Markíza: Búrlivé víno opäť najsledovanejším pôvodným seriálom!

15.02.2013 14:32 | Tlačové správy | Markíza

Vinárska romanca sa zároveň stala najúspešnejším nespravodajským programom dňa, celkovým víťazom trhu boli vo štvrtok Televízne noviny.

Rodinný seriál Búrlivé víno vo vysielaní televízie Markíza opäť výrazne zabodoval. Vo štvrtok 14. februára 2013 sa stal v oboch hlavných cieľových skupinách najsledovanejším nespravodajským programom dňa a zároveň tiež najúspešnejším pôvodným seriálom na slovenskom trhu.

V strategickej cieľovej skupine 12-54 dosiahlo Búrlivé víno rating 12,9 % a trhový podiel 40,3 %. K obrazovkám pritiahlo celkovo 739-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov.

Vinárska romanca si obzvlášť získala mladé ženy 12-34 (shr 51,3 %) a divákov vo veľkých mestách 12-54 (shr 52,6 %).

Najsledovanejším programom dňa sa už tradične stali Televízne noviny s ratingom 15,6 % a trhovým podielom 43,7 % v 12-54. Pozrelo si ich 936-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Súhrn najdôležitejších udalostí dňa oslovil najmä ženy 25-34 (shr 51,7 %), obyvateľov veľkých miest 12-54 (shr 51,9 %) a vysokoškolsky vzdelaných divákov 12-54 (shr 51,2 %).

Nová reality šou Najprísnejší rodičia uspela v prime-time hlavne v kategórii mladých žien 12-24 (shr 34,1 %) a v Nitrianskom kraji 12-54 (shr 30,9 %).

Markíza group mala vo štvrtok v 12-54 dominantné postavenie na trhu s podielmi 34,0 % celodenne a 35,1 % v prime-time.

PR oddelenie TV Markíza

Trump pod pamätníkom exprezidentov kritizoval médiá i ničenie sôch

Veľa oslavných výrokov o minulosti a kultúre Spojených štátov, ale aj bojovne ladené pasáže o "ľavicovej kultúrnej revolúcii" či údajných snahách "vymazať históriu" obsahoval prejav amerického prezidenta Donalda Trumpa v predvečer Dňa nezávislosti.

Čína informovala o koronavíruse až po dvoch žiadostiach od WHO

Čína informovala o výskyte pľúcnej choroby vo Wu-chan až po dvoch žiadostiach vznesených Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO).

BBC prepustí 450 ľudí z britských televíznych kanálov a rádií

Britská vysielacia spoločnosť BBC prepustí 450 ľudí z regionálnych televíznych kanálov, rozhlasových staníc i z radov tých, ktorí vytvárajú spravodajský obsah na internete.

Kampaň Nebuď pirát so Sajfom od O2 získala ocenenie v celosvetovej PR súťaži (VIDEO)

Na celosvetovej súťaži PR projektov SABRE Awards získala spoločnosť O2 Slovakia ocenenie v kategórii Telekomunikácie za kampaň Nebuď pirát, v rámci ktorej operátor poukazuje na nebezpečenstvo používania mobilných telefónov za volantom a mladých vodičov zároveň motivuje k ich zodpovednému využívaniu.

Súd začal riešiť požiadavku Agrofertu na ospravedlnenie od Českej televízie

Soud se dnes začal zabývat žalobou, kterou se koncern Agrofert domáhá omluvy od České televize (ČT). Koncern tvrdí, že ČT poškodila jeho pověst, když ho ve dvou reportážích spojila s odvoláním ředitele příbramského finančního úřadu. Televize to odmítá. Trvá na tom, že reportáže byly pravdivé a vyvážené a že nebyly objektivně způsobilé k tomu, aby pověst Agrofertu poškodily.

Vo vedení VÚB banky majú posilu

Vrchný riaditeľ Antonio Bergalio, ktorý bol zodpovedný za úsek Financie, plánovanie a kontroling, sa po 6 rokoch vo VÚB banke, stane novým CFO v chorvátskej banke PRIVREDNA BANKA ZAGREB.

Do ČR sa vracajú zahraniční filmári, tých amerických pozýva aj minister

Do Česka se ve velké míře vracejí zahraniční filmové štáby.

Súd vyniesol rozsudok smrti nad novinárom kvôli protestom

V Iráne odsúdili na trest smrti novinára obvineného z podielu na rozpútanie protestov v roku 2017.

Záchrana pre všetky ženy vylúčené zo spoločnosti

Príbeh o žene, ktorá vyhorela. Sebavedomá, svedomitá perfekcionistka, ktorá vie, čo chce dosiahnuť v živote a za svoje úsilie aj niečo očakáva. Jedného dňa však vyhorí a upadne do hlbokej depresie.

Rada Slovenského filmového ústavu má nové zloženie aj predsedu

Rada Slovenského filmového ústavu (SFÚ) od 8. júna 2020 pracuje v novom zložení, jej dvoch nových členov vymenovala ministerka kultúry SR Natália Milanová.