Volkswagen sa dištancuje od podvodnej stránky na Facebooku

Volkswagen sa dištancuje od podvodnej stránky na Facebooku Ilustr.foto: Volkswagen

K podvodnej správe o rozdávaní 500 áut vydal importér značky Volkswagen pre Slovensko oficiálne stanovisko:

 

 

Porsche Slovakia ako autorizovaný importér značky Volkswagen pre Slovensko sa dôrazne dištancuje od medzičasom zrušenej podvodnej stránky značky Volkswagen Slovensko na sociálnej sieti Facebook a pripravuje právne kroky proti jej tvorcom.
Ako bolo publikované vo viacerých médiách, neznámi autori vytvorili falošnú stránku Volkswagen pre Slovensko na sociálnej sieti Facebook a na nej zverejnili súťaž o 500 automobilov Volkswagen Jetta. Autori sa inšpirovali emisnou aférou a uviedli do obehu nepravdivú informáciu, že Volkswagen dňa 10. 11. 2015vyžrebuje 500 automobilov Jetta s motorom TDI EA189 EU5 na Slovensku. Podmienkou pre účasť na žrebovaní bolo zdieľanie, resp. komentovanie stránky a výber farby vozidla. Inkriminovaná stránka bola uvedená do prevádzky 19.10.2015 a 21.10.2015 bola odstránená.

Odporúčame: Tisícky ľudí naletelo na kampaň o 500 áut zadarmo. Volkswagen nič nerozdáva

Porsche Slovakia ako autorizovaný importér značky Volkswagen pre Slovensko v tejto súvislosti zdôrazňuje, že šlo o podvod, ktorý hrubo porušil duševné vlastníctvo značky Volkswagen, od uvedenej falošnej stránky sa dôrazne dištancuje a odmieta akékoľvek nároky vyplývajúce z fingovanej súťaže. Oficiálna stránka značky Volkswagen na sociálnej sieti Facebook je: http://bit.ly/FB_Volkswagen.