IKEA spúšťa novinku - skenuj a nakupuj a ponúka kupón v hodnote 10 eur

IKEA spúšťa novinku - skenuj a nakupuj a ponúka kupón v hodnote 10 eur

Nábytkový reťazec IKEA od apríla spúšťa v bratislavskom obchodnom dome službu Skenuj a nakupuj. Zákazníci si tak budú môcť tovar v košíku naskenovať pomocou aplikácie IKEA.

"Zákaznícke prieskumy naznačili, že návštevníci obchodného domu IKEA chcú nakupovať samostatne a preskočiť dlhé rady – najmä pri platení. IKEA preto prišla s riešením, so službou Skenuj a nakupuj, ktorá je dostupná pre všetkých zákazníkov prostredníctvom aplikácie IKEA," informuje IKEA v tlačovej správe.

Aplikácia umožňuje skenovať výrobky priamo počas nakupovania. Pri vyhradených pokladniach následne zákazník v aplikácii ukončí svoj nákup, čím sa mu zobrazí QR kód, ktorý naskenuje pri pokladni. Na záver stačí nákup bezhotovostne zaplatiť.
Mobilná aplikácia IKEA je dostupná pre operačný systém iOS aj Android.
"Okrem funkcie skenovania v nej zákazníci nájdu inšpirácie, informácie o výrobkoch a členovia IKEA Family aj členskú kartu a účtenky z predchádzajúcich nákupov," píše IKEA.

Pre členov IKEA Family si bratislavský obchodný dom za vyskúšanie novej služby pripravil odmenu. Darčekový kupón v hodnote 10 eur je možné získať za nákup v akejkoľvek hodnote cez Skenuj a nakupuj v obchodnom dome IKEA Bratislava s kartou IKEA Family od 1. apríla 2023 do 31. mája 2023.