Finančná hitparáda: ZUNO má najvýhodnejšiu pôžičku

Finančná hitparáda: ZUNO má najvýhodnejšiu pôžičku

Internetový finančný porovnávač FinancnaHitparada.sk sa zameral na parametre vianočných pôžičiek. Z porovnania víťazne vyšla ponuka ZUNO banky.

FinancnaHitparada.sk v hodnotení zobrala do úvahy úrokovú sadzbu, poplatky, minimálne a maximálne splatnosti. Do porovnania analytici zakomponovali aj minimálne a maximálne výšky spotrebných úverov.

„Okrem toho sme do toho primiešali aj počet podmienok potrebných na získanie danej úrokovej sadzby alebo samotnej pôžičky (čím viac podmienok treba splniť, tým z nášho pohľadu horšia pôžička)," uvádza v správe FinancnaHitparada.sk.

Zdroj: FinancnaHitparada.sk, (pozn.: čím menej bodov tým lepšia pôžička)

 

ZUNO rozdáva vianočné darčeky

V rámci vianočnej kampane zároveň ZUNO odmení darčekom vo forme cestovného poukazu v hodnote 100 € žiadosť o pôžičku, refinancovanie alebo založenie účtu.

Poukaz môže získať každý, kto počas decembra požiada o otvorenie účtu v eurách a najneskôr do konca januára 2016 zaplatí platobnou kartou aspoň 10 €. Darček môže získať aj za žiadosť o PÔŽIČKU alebo REFINANCOVANIE a získa od banky finálnu ponuku.

Viac na www.zuno.sk/vianoce-2015

Veľký darčekový test

„Súčasťou Vianočnej kampane je aj online hra s názvom Veľký darčekový test, v ktorom si hráč otestuje svoju vianočnú empatiu a zistí, či vie vyberať tie správne darčeky. Hra je založená na interakcii s našimi hlavnými hrdinami z reklám a súťažiaci v nej môžu vyhrať skvelé ceny," približuje podrobnosti marketingová expertka ZUNO Zuzana Nemčeková.

Veľký darčekový test hrajte tu