Vylepšená Kariéra.sk sa prestavuje v novom dizajne

06.10.2013 08:54 | Tlačové správy | Zoznam

Pracovný portál Kariéra.sk prešiel výraznými grafickými zmenami, používateľom prináša responzívny dizajn a vynovené užívateľské prostredie. Reaguje tak na požiadavky trhu a aktuálne trendy v tvorbe webových stránok.

Nový vzhľad portálu je moderný, s dôrazom na prehľadnú štruktúru a jednoduchú orientáciu. Úpravou jednotlivých funkcionalít webu vytvára pohodlný priestor pre uchádzačov o zamestnanie a firmy. Prehliadanie stránky je dostupné zo všetkých druhov zariadení (stolový počítač, tablet aj mobilné zariadenia) a pod rôznymi operačnými systémami (Android aj iOS) v rovnakej kvalite.
„Zlepšili sme spôsob selektovania pracovných pozícií prostredníctvom krajov a okresov. Prepracovali sme aj vyhľadávanie, používatelia si môžu na titulnej stránke portálu zvoliť viacero pracovných pozícií a preferovaných lokalít naraz. Okrem toho pribudli aj nové testy pre uchádzačov, rozšírili sme tak ponuku pre firmy v rámci tzv. pretesting-u. Firmy si môžu definovať otestovanie rôznych schopností uchádzačov ako povinnú súčasť životopisu. Kariéra.sk im tak uľahčuje výber správneho kandidáta a zefektívňuje proces výberového konania. Všetky testy sú aj naďalej k dispozícii bezplatne," hovorí Marián Šabo, produktový manažér portálu Kariéra.sk.
Pre firmy pripravil portál aj nový spôsob tvorby firemných podstránok, ktorý je konzistentný s celkovým dizajnom stránky. Spoločnosti si môžu podstránku farebne prispôsobiť, k dispozícii je veľký priestor na logo a prelinkovanie na domovskú stránku. Firmy tak získajú ideálny priestor na prezentáciu a budovanie svojej značky.

Za hackerstvo a za klamstvá o teroristoch hrozia mužovi štyri roky väzenia

Muž čelí obžalobe zo šírenia poplašnej správy spočívajúcej v tom, že v Česku zaútočia teroristi.

Chcete si požičať kolobežku, bicykel alebo zavolať si taxík cez mobilnú aplikáciu? Tieto tipy pomôžu mať peniaze v bezpečí

Objednať si odvoz, prípadne požičať si bicykel alebo kolobežku je bežné v zahraničí, ako aj na Slovensku. Tieto nové formy prepravy využívame počas dňa, ale napríklad aj na dovolenke v cudzine.

Rektor navrhol, aby vysoké školy kúpili denník Lidové noviny

Rektor Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze Vojtěch Petráček navrhl, aby se vysoké školy složily a koupily Lidové noviny ze skupiny Mafra, která patří Agrofertu.

Kaczyński obvinil zahraničné médiá, že sa miešajú do volieb

Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) Jaroslaw Kaczyński obvinil zahraničné médiá z toho, že sa pred nadchádzajúcim druhým kolom hlasovania o budúcom poľskom prezidentovi miešajú do volieb.

Škoda Auto Slovensko má nového šéfa marketingu

Od júla 2020 nastáva zmena v top manažmente spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Domček deduška Večerníčka zrekonštruujú a premiestnia (VIDEO)

Očakávaná obnova a rekonštrukcia národnej kultúrnej pamiatky známeho domčeka deduška Večerníčka sa začala 6. júla 2020.

O2 poľudštilo svoju zákaznícku linku. Od prvého momentu sa s vami bude rozprávať zamestnanec linky a nie automat (VIDEO)

O2 sa rozhodlo radikálne zmeniť zážitok, s akým sa zákazník najčastejšie stretáva pri volaní na zákaznícke linky. Preto v týchto dňoch pristúpilo k vypnutiu prednahratých hlášok, ktoré slúžili na navigovanie zákazníka a prináša priame spojenie so zamestnancom zákazníckej linky  už od začiatku hovoru. Zákazník tak po novom nebude musieť počúvať vopred nahraté dlhé zoznamy možností ani zadávať žiadne čísla v menu, ale hneď po vytočení čísla 949 je privítaný a spojený s najbližším voľným asistentom.

Začal proces, v ktorom herec Depp žaluje bulvárny denník

S čiernou šatkou zakrývajúcou ústa a nos dnes prišiel na súd v Londýne hrdina Pirátov z Karibiku a hollywoodsky herec Johnny Depp.

VÚB banka má novú kampaň s Petrou Polnišovou aj Evou Večerovou (VIDEO)

VÚB banka začiatkom júla spustila novú kampaň s názvom „Čo je v rodine to sa počíta“, ktorá sa odohráva v prostredí rodiny a susedov.

EÚ musí bojovať s nenávisťou na internete spoločne, povedala podpredsedníčka EK

Európska únia potrebuje záväzné spoločné pravidlá, ktoré by prinútili internetové sociálne siete aktívne bojovať proti nenávistným prejavom a zároveň rešpektovať slobodu prejavu.