Markíza hľadá do seriálu nové detské hviezdy

Markíza hľadá do seriálu nové detské hviezdy

Nie je to tak dávno čo tvorcovia seriálov hľadali nové detské tváre a práve teraz opäť prichádzajú s apelom na rodičov.

 

 

Určite mnohí z vás majú doma talentované dieťa, ktoré sa nehanbí postaviť pred kamery a zahrať malú rolu, Veď kto vie, možno sa práve z toho vášho drobca vykľuje talent, ako napríklad Marcel Chlpík, ktorý sa výborne etabloval v dennom seriáli Chlapi neplačú a našiel si v ňom svoje stabilné miesto. TV Markíza im preto dáva výnimočnú šancu ukázať, čo sa v nich skrýva.

Ak si myslíte, že vaša dcéra alebo syn by zahviezdili pred kamerou a ukázali tak, aký talent zdedili, budeme radi, keď vás uvidíme.

Hľadáme dievča vo veku 7-10 rokov / ideálne útleho vzhľadu, na farbe vlasov nezáleží / a chlapca vo veku 12-14rokov. Záujemci môžete poslať fotky a kontaktné údaje: telefónne číslo, adresa, vek dieťaťa na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. Casting bude na budúci týždeň v Bratislave, vybraným deťom sa ozveme.

Práve malý Marcel Chlpík ukázal svoj talent, ale nezaostávali za ním ani, Timur a Marko Kramárovci, Riško Labuda, Laura Hritzová a práve teraz majú šancu aj ďalšie deti!

Ak sme vás dostatočne namotivovali a ste presvedčení o tom, že práve vaše dieťa by malo účinkovať v seriáli, prihláste sa!