IKEA vyzýva zákazníkov na potrebu úpravy niektorých jej zrkadiel

IKEA vyzýva zákazníkov na potrebu úpravy niektorých jej zrkadiel

IKEA vyzýva všetkých zákazníkov, ktorí vlastnia toto zrkadlo LETTAN, aby ho prestali používať a bezplatne si objednali náhradné nástenné kovania.

Bezpečnosť zákazníkov je pre IKEA najvyššou prioritou. Z tohto dôvodu uverejňujeme výzvu na opravu zrkadiel LETTAN s dátumom do 2105 (rok-týždeň) s rozmermi 100x96, 120x96, 60x96 a 80x96 cm. Existuje riziko uvoľnenia nástenných kovaní.
IKEA používa pri vývoji svojich výrobkov prísny programu testovania a hodnotenia rizík, aby sa uistila, že výrobky spĺňajú všetky príslušné zákony a normy na trhoch, na ktorých sa predávajú.
Napriek tomu sme si všimli, že niektoré kovania, ktorými sa upevňujú zrkadlá LETTAN na stenu, sú chybné. To následne viedlo k neočakávanému pádu niektorých zrkadiel. Preto vyzývame všetkých zákazníkov, ktorí vlastnia dotknuté zrkadlo LETTAN, aby ho prestali používať a bezplatne si objednali náhradné nástenné kovania.
Navštívte stránku Objednávka | Náhradné diely (ikea.com) alebo kontaktujte IKEA na zákazníckom servise cez Kontaktujte nás - IKEA a objednajte si požadovaný počet náhradných kovaní s číslom položky 139298/1.
IKEA sa ospravedlňuje za akékoľvek nepríjemnosti, ktoré môže táto výzva a oprava spôsobiť.