z LaLigy, Serie A či Bundesligy. Všetky tieto ligy ostávajú naďalej aj na TV kanáloch Nova Sport 3 a Nova Sport 4 – aj v tomto prípade ďalší kanál takto rozšíri možnosti vysielania paralelných zápasov.

PREMIER LEAGUE OSTÁVA V PONUKE TELEKOMU A DIGI

Od 5. augusta 2022 bude Telekom pokračovať vo vysielaní Premier League na novom kanáli CANAL+ Sport. Tento kanál bude zaradený od úrovne L a to pre všetky dostupné technológie.

„Vďaka spoločnému úsiliu všetkých strán sa nám podarilo úspešne dotiahnuť rokovania do víťazného konca. S radosťou tak môžeme oznámiť, že na slovenských a českých divákov čakajú tri roky atraktívneho futbalu z Premier League. Diváci sa môžu počas tejto sezóny tešiť na neuveriteľných 380 zápasov, ktoré odohrá 20 anglických klubov a dovedna na nich čaká viac ako 1000 exkluzívnych futbalových stretnutí,“ nadšene povedal Marcel Šatanek.

Diváci sa tak môžu tešiť na nový športový kanál, ktorý ponúkne unikátny futbalový obsah. Za zmienku uvádzame, že stanica CANAL+ Sport bude vysielať futbalový obsah počas celého dňa a na obrazovky prinesie živé vysielanie, informácie zo štúdia, rôzne športové dokumenty, respektíve všetko to, na čo bolo diváci doteraz zvyknutí.

Stanica CANAL+ Sport bude ponúkať priebežne viacero vysielaných zápasových streamov pod označením CANAL+ Sport.

V dočasnom zápasovom streame CANAL+ Sport 2 ponúkne po prvýkrát kombinovaný prenos zo zápasov. Pre diváka sa tak naskytne zrýchlený pohľad na to čo sa deje na zelených trávnikoch počas súbežne hraných zápasov. V praxi to bude znamenať, že réžia ponúkne paralelne vysielanie viacerých futbalových zápasov naraz, podľa toho ako sa bude vyvíjať hra počas zápasu.

„CANAL+ Sport 2 prinesie na obrazovky úplne nový spôsob sledovania futbalových zápasov na aké sme boli doteraz zvyknutí. Ak mali diváci záujem pozerať dva zápasy súčasne, museli neustále prepínať na svojich obrazovkách dva rozličné kanály, aby získali prehľad čo sa deje. Od tohto momentu sa o toto postará špičková športová réžia na strane vysielateľa, ktorá vždy ponúkne tie najlepšie momenty zo všetkých paralelne vysielaných prenosov tak, aby divák dostal ten najlepší prehľad. Prepínanie medzi prenosmi sa bude odvíjať od vývoja športovej akcie na trávniku,“ zhodnotil Marcel Šatanek.

Až 5 zvyšných príležitostne vysielaných zápasových streamov CANAL+ Sport ponúkne divákom klasické živé prenosy všetkých športových prenosov Premier Leauge. Divák tak získa možnosť pozerať svoje vybrané futbalové zápasy plnohodnotne, aj keď budú hrané súčasne s inými zápasmi.

V DIGI bude program CANAL+ Sport zaradený do balíka Premium a do ponuky pribudne v priebehu augusta. Zvyšné streamy budú dostupné k dispozícií v aplikácií DIGI GO.
Zákazníci si budú môcť u oboch operátorov vychutnať stovky zápasov z najlepšej futbalovej ligy sveta v HD kvalite so slovenským a českým komentárom.

TRAVEL XP NA SATELITE

Od 2. augusta 2022 pridal Telekom do služby Magio Sat a balíka XL nový TV kanál Travel XP, ktorý je zameraný na cestovanie a prináša pohľad na tie najkrajšie miesta sveta. Diváci DIGI nájdu tento televízny kanál v novom balíku, ktorý obsahuje viacero filmových TV staníc.

NOVÝ BALÍK V DIGI

Od. 2. augusta 2022 televízny operátor DIGI ponúka divákom nový balík TV služieb s názvom Platinum. Obsahuje všetky televízne programy ako balík Premium a navyše ponúka Cinemax 1, Cinemax 2, Film Europe, Travel XP a XMO. Balík je dostupný na satelitnej aj káblovej technológií a je súčasťou aj kombinovaných balíkov TV+Internet.