ŠKODA uzatvára sériu videoblogov učiteľov z programu Teach for Slovakia

ŠKODA uzatvára sériu videoblogov učiteľov z programu Teach for Slovakia Reprofoto

ŠKODA uzatvára sériu trojice videoblogov na podporu mladých učiteľov a budúcich lídrov z prestížneho vzdelávacieho programu Teach for Slovakia.

Tentoraz predstavuje tretí a finálny videoblog, v ktorom učiteľka Lucia Kažimírová približuje svoj (ne)obyčajný deň so svojimi žiakmi. ŠKODA je hrdým partnerom programu od roku 2015 a pomáha odstraňovať bariéry v oblasti mobility v menej rozvinutých regiónoch Slovenska.

Každý deň sa mnoho mladých učiteľov z programu Teach for Slovakia s odhodlaním zapája do vyučovacieho procesu v menej rozvinutých častiach Slovenska. Jednou z nich je aj Lucia Kažimírová, absolventka odboru manažment na Fakulte manažmentu Prešovskej univerzity, ktorá aktuálne pôsobí na základnej škole Stráne pod Tatrami. Vo videoblogu predstavila svoj pracovný deň učiteľky programu Teach for Slovakia.

O programe Teach for Slovakia
Teach for Slovakia ako nezávislá občianska iniciatíva je súčasťou medzinárodného programu Teach for All, ktorý úspešne funguje vo viac ako 30 krajinách sveta s jednotnou víziou – zlepšiť kvalitu školstva a znižovať nerovnosť v prístupe k vzdelaniu tak, aby raz všetky deti mali vzdelanie, ktoré im dá šancu v živote uspieť. Program sa snaží pritiahnuť najtalentovanejších absolventov univerzít, aby predtým, než naštartujú svoje kariéry, išli najskôr na dva roky učiť do škôl v najťažších podmienkach. V dlhodobom horizonte buduje zo svojich „absolventov" komunitu budúcich lídrov, ktorí zažili fungovanie školstva na vlastnej koži a ako úspešné osobnosti v biznise, médiách, politike či školstve sa budú spoločne usilovať o zreformovanie systému vzdelávania na