Rádio Expres chystá predvolebné a volebné vysielanie

19.02.2016 10:16 | Tlačové správy | Expres

Najsilnejší kandidáti sa stretnú ešte pred voľbami v atraktívnych dueloch.

Rádio Expres odvysiela ako prvé špeciálne predvolebné duely politických strán, ktoré by na základe prieskumov zverejnených do 18. februára dosiahli hranicu 5% potrebnú na zvolenie do Národnej rady Slovenskej republiky. Špeciálne vydania relácie „Braňo Závodský naživo – volebný duel" odvysiela v termínoch 26.2., 29.2., 1.3. a 2.3. Žrebovanie dvojíc, ktoré sa v dueloch stretnú, je naplánované na tento piatok, 19. februára, v rannej šou Hemendex a prebehne pod dohľadom notára.

Poslucháči Rádia Expres budú poznať výsledky volieb medzi prvými.

Prvé odhady výsledkov exit pollu Televízie Markíza a Rádia Expres od agentúry Focus, získané z odpovedí voličov pri ich odchode z volebných miestností na otázku „Ktorú politickú stranu ste volili?", môžu poslucháči Rádia Expres počuť už v sobotu večer o 22:00.
Vo volebnom štúdiu Rádia Expres budú okrem iného odvysielané priebežné výsledky, redaktori sprostredkujú atmosféru z centrál volebných strán a tiež prvé reakcie lídrov politických strán. V štúdiu bude s Braňom Závodským aj politológ Grigorij Mesežnikov.
Volebná noc s Braňom Závodským začne v sobotu, 5.marca, od 22:00 a potrvá až do chvíle, pokiaľ nebudú k dispozícii konečné neoficiálne výsledky volieb.

Prvá povolebná debata v slovenskom éteri bude ráno na Exprese

Po volebnej noci prinesie Rádio Expres v spolupráci s Hospodárskymi novinami prvú povolebnú debatu s lídrami najsilnejších politických strán. Dve hodiny otázok a odpovedí bude moderovať Braňo Závodský a Marcela Šimková, šéfredaktorka Hospodárskych novín. Priamy prenos bude možné počúvať a zároveň sledovať v nedeľu, 6.marca, ráno od 8:00 do 10:00 iba na Exprese a na internetovej televízii Hospodárskych novín.

Navaľného prepustili z nemocnice, zverejnil status o tom, čím prešiel a čo bude robiť (FOTO)

Ruského opozičného politika Alexeja Navaľného prepustili v utorok z berlínskej nemocnice.

Aké to je byť nevidiacim a nakupovať, si vyskúšal youtuber Malý Mišo (VIDEO)

„Nákupný asistent“ je ucelený koncept spoločnosti BILLA, ktorý pomáha nevidiacim a slabozrakým ľuďom nakúpiť si pohodlne a bez stresu. Projekt funguje vo vybraných predajniach po celom Slovensku a v rámci verejnej zbierky „Biela pastelka 2020“ si ho vyskúšal aj youtuber Malý Mišo.

V Turecku vyšetrujú podozrivé úmrtie novinára českého pôvodu

Turecká polícia vyšetruje úmrtie amerického novinára a filmára Andreho Vltcheka (57), ktorý zomrel v utorok ráno v Turecku počas cesty autom do Istanbulu.

Členka vedenia časopisu Charlie Hebdo musela kvôli hrozbám opustiť domov

Členka vedenia francúzskeho satirického časopisu Charlie Hebdo musela minulý týždeň opustiť svoj domov kvôli vyhrážkam, ktoré polícia považovala za závažné.

Michal Havran už nie je obvinený za článok: Pošlite Kuffu do cirkusu

Publicista Michal Havran už nie je obvinený za článok s názvom Pošlite Kuffu do cirkusu, ktorý vyšiel v júni 2018 v denníku SME. Trestné oznámenie podala advokátska kancelária Jána Čarnogurského mladšieho.

Vydavateľ Respektu sľúbil novému nezávislému maďarskému webu 200.000 eur

České vydavateľstvo Economia sľúbilo vznikajúcemu nezávislému maďarskému spravodajskému webu Telex.hu dar vo výške 200.000 eur. Informovala o tom dnes agentúra Reuters.

Boris Kollár: Haščák mi dal veľmi peknú prednášku (VIDEO)

Predseda Sme rodina Boris Kollár dnes zvolal tlačovú besedu, kde sa vyjadroval k piatkovému stretnutiu so spolumajiteľom Penty Jaroslavom Haščákom.

Televízne ceny Emmy sú rozdané. Medzi víťazmi je Watchmen či Succession (VIDEO)

Tohtoročný 72. ročník amerických televíznych cien Emmy, ktorý sa kvôli pandémiu COVID-19 uskutočnil bez osobnej účasti divákov aj bez červeného koberca, ovládol americký seriál Watchmen (Strážcovia) s 11 výhrami, vrátane ceny za najlepšiu minisériu.

Zomrel autor knižnej predlohy Forresta Gumpa, bol aj novinárom (FOTO)

Vo veku 77 rokov zomrel americký spisovateľ Winston Groom, autor knižnej predlohy oceňovaného filmu Forrest Gump.

365.bank si odnáša Zlatý klinec za svoje „Reklamy z obývačky“ (VIDEO)

Jarná kampaň 365 banky, v ktorej využila nový marketingový prístup, tzv. „crowdvertising“, a vyzvala ľudí, aby jej natočili spoty z pohodlia svojej obývačky, zabodovala.